Непознати форми на живот

Член од
27 јуни 2008
Мислења
93
Поени од реакции
5
Јас се сложувам со Out Boy тоа е некое срањ* на американците....

Додека ги има Американците секакви животни и што знам што ке има

офф стварно ме насмејавте со тоа портал и дали ке ја убијат Црвенкапа и дали мајката ке пронајде Орка ?!! Буууу:pos2: Почекајте не им текнало за Орки и Толови :toe:

Despot

ВОЈВОДА
Член од
25 септември 2008
Мислења
505
Поени од реакции
288
според канџите, и формата на телото личи на мрзливец само што нема крзно. Можно е да е некој мрзливец роден со дефект. шит хепенс:vozbud::vozbud:

The Mad Doc

Алхемичар
Член од
16 март 2009
Мислења
653
Поени од реакции
46
Суштество создадено со генетски инженеринг... пола делфин, пола сувоземно животно, со можност и човечки гени да биле вклучени во експериментот...

Знае некој, дали има некоја база или лабораторија на америте во тој дел од Панама?
Бинго!!!!!!!!

Топ 3 приоритет на американците е да вкрстат делфин со човек па ако искочат уште 10-20 вакви нека не ве чудат,мислам што е тука чудно цел свет го знае веќе јавна тајна е ова.Им ја грдат професијата на вистинските генетички инжињери.

Него децва амерички за една до две години ќе си играат одбојка на плажите со овие без проблем.А 100% ќе има и протести save the dolphinoman.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.244
Поени од реакции
84.274
Не е мрзливец..Мрзливеот целиот е влакнест односно има крзно..А оваа суштество не е..
Освен што нема влакна 100% е мрзливец.
Тие живеат во Латинска америка. А има и неколку претпоставки зошто нема влакна.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
За влакната да ама што е со големината. Ретко се поголеми од 50 цм а ова суштество е поголемо од 90 цм.(речиси два пати повисоко од просечното што е многу)

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Ама мрзливците не се како буриња во стомакот.И не се толку големи ова е поголемо од 1 метро и раците му се некако чудни.А тоа што нема влакна не е ништо чудно.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
Оваа чудна, мистериозна работа излезе на брегот во Велс. Погледнете одблису и оценете што е.

Ова ептен чудно мн работи ми искачат на брегови ....откако се деси со тоа чудовиштето у њујорк:nesum::uvo:
само колку големи и дбели пипци имаат аууу ептен ова како ларви се на некои нема школка туку баш ко некоја чудна главичка ме потсетува на суштествата од филмовите со вонземјани, аи школките се чудни немам досега вакви видено асекако како вештачки делуваат сепак многу грозно
и гледате целото има некоја чудна форма напред како главичка има како некоја змија од школки так анешто како голем црв.

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Личи на некое морско животно,ама што ли може да биде со таква форма?

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
А како тоа бе се таму на запад излегуваат некакви суштества, сте се запрашале ли некогаш? :uvo:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896

Kajgana Shop

На врв Bottom