(Не) Требаше... - се каете ли за нешто?

Член од
12 септември 2007
Мислења
502
Поени од реакции
4
па да,се каам за неколку работи кои ги испушти по моја вина
има некои две-три такви,ама тоа нема враќање

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Se kaam za toa sto ne svativ sto ke izgubev za premnogu malku.Fala ti Ljubov moja sto mi gi otvori ocite,fala sto ostana pokraj mene,fala za...SE! TE SAKAM KRALICE MOJA

Член од
20 февруари 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
не се каам за ништо. џабе е сега да се каам ако веќе сум/не сум направила нешто... не можам ништо да сменам со тоа шо ќе се каам, ама знам у шо сум згрешила и си ги признавам грешките

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Уфффф.... Не да се каам... Ама ај не зборам да не бидам погрешно сватен како што веројатно ќе бидам за другово.

M

**MEMORY**

Гостин
Да, се каам мнооогу за една работа. Кога би можела да се вратам во тоа време и да не го направам тоа...

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Никогаш и за ништо не се каам затоа што верувам дека се се случува со причина.Единствено што ние треба да направиме е да се потрудиме да ја откриме причината и да ја извлечеме пораката која се состои во неа. Секоја грешка во животот е воедно и една ново научена лекција која ни помага понатака да продолжиме да чекориме и да не ја повториме истата грешка.

Член од
6 август 2007
Мислења
4.063
Поени од реакции
175
Се каам што ја сменив бојата на косата.. си ја сакам мојата назад.. или некоја друга нијанса на плава.. ама сакам сакам сакам.. ми се плаче аууу !! :( :pos:

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Не се каам за ништо.Никогаш.
Не верувам во вистински и погрешен избор.
За мене постојат само различни избори/опции кои се дадени во една ситуација.
Едниот избор те води во една насока,другиот во друга.А од секоја насока добиваш по нешто,во најмала рака само искуство.Затоа нема никаква причина за каење.

E

`EsCaPe`

Гостин
Не се каам..
Затоа што и да се каам , нема корист , не можам да го вратам времето и да поправам тоа нешто што сум го направила ..Вака раат сум..

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
се каам што верував во најдобрата другарка. ама јбг.сега е касно.

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
се каам за неколку шанси пропуштени...али најмногу сега засега ми е шо спомнав нешто шо не треба...бев изнервиран и си го кркав доживотно:(

GoKo}sBePoT

Опасниот Буцко
Член од
27 јули 2007
Мислења
582
Поени од реакции
5
Се каам што и се тргнав.:( Ваљда ќе има поправен испит

Член од
27 август 2008
Мислења
291
Поени од реакции
9
Секоја година на 10 јуни и плус се каам за тоа што не отидов на последниот концерт на Тоше пошо не бев тука!:zid:

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Се каам за една шанса што ја имав, но бев глуп и не ја искористив. Али је*и га тоа е.

Kajgana Shop

На врв Bottom