Не ги кревајте рацете, ви смрдат мишките!

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
ауууу... страшно е тоа ... особено после физичко скоро сите машки мирисат на мртви коњи.... има некои што и пред и после тоа мирисат.... и секогаш мирисат.... гаднооо... уште при самата помисла на тоа ми се поврака...

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.236
Поени од реакции
957
ауууу... страшно е тоа ... особено после физичко скоро сите машки мирисат на мртви коњи.... има некои што и пред и после тоа мирисат.... и секогаш мирисат.... гаднооо... уште при самата помисла на тоа ми се поврака...
Токму од таа причина најглупаво беше кога ќе ставеа блок физичко прв и втор час :):):)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Во Скопје на студии имаше еден кој беше на Медицински Факултет. Од толку што учеше немаше време да се искапи па не да смрдеше, копаше. Не можеше да се добереш до него. Се договоривме еднаш да го искапиме на сила ама не ни успеа. Жилав малиот и плус ако го тргавме со една рака не ќе можевме да го истргаме, а со две тешко(едната на нос ни беше поради смрдеата) зошто ќе падневме во несвес, и ништо, не ни успеа:pos2:

D

drle

Гостин
Абе ако е некапен некој 500 години и 100 парфеми стикој и не знам што ти не нема да покријат смрдеата.Така да луѓе капетесе оти ке ни смрди нацијата.

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Ахахахаххаха .... добри еве ваков случлај ме потсете една момчка во училиштето кога бев 8 одд.. и сега мај. јуни сите се потат ова облецела тесна блузичка и слично и се потеше под мишките и сеа сите ке застанаа .. и викаа ајде сите раци горе да праиме смех и ова кога ке дигне ние се валаме од смеа Испотена 1 кило ahhahahahahahha toa e toa :( momcka ama taka podebelka beshe ovaa :) i zatoa se se potashe leto zima .. :)))))

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Имам една од клас што цеело време труе на пот... и ко за беља, седи пред мене на англиски и тие 45 минути се најлошите од целиот ден!!!:nesvest: Не знам како не се приметува, да се избања, па како може така бе...

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Имам една од клас што цеело време труе на пот... и ко за беља, седи пред мене на англиски и тие 45 минути се најлошите од целиот ден!!!:nesvest: Не знам како не се приметува, да се избања, па како може така бе...
hHAHahahahshahahahahahahahahah !!! smeh peer:) mora da izdrzash :))) takfo e stram noo da kazes i taka :drk::drk::pos2::pos2::pos2:

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
ахх искуство искуство на оваа тема.. да прекршам прсти од пишување.:)

1. Решив да почнам со професорката што ми предаваше математика во средно (оние кои учеле во Орце може ја знаат). Значи женава луге имаше еден глас да ти е милина да ја слушаш. Ти предава математика а мислиш дека ти раскажува приказна. Значи искрено! Потоа онака нежна, плави очиња плава коса-секад измиена, убаво облечена. Но времето одредно за решавање задачи кога вртеше кругови низ редиците го поминував со главата низ прозор.. буквално се тепавме кој да седи до прозор на тој час. Само што ке влезеш во училна те мава една реа.. ма неможам да опишам. Одвратен мирис и таман мислиш си се навикнал онака доага до тебе да види како ти иде решавањето. Земаш воздух пред да стигне до твојата клупа и држиш дур не те одмине. Ја викавме творот:icon_lol:

2. Познавам едно девојче исто така од средно.. за среќа не беше во мојот клас=) но се дружеше со една моја соученичка.. маалска и била. И кога се разминувавме во ходник ке ја здогледав од далеку и бегав на друга страна. 4 години девојчево се полошо и полошо мирисаше. Кога ја гледам снимката од матура ги жалам тие околу неа:icon_lol:

3. Кога бев 3та во Орце воведоа униформи.. значи бели маици и џемпери кои моравме да ги носиме секој ден. Освен што се носеа на предавања, луѓево (бидејки очигледно ги мрзеше да м'кнат опрема) ги носеа и на часовите по спортски активности. Ги имавме два пати неделно.. од кои едниот беше петок 2 час.. замислете машките остануваа на одмор да играат фудбал со униформите и потоа моравме уште 3 часа да бидеме во иста училница со нив.. неможе да се опише мирисот кој ме опиваше кога ке влезев на трет час:nesvest:. Често и не идев (од таа причина:pipi:):icon_lol:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.933
Поени од реакции
50.731
Смрди народ бе тоа некои имаат и хормонски пореметувања им се лачи вишок пот и тоа си фуља.
Иначе мои примери па колку сакаш имав чест и привилегија да учам средно со еден од најголемите смрадови во мојата генерација и после физичко тоа во соблекувалната беше рамно на хемиско оружје со него мислам дека фуљаше до толку веѓи паѓаа а ко за беља да му ебам гнасата секој час вежбаше.На фудбал не го чуваа од што се лепеше sd
Имав и една другарка таа па гнетеше лук пред школо али тоа за друга тема башка и ме мрзви да пишувам

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
ахх искуство искуство на оваа тема.. да прекршам прсти од пишување.:)

1. Решив да почнам со професорката што ми предаваше математика во средно (оние кои учеле во Орце може ја знаат). Значи женава луге имаше еден глас да ти е милина да ја слушаш. Ти предава математика а мислиш дека ти раскажува приказна. Значи искрено! Потоа онака нежна, плави очиња плава коса-секад измиена, убаво облечена. Но времето одредно за решавање задачи кога вртеше кругови низ редиците го поминував со главата низ прозор.. буквално се тепавме кој да седи до прозор на тој час. Само што ке влезеш во училна те мава една реа.. ма неможам да опишам. Одвратен мирис и таман мислиш си се навикнал онака доага до тебе да види како ти иде решавањето. Земаш воздух пред да стигне до твојата клупа и држиш дур не те одмине. Ја викавме творот:icon_lol:

2. Познавам едно девојче исто така од средно.. за среќа не беше во мојот клас=) но се дружеше со една моја соученичка.. маалска и била. И кога се разминувавме во ходник ке ја здогледав од далеку и бегав на друга страна. 4 години девојчево се полошо и полошо мирисаше. Кога ја гледам снимката од матура ги жалам тие околу неа:icon_lol:

3. Кога бев 3та во Орце воведоа униформи.. значи бели маици и џемпери кои моравме да ги носиме секој ден. Освен што се носеа на предавања, луѓево (бидејки очигледно ги мрзеше да м'кнат опрема) ги носеа и на часовите по спортски активности. Ги имавме два пати неделно.. од кои едниот беше петок 2 час.. замислете машките остануваа на одмор да играат фудбал со униформите и потоа моравме уште 3 часа да бидеме во иста училница со нив.. неможе да се опише мирисот кој ме опиваше кога ке влезев на трет час:nesvest:. Често и не идев (од таа причина:pipi:):icon_lol:
Haha :(((( toa e toa ima i vakvi coveci ali 3 prikazni ni raspaza fala :))) toa e ima i smrdlivi coveci :pos2::pos2:

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
има едно човече во скопје нека остане анонимено али типот незнае да смени блуза ја носи со месеци таква гадна испотена..... мислам кршшшш али незгодно е некој да му каже .......сепак никаква хигиена нема а тоа дали смрди мислам дека од километар труе:uvo:

Член од
10 август 2008
Мислења
744
Поени од реакции
266
Абе, сфаќам и хормонски пореметвења и све, ама до толку усул да се немало?
Бар нек носет мајци шо не потет ногу и нек се капет почесто, дезодоранси пред излегвење од дома обавезно.
Ми идат пред врата да им стојам и да ги мирисам - аку смрдет - назад, немат излегвење тој ден дур не замирисат ко чоек, не ко пцојсано куче.

Имав една таква в клас. А не да не се капеше, косана скоро никоаш не и беше мрсна, ама креваше, без трепки останавме сиве.
А поминит таја - сите ничкум долу од смрдеа. :nesum:
И ко ќе седеше до некого, сите одма хумани станвеа, и им купвеа на професорине за јадење, им пуштаја писма кај шо требаше, земаја креди, све само до неа да не се.

Иначе, мислам дек нив не им сметат. Ко на пример оние во Косел навикнати се да им смрдит на прдеж, упс, на сулфур и овде да дојдет чудно ќе им е.
Ваљда и овие потниве створења така... :jaj:
А да не спомвам луѓе со CD под мишка, ама тие ги сфаќам до негде, пошо не может потењето ногу да го контролирет. Шо и да прает, пак езерце имет.
Јебига.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
E vaka sega......Dodeka bev na studii vo Ohrid, vo togas aktuelnoto AMERIKANO, eden voditel na vecernata zabava(dosta poznat ohridski seirdzija) izvika:
"Ne gi krevajte racete, vi smrdat miskite!"
Se zgaziv od smea, nekoi sto si ja imaa muvata na kapata malku se podzbunija, nekoi trcaa do WC da proverat sostojba i sl..
Sakam da kazam: A bre luge, maski ili zenski, neli e podobro da si sedite doma ako ste nekapeni?
Ne mu go sipi raatot na drugite!:wink:

ps: Sinoka pokraj mene pomina devojka, super doterana, nasminkana kompletno, ama bar da znaev ke si nosev stipka za na nos!
A i mi se pozalile dosta drugari:wink:

Aj pishete iskustva.....
Абе да е така ко што викаш ке си седеа луѓето дома ...

Мy point being ---Ти може да си избањат,дотеран,нашприцан и се ама ако се погоди атмосфера (пушачи,лето,да поиграш малце а у џа бу) нормално дека ако немаш стик ке замирисаш ... Simple as ...И сметам дека нема потреба човек да се срами од тоа :D

Зборам за тие што излегуваат дотерани а се враќаат као свињи ... е сеа тие што не се бањаат со векови .... тоа е друго :smir:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
617
Поени од реакции
63
Абе да е така ко што викаш ке си седеа луѓето дома ...

Мy point being ---Ти може да си избањат,дотеран,нашприцан и се ама ако се погоди атмосфера (пушачи,лето,да поиграш малце а у џа бу) нормално дека ако немаш стик ке замирисаш ... Simple as ...И сметам дека нема потреба човек да се срами од тоа :D

Зборам за тие што излегуваат дотерани а се враќаат као свињи ... е сеа тие што не се бањаат со векови .... тоа е друго :smir:

Ако си избањат и да играш нема да смрди тој/таа како коњ...
p.s Смрди више ако не си видел вода или ако се бањаш од вардар подолго време:smir:

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Ај да дам и јас некој пример на темава...

1. Типката беше грда, мн беше грда, и бевме излезени така цело друштво, и си седиме така на маса и јас со еден другар си прам нешо муабет без веза и кога крена рака девојчето само прекинавме со муабетот, се опуливме мегу себе, ја опуливме неа уште еднаш, и се згазивме од смеење, мишка ја викавме од тогаш. И вервете толку пот на едно место немате видено, животот да ти се згрозит, типката можда плетенки под мишка си плетеше.

2. Девојчето ми беше школска и така фино девојче симпатично, згодно до негде, баш фино изгледаше, ама кога ја крена еднаш на одмор раката, а носеше некоја маица по кимоно и типката ај шо беше потна туку и не беше бричена, и секош ко ке ја видам од тогаш на то ме потсејкат и ми се гадит :S

3. Исто школски, типот ѓуптин беше, неам никакви предрасуди за нив(освен тоа шо сите лажат), ама братов не да смрдеше, корнеше, креваше и да не прам муабет во соблекувална каква атмосвера беше, полојна од нас се преслеквевме во салата поради добро познатата причина хаха

Kajgana Shop

На врв Bottom