Не ги кревајте рацете, ви смрдат мишките!

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Ај да дам и јас некој пример на темава...

1. Типката беше грда, мн беше грда, и бевме излезени така цело друштво, и си седиме така на маса и јас со еден другар си прам нешо муабет без веза и кога крена рака девојчето само прекинавме со муабетот, се опуливме мегу себе, ја опуливме неа уште еднаш, и се згазивме од смеење, мишка ја викавме од тогаш. И вервете толку пот на едно место немате видено, животот да ти се згрозит, типката можда плетенки под мишка си плетеше.

2. Девојчето ми беше школска и така фино девојче симпатично, згодно до негде, баш фино изгледаше, ама кога ја крена еднаш на одмор раката, а носеше некоја маица по кимоно и типката ај шо беше потна туку и не беше бричена, и секош ко ке ја видам од тогаш на то ме потсејкат и ми се гадит :S

3. Исто школски, типот ѓуптин беше, неам никакви предрасуди за нив(освен тоа шо сите лажат), ама братов не да смрдеше, корнеше, креваше и да не прам муабет во соблекувална каква атмосвера беше, полојна од нас се преслеквевме во салата поради добро познатата причина хаха

Има секакви луге на светов...Не се бањаат сите на секој 2 ден...
Има што се бањаат од празник на празник (1 годишно):kesa:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Ако си избањат и да играш нема да смрди тој/таа како коњ...
p.s Смрди више ако не си видел вода или ако се бањаш од вардар подолго време:smir:

Абе пот е пот .... сеа на кој како му смрди потта јбг ... различни сме сите ... Ама на времево можеш и да се пицнеш бомбонче а пак да се усмрдиш од *вруќинава* ....

И има некои парфеми што измиксани со пот КОРНАТ !!!!!

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
А и заборајв да кажам а мислев на темава да го спомнам и него.
Најзакон водител е човекот и една од НАЈфаците во македонскава јавност ми е, шема е немат шо, ама шо потит братот потит.
Станвит збор за Тони Михајлоски, ето немат епизода од Опуштено а да не е лом под мишки :D

Да беше негде на запад имаше лом да го напрает во весници ама овде ето така поминвит...

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Има секакви луге на светов...Не се бањаат сите на секој 2 ден...
Има што се бањаат од празник на празник (1 годишно):kesa:
:icon_lol: Тачно... Ја на пример, од сабајле трчам на кеј, па на фудбал сум, па дома ќе одморам, па на забава излегувам и си доаѓам. Дури следниот ден најчесто ако се прошетам со девојчето низ парк, и после облекувам најубавата кошула за во граТ, и кога ќе си дојдам дома пред спиење, што убаво ќе си се избањам... мх мх мх...
А не овие, абе со денови не бањати. :nesvest:
The_beast69 напиша:
А и заборајв да кажам а мислев на темава да го спомнам и него.
Најзакон водител е човекот и една од НАЈфаците во македонскава јавност ми е, шема е немат шо, ама шо потит братот потит.
Станвит збор за Тони Михајлоски, ето немат епизода од Опуштено а да не е лом под мишки :D
Тоа му е него професија. Јас го ценам кога ќе видам како се направил жива вода, бидејќи значи навистина се труди. Да искочам јас од натпревар без капка вода, значи дека сум се зезал, и тоа е навистина понижувачки за мојата публика. Го гледаат Тони илјадници луѓе, не секогаш му е до опуштање на човекот на емисија, ниту пак е вечно расположен.
:helou:

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.345
Поени од реакции
75
Кај нас има еден се вика Маце,и сеа му кажале ако биде металец да не се банња,леле детево ама смрди,од косата ке извадам 60 кила зејтин

Член од
28 септември 2008
Мислења
86
Поени од реакции
12
abe najlosho e da se zapoti nekoj ama ona asalno da mu korne na 100 metra i posle taka ni izbanjat ni niso da stavi parfem , koa ke mu se pomesa mirizbata pomegju parfemot i miskite boze spasi me se desava . Zatoa lugje tush pa truj se so prafem

Член од
2 јули 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
Сум имала многу такви искуства по возот за Скопје, зошто секој ден патувам, и не е баш интересно. Замислете јас како што сум ниска и во таа гужва кога ќе ти застане некој па уште и ќе ја крене раката да се држи :nesvest:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Пот и неизбричени мишки се средуваат лесно. Некултурата кон луѓето (ако се смееш на вакви банални работи) е проблемот.

Фак. Досаден си станав.

Член од
2 јули 2009
Мислења
5
Поени од реакции
0
Пот и неизбричени мишки се средуваат лесно. Некултурата кон луѓето (ако се смееш на вакви банални работи) е проблемот.

Фак. Досаден си станав.

И ти си во право до некаде. Има многу луѓе што така им мириса кожата колку и да се бањаат. И нормално е среде лето да се испотиш или во дискотека кај што е гужва. И јас се потам ама затоа секогаш си носам со мене дезодоранс, што е нормално нели :wink:

PhantomerX

Несопирлив
Член од
30 октомври 2008
Мислења
623
Поени од реакции
46
Mene mi smrdat i nikoj ne me saka :oeoeoe: hahahaha

Toa ti e makedonija (na Dark King zboram)

:icon_lol: Тачно... Ја на пример, од сабајле трчам на кеј, па на фудбал сум, па дома ќе одморам, па на забава излегувам и си доаѓам. Дури следниот ден најчесто ако се прошетам со девојчето низ парк, и после облекувам најубавата кошула за во граТ, и кога ќе си дојдам дома пред спиење, што убаво ќе си се избањам... мх мх мх...
А не овие, абе со денови не бањати. :nesvest:

Тоа му е него професија. Јас го ценам кога ќе видам како се направил жива вода, бидејќи значи навистина се труди. Да искочам јас од натпревар без капка вода, значи дека сум се зезал, и тоа е навистина понижувачки за мојата публика. Го гледаат Тони илјадници луѓе, не секогаш му е до опуштање на човекот на емисија, ниту пак е вечно расположен.
:helou:
A gleash, jas neam primeteno :pos2:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Mene mi smrdat i nikoj ne me saka :oeoeoe: hahahaha

Toa ti e makedonija (na Dark King zboram)
Не те сфаќам. Сакаш да кажеш тоа што ми е банално дека на некој чоек во најтоплиот летен ден во автобус е причина да го мразам и да се исмејувам е зашто јас се пронајдов во тоа? Или пак зашто во Македонија на сите мишките им мирисаат на лаванда? Како и да е. Човечка природа. Да не требаше да се потиме немаше ни такви да се раѓаме.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Не те сфаќам. Сакаш да кажеш тоа што ми е банално дека на некој чоек во најтоплиот летен ден во автобус е причина да го мразам и да се исмејувам е зашто јас се пронајдов во тоа? Или пак зашто во Македонија на сите мишките им мирисаат на лаванда? Како и да е. Човечка природа. Да не требаше да се потиме немаше ни такви да се раѓаме.
така е........:smir::smir:

Член од
28 октомври 2012
Мислења
272
Поени од реакции
39
Eden banjan cist pedanten covek do golema higiena duri nitu parfim ne mu treba. (da ne mi se nalutat prethodnite shto pishuvaa ne zboruvam licno za niv).poz

Kajgana Shop

На врв Bottom