(Не)омилени ТВ фацки!?

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
оној жарко од ексклусив ми е одвратееееееееееен

Член од
4 април 2008
Мислења
251
Поени од реакции
15
Oној што готви на А1, мајке ми не го можам бе. Менче Атанасовска - Точи, Билјана Секуловска, и на Viva Магазин водителката. Џиз`с. :icon_eek:
Kopancinjata :pos2: :pos2: :pos2: (ako ne ste primetile sekoj zbor go clenuva ili go kazuva nagaleno)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.905
Поени од реакции
50.573
Ако може од радио да се наведат,онаа педерасана што влече еден лош Британски акцент од Антена е мислам,што мисли дека е интересен да му ебам куртонот глуп,ова не ми е колку да се рече,стварно кога ке го чујам се нервирам

Член од
24 август 2008
Мислења
132
Поени од реакции
2
Definitivno najodvraten voditel mi e Predrag Pavlovski sto go vodi onoj kvizot na A1 50-50! Ne znam kako voopsto mu dozvolile da se pojavi na nacionalna televizija! Tipot e prost, nimalku smesen i uzasno dosaden!!!

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
се се ама по одвратн личност од Јанко јади бурек немам сретнато незаменлив е човекот

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
марко до пред некое време ми беше интересен, сега почна да претерува и ми стана одвратен :icon_conf
така е, ке ти биде интересен после некое време ке го мразиш.:toe:

Член од
27 август 2008
Мислења
291
Поени од реакции
9
НАјтапа ТВ фаци!? Абе на квадрАт ги има! НА пример
Боки 13-не го поднесувам! Типот е со фабричка грешка!
После иде Мелита! Таа па таа! Стока! Нешо као за животните, а увек носи крзна вакви такви!
Лила Филиповска...ноу комент! КАо нешо посвојава деца, као она загрижената мајка...
Сузана Турунџиева! има 30 и кусур години, не знае шо е живот, па земала типката авто биографија да пишува! Тоа се пишува на 70-80 години!:tapp:

Драган Вучиќ дефинитивно гној над гноевите

ПОтполно се согласувам! Знаете ли шо му рекол на Саша Матиќ кога бил кај него у емисија! Типот му рекол(цитирам) Колку убави девојки имаме во студио, штета Сашо што ти не може да ги видиш!

Член од
25 септември 2007
Мислења
154
Поени од реакции
1
Онаа на црн бумбар на сител, препотентен клетоштилок невиден и Драган Вучиќ меѓу останатите...

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Ај глеам почнавте да ги спомнувате и радио фацкиве.
Епа вака: цело Антена5 радио освен Борис и диџеите и Панчо ака Шорти П.

U

UnholY

Гостин
Тв фацки кои ми ствараат тензија на одбивност.

-Биљана Секуловска од А1
-Латас Будалата.
-Предраг Павловски, водителот на 50-50

На тие ми текна во моментов.

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
е тој од глупион квиз 50-50 после тој сто ја води емисијата за кулинарство на а1,сузе,мелита и уште мн други не ми текнува сега

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Клатас , мелита , и дефинитивно жаре од ексклузив поиритирачка појава не постои во универзумот

Kajgana Shop

На врв Bottom