(Не)омилени ТВ фацки!?

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Жанко шо водит со Сузе на А1. Упропастија и емисија и све со него еј. Сељак опран е. Само на магарено опашкана да му ја држит одпозади е.
Дур сме кај Сузе, средена е колку шо мојт и не мојт, и немат некој големи испади.
После, онај дембелон шо водеше „Чуму“. Е тој е... Да побараш на википедија „идиот несмасен глуп“, негова слика ќе ти излезит. Чак и видеоно кај шо ја туркат цела маса на сред емисија. :nesum:
Блажески морат да се спомнит со квизојне негови никакви, на сите канали по еден имат и сите за нишо не чинет. Ем е антипатичен, ем глупи шеги кажвит.
И онаја на А1, не знам как се викат, шо се рефрешират на секое со глана. Позборви позборви, и мрдни со глата ко удрена.
И двене оние „Трезор“ шо ја водеа. Ко од германски порничи да не реча. Ко шо прочитав негде, Инге и Хелга.
И најбитен да се спомнит, куроглавион шо ја водит „Фаци“. Тој е ФЕЈЛ сам по себе. Го глеаш и на челоно „отепај ме“ ко да му пишит. Да не зборвам за глаон никаков.

А за омилени, Татјана ме бендисвит, ем лична ем не се трескат ко другине, срам да му е на онега шо ја корпоса за она Накоска, да би ја гром стрефил, и нејзе и него.
:smir:

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.034
Биљана Секуловска, типчето од Фаци (што никој не му го знае името од што е одбивен), Латас, во поново време и Ивона...

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Оној од фаци Зоки мислам дека се викаше.Шмизла не му е рамна.Од начин на зборување,до начин на одење,до начин на облекување...Тапа жива.:tapp:

Го делам истото мислење... Одма мењам програма кога ќе го видам.
А и водителите на емисиине на кој никој не им се јавува и цело време очајно молат :pos2:

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.298
Поени од реакции
7.025
Омилени:Тони Михајловски и Трендо

Неомилени:Оној од фаци,драган вучиќ,боки 13

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Омилени: Игор Џамбазов(Ѕвер е човеков прав водител рука му давам) и Тони Михајловски(и овој е ЅВЕР)

Неомилени: Она педерчено боки13,оној од фаци дегенон.

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Боки 13, Слаткар и слични на овие шо со глупости стигнале на телевизија.

Член од
9 мај 2009
Мислења
605
Поени од реакции
400
Боки, Фифи, Латас, Ивона, Тања од Бумбар, сите оние што водат квизови како Пронајди го богатството (ме плашат кога ќе погледнат во камера), Ненад, Готвачот од 4 сезони. :tapp:

Нема место за омилени. Ама ај ќе го ставам Жарко кој го водеше Еден на еден и Марко оној со Мина што правеа патувања. :pipi:

Во еден од поомилените го ставам и Ивце Пивце на Телма што ја води емисијата за деца. Многу добри смешки прави...кога го гледам очите ми се наполнети со солзи од смеење. :zver:

Член од
25 јуни 2009
Мислења
81
Поени од реакции
2
Хухуу нема да именувам - од проста причина шо не им ги знам имињата!
најмогу ме нервираат оние коа има пример пренос од Евровизија некој др фестивал и само брбљааат све непотребно преведувааат!
Лее не глеам такви ствари само заради тоа!
Заморитрелни се!

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
Дефинитивно прв на листата на најнеомилени тв фаци е Бојан 13, потоа следува Зоки- Фаци, Томче од Кечери, Александар Блажески, Весна Петрушеска, други не ми текнуваат, но ги има повеќе.
Најомилени ми се Игор Џамбазов и Трендо

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Омилени:

1. Тони Михајловски
2. Васко Ефтов
3. Зевзекот :tv:

Антипатични:

1. Латас
2. Јанко
3. Миленко

а да, Боки тринаест без конкуренција

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Омилени - слабо во последно време. Или ме фатила депресија или стварно телевизииве го продлабочија дното.
Неомилени:vozbud::nerv::
без редослед - Миленко, Јанко, од Иселенички џубокс, Латас, Томиќ, Бојан 13, Фаци - типот, сите водители на емисии од типот брзи пари, Чомовски, Трпевски сениор & јуниор, Црниот бумбар, Сузе + Жанко + Ранко, Куќен совет и така натаму.
Аман нека пушти некој вода...

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Пошто на претходните страници ги напишав неомилените, сега би ги напишал омилените.

1) Жарко од А1/2 - Дефинитивно шоуменот на новата генерација. Да, има уште многу леб да јаде, но после Игор и Тончи дефинитивно би го вметнал на трето место за најдобар.

2) Ана од Алфа - Моето мислење е дека моментално е најдобра водителка кај нас, „Пулс“ е доста интересна емисија, која третира добри и актуелни теми каде Ана одлично се снаоѓа.

3) Роберт од Канал 5 - Последнава година не го следев многу, но кога почна „Здраво Македонијо“ дефинитивно ми беше фаворит меѓу утринските програми, кои и онака не ги следев многу. Додека ја гледав, водителот беше ептен културен, имаше добра комуникација со гледачите и ги оставаше да се искажат... Верувам дека и сега е така.

4) Горан од Канал 5 - Човек кој секогаш знае да ме насмее. :) Зевзекманија е една од подобрите замисли за емисии кај нас, штета само што Канал 5 е графички толку тапа, што визуелно ја симнува емисијата на пониско ниво.

F

fantomX

Гостин
Омилени се Горан Зевзек, Игор Џамбазов, би ги гледал во секое време.
Тотална спротивност се Александар Блажевски и Драган Вучиќ.

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Вака, од Бурекот ми се гади (мизерно полтронче), Атлас П. делува ко да ја е*е цела јавност одеднаш а поблага форма на осип ми предизвикува Игорче Џамбазов.

Награда за Симпатично селска фаца дефинитивно добива Маријана Back Stage.

Можда не омилен ама дефинитивно гледлив ми е Тончи (со Деко) и друг никој...е, можда оној секси уредникот на А1 вести Горан Митревски (?)-него можам да го гледам исто така...

Kajgana Shop

На врв Bottom