(Не)омилени ТВ фацки!?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Изгледа го заборавив Драган Вуќиќ во мојата листа. Типот ти е мултифанкшнл, од пејач до водител, башка кога се емитуваше Вашите 5 минути, студиото му беше како бакалница, со паштетите и Минас кафето на маса. Имаше и избор на мисица секоја емисија ако се сеќавате:pos2:

S

SSS-Stolica

Гостин
Јас ги заборавив во мојата листа
Маја Грозданова Панчева
Маја Вукичевич
НЕ МОЖАМ ДА ГИ ПОДНЕСАМ

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Изгледа го заборавив Драган Вуќиќ во мојата листа. Типот ти е мултифанкшнл, од пејач до водител, башка кога се емитуваше Вашите 5 минути, студиото му беше како бакалница, со паштетите и Минас кафето на маса. Имаше и избор на мисица секоја емисија ако се сеќавате:pos2:
Катерина...не се прави многу фина..

Пејачов со текстови какo Драганче од Лескоец:pos:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Oној што готви на А1, мајке ми не го можам бе. Менче Атанасовска - Точи, Билјана Секуловска, и на Viva Магазин водителката. Џиз`с. :icon_eek:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Oној што готви на А1, мајке ми не го можам бе. Менче Атанасовска - Точи, Билјана Секуловска, и на Viva Магазин водителката. Џиз`с. :icon_eek:
Еј и тој не можам да го сварам.Антипатичен ми е.И секако, Боки13 го додавам во најомразените тв фаци:)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.352
Поени од реакции
2.247
и го заборавив МАРКО од ''Нафурај Се'' луд типац :vozbud::vozbud::pos2:

Член од
24 јули 2007
Мислења
35
Поени од реакции
1
Не можам да ги гледам оние водителките на Брзи пари и др исти такви квизови...:nenene:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Да бе и ја ги забораив тие дебилките од кешоловец и слични. Не го спомнав ни Миленко а ни тој гадот што готви на А1. Абе ко ќе видиш пола и поише од ТВ фацкиве ме иритираат. :tapp:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
1.Латас :tapp: органски човеков не го поднесувам
2.Драган Вучиќ...види бр.1
3.Ирена Спировска-незнам ама ме нервира цурата :toe:

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Драган Вучиќ секогаш ми беше антипатичен. Се сеќавам на Вашите пет минути и на мисиците Џену грл ме потсети. Вриеше од убавина во тоа студиото. И по дома се движеше со таа емисија мислам, во секоја општина?! Како и да е, одамна било и сега е факт дека гасам телевизор кога ќе се појави на екран.

Мелита во последно време воопшто не можам да ја поднесам. Многу ми е некако препотентна, се лигави кога зборува, а и насмевката од осмица до осмица тешко и ја поднесувам. Имаше време кога нудеше квалитени емисии и сакав да ја гледам, но многу Експлозивности мислам дека лошо и влијаеа. Кокошки во студио, лезбо удварања, лажни полицајци, што побогу е следно, ако воопшто има?

Водителките на квизовите како оној што се емитува на Канал 5 (не знам ни како се вика) не ги ни перцепирам, иако понекогаш се прашувам дали сеуште постои народ кои им верува кога гласно убедуваат "Јавете се, не чекајте друг да ги земе парите"

Сузана Турунџиева, Маја Поцевска (од Сител што ја води незнамкакосевика емисијата), од Ексклузив не Жаре, тој другиот интервјуа и репортажи што прави (помагајте со имињава се губам:uvo:)

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Обожавам да гледам вести на А1 ама... само кога економија води Горан Петрески. го обожавам

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.855
Поени од реакции
11.516
Латас и Драган Вучич - ван конкуренција, кој од кој поголем СЕЉАК (карактер нормално)!
Еден пешлак од а1 ексклузив, ко од Чернобил шо е, башка и оној куварон шо пече пиперки (едно мало дебело шо си мисли дека знае да пее), ме нервира и една црна никаква на сител шо води вести, демек им лиже чмаровите на владава јавно, оној Славе од канал5 шо води спорт - љољ, на нерви ми иде колку е ташак и Стево од телма - ради него прекинав да глеам Калчо лига, стрикно на обн :pos: Јанко свињата искомплексирана шо јаде го*на само, оној Питар исто шо водеше на канал 5 едно време со една цура добра, вртелешка, абе многу се ај доста....

А го почитувам Миленко - формула 1 на канал 5, младичот знае да искоментира некад, иако има тешки испади на повеќе пати!
И Калински нормално коа коментира ЛШ :pos:
btw и Ирена Спировска ја сакам, а и Сузана ал Салкини дури водеше ексклузив! :vozbud:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.115
Поени од реакции
1.695
Драган Вучиќ дефинитивно гној над гноевите

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Сите освен Марко,Игор Џамбазов,и Тони Михајловски.

Kajgana Shop

На врв Bottom