(Не)омилени ТВ фацки!?

The_DaRKeR

~Мрчатор~
Член од
26 јули 2008
Мислења
110
Поени од реакции
8
Омилени: Горан од Зевзекманија, Водителот од канал5 Васко мислам дека се вика, Трендо, Тарик Филиповиќ, Един Хајдарпашиќ од А1 и Марко(лудиот)

Омразени: Драган Вучиќ, Лила Филиповска, комплет водителките од сите оние емисии кај со блоботат нон - стоп, Искра Џамбазова, Сузана Турунџиева,Жанко,Јанко, црниот и грд новинар од А1 што го интервјуираше Дино Мерлин, и цела ексклузив екипа.

Член од
6 јуни 2006
Мислења
280
Поени од реакции
5
Ме нервира таа што види Куќен Совет на сител..

Член од
15 декември 2007
Мислења
865
Поени од реакции
28
Во последно време,уствари од секогаш,само сега поактуелна е нешто,ептен неомилена ми е Снеже Велков:icon_roll.Дури и да ја слушам без да ја гледам,страшно ме иритира нејзиниот глас,мислам дека со Ивана од Ексклузив имаат сличен глас,на кој сум алергична,малку кај Ивана ми е поподнослив...

А,па да ја гледам...ептен се вргали,стварно ја претерува..и уфилмана ми некако,извештачена.

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
оној клингтонецон од ФАЦИ..... уууууууууууф грд педер ! ! !

S

Stefi070

Гостин
MISLAM DEKA POGNASNO SUSTESTVO OD TONI MIHAJLOVSKI SE NEMA RODENO DO SEGA!!!

M

Mr.InF3ction

Гостин
Боки.. и тој во фаци како педер што се прави водителот

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Боки, Фифи, Латас, Ивона, Тања од Бумбар, сите оние што водат квизови како Пронајди го богатството (ме плашат кога ќе погледнат во камера), Ненад, Готвачот од 4 сезони. :tapp:

Нема место за омилени. Ама ај ќе го ставам Жарко кој го водеше Еден на еден и Марко оној со Мина што правеа патувања. :pipi:

Член од
2 април 2009
Мислења
1.405
Поени од реакции
177
Оној од фаци Зоки мислам дека се викаше.Шмизла не му е рамна.Од начин на зборување,до начин на одење,до начин на облекување...Тапа жива.:tapp:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.757
Поени од реакции
5.031
омилени - зевзекот е интересен , трендо -си ги ремети "milionerite" ,марко добро водеше ,игор џамбазов.нема посебно некој друг..коментаторот од италијанско на телма забораив како се викаше ..

неомилени - вучиќ,татко му на игор трпески,овие од не биди паун,зоки од фаци,мелита,турунџиева.неколку од ексклузив..екипата што води вести на телма ..без спортските коментатори

M

Mr.InF3ction

Гостин
омилени - зевзекот е интересен , трендо -си ги ремети "milionerite" ,марко добро водеше ,игор џамбазов.нема посебно некој друг..коментаторот од италијанско на телма забораив како се викаше ..

неомилени - вучиќ,татко му на игор трпески,овие од не биди паун,зоки од фаци,мелита,турунџиева.неколку од ексклузив..екипата што води вести на телма ..без спортските коментатори
ооо даа бе тој од не би паунн . ептен глуп е чоекот .. како 5 годишно дете јбг :tapp::tapp::tapp:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Омилена фацка - Игор Џамбазов!
Анти - шмек фаца и фаца шо не можам да ја поднесам е фацата на водителот на "ФАЦИ"!

Duduk

Korg Maniac
Член од
8 јули 2009
Мислења
953
Поени од реакции
99
Омилени фаци: Игор Џамбазов,Тони Михајловски и Марко Новески (Дај Побрзај)
НЕфаци: Јанко (Јади Бурек), Боки 13, Латас.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Oмилени-Тони Михајловски

Неомилени-Боки 13 и водителот на ФАЦИ:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom