(Не) Требаше... - се каете ли за нешто?

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
Се каам бидејќи не ценев некои луѓе како што треба. Помина возот сега. Јбг

shadows & smile

just a lost boy
Член од
10 февруари 2008
Мислења
291
Поени од реакции
7
Сум се каел за многу работи и ке има уште за многу се каам...
Но сепак како што рекол кралот соломон "ако земете ке се каете,а пак ако не земете пак ке се каете" па така да човекот бил во право за тоа што сите се каеме за нешто, и секогаш ке нема да бидеме задоволни од нашите постапки мислејки дека може поинаку.Такви сме ние луѓето :jaj: но сепак и јас како и сите други се каам за многу работи што не сум ги направил или не се случиле...
Се каам за тоа што не сум се запишал на факултет порано,досега ќе бев дипломиран ако се си одеше на време.Се каам што се што некогаш ми се допаѓало,ми било блиску до срцето секогаш заминува далеку од одмене и не го добивам назад :( но тоа е тоа нели...Мора да продолжиме да се бориме за да опстанем во овој немилосрден свет...:nesum:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..се каам за мн нешта..најчето за она што ќе го кажам непромислено..:kesa: ...епа кога јазикот ми е побрз од умот :uvo:

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Се каам зошто ја сакав цело време. А она мене така?! И дека сега ми е тешко да ја заборавам, но сигурно ќе ја заборавам :smir:

Член од
14 октомври 2008
Мислења
116
Поени од реакции
0
se kaam za mnog raboti, na primer sto ne cenev nekoj luge i gi povreduvav, ama se se vraka...:uvo:

Член од
24 ноември 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
За многу работи во животот кога ќе си го премотам "филмот" назад, се каам. Ама не сакам да се враќам назад, живеам во сегашноста и кога ќе ми текне на некои работи за кои се каам ми иде да се расплачам затоа подобро..... да не се потсетувам.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Не се гордеам со многу работи кои што сум ги направил ама ај не се за на форум.

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Па се каам за некои личности што сум ги запознала...ама со такви си знам другпат како,а за мои одлуки не сум се каела:pipi:

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Се каам за многу работи што сум ги направила во животов но никој не е совршен и сега сум свесна за грешките што ги имам направено и за каам за нив.Добро е што сега нема некој последици но многу работи од минатото би сакала да не ги направам но неможеме да го вратиме времето и затоа сега учам од тие грешки и гледам да не ги повторам иако не ми успева секогаш:nesum:

Z

ZeroStyle

Гостин
Кога ќе размислам се каам само за една пропуштена шанса. Ама мислам дека сега се враќа, се надевам нема да се изглупирам пак mwa :kesa:

Алексич

I'm LeGenD!
Член од
13 јули 2008
Мислења
567
Поени од реакции
23
Се каам за една пратена ПП и еден пост, мислам дека згешив :kesa:

Член од
29 јануари 2008
Мислења
54
Поени од реакции
2
Се каам што пиев предходниот петок и кога легнав со девојката да имаме секс заспав...:tapp::kesa::toe:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
се каам што отидов во школо денес:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom