B
BrunoFresh
Гостин
Како што кажа MetalCore, Логично е ако по некое време имате повторно незаштитен секс, Затоа што сперматозоидите остануваат во пенисот внатре ,некои што не биле исфрлени претходно.Zdravo devojki vie poiskusnite....imam mnogu pati slusnato od prijatelki koi se omazile da kazat"Ne svrshi vo mene"ama ostanav bremena.....me interesira dali e ova mozno ,kolku e mozno,i dali megu devojkive na forumov ima takov sluchaj.....jas i decko mi 3 i pol godini imame seks i nitu ednas ne stavil kondom,i nisto ne se slucilo zatoa me interesira vashe mislenje i normalno ako ovde ima nekoj takov slucha
Vi blagodaram
--- надополнето: Aug 23, 2011 8:38 PM ---
Хаха како го кажуваш ова со рундиве ко на бокс меч да се.Да можеш да забремениш во слуај кога при првата рунда мајсторот сврши надвор и одма после прави втора рунда а не се измие и не уринира(урината им ебе матер на сперматозоидите).Значи од првата рунда остануват сперматозоиди во каналот и при втора рунда кога ке дојде до подмачкување односно кога ке почне да се лачи предсемената течност таа во себе содржи сперматозоиди спремни да оплодат кој се собрани каналот кој останале од првата ејакулација.