Необично хоби

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Собирање на жални вести и парастоси од бандери и дрва и барање за смена со некој кој исто ги собира.

(да се разбериме ова не е мое хоби али беше на едни двајца клипани кои ги познавав во 80 десетите)

Член од
13 август 2008
Мислења
41
Поени од реакции
0
имам другар собира оружје
има разни пушки, пиштоли, ножови, сабји...:nesum:

S

StormRage

Гостин
сеа не знам шо ми текна ама фатиф да берам камења... некој така поинтересни...

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Додека бев малолетен со другариве собиравме раткапни по паркинзи:vozbud:, имавме од сите можни марки на коли и тоа често по 4 исти :toe: и ги собиравме во еден наш стар стокец и беше полн со раткапни, имав и некои во подрум, ама татко ми почна да се сомнева како ги наоѓам толку многу и ме прекори веќе да не носам по дома крадени ствари...и ми ги исфрли и толку беше...а сега собирам грамофонски плочи ама слабо ми оди :nesum:

Член од
27 август 2008
Мислења
291
Поени од реакции
9
Абе може ке се изнасмеете ама јас многу сакам чаши!!! Имам секакви! Мартини, Маргарита, Коњак, Виски, Узо, шампањ, за нескафе, за коктели, макијато! Којзнае колку пари имам фрлено по тоа! Уствари којзнае колку пари сум ги ошурил моите!

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
А јас гребам цигари од другарите а не пушам и си ги збирам. Веќе имам зберено можеби околу 500 парчиња.
Еве го моето необично хоби... исто и ја не пушам, а збирам си правам колекции Rodeo,Brand... :vozbud:
П.С. тешко дека ќе се најде малборо или вест.. нема, слаба економија :pos: :pos: :pos:

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
Гледам има и други ко мене!
Значи собирам СЕКАКВИ ВЛЕЗНИЦИ!
Најдрага ми е од последниот концерт на ТОШЕ, исто така имам 3-4 од репрезентацијата фудбалска кога игра, Мак-Летонија (кошарка), автобуску карти има, Карти кога сум ги гледал Струмица во Еврокупот кога играа....

И уште едно хоби имам.... собирам Недобитни Спортски што сум ги уплатил...:)
За среќа нема многу, се на се, кога ќе се собере уплатата на нив (последната година што сум пишал) се собираат некои 10 000ден, а ако знаеме дека сум фатил 7-8 000 сепак и не е некој голем зијан:) п.с. Кај и да , викендот ќе дојдам на рамно:)

Сега размислувам и за ново Хоби, давајте Предлози!

Cresevo

Внимавај на називот во иднина.
Член од
9 октомври 2008
Мислења
923
Поени од реакции
2.103
Собирање ливчиња од бомбончиња до сега најчудното хоби што сум го слушнал и видел

Член од
10 октомври 2008
Мислења
49
Поени од реакции
2
Има некои другарки од кај мене од маало собираат шекерчиња,овие што ти ги даваат кога идеш у некој кафич

мене малце чудно ми е тоа..........

зошто чудно и јас го правам истото пред некој ден добив шеќерче од грција но во натре има зашеќерена вода место класичен шеќер, така да тоа ми е најомилено. а пред некое време колеги на факултет дознаа дека собирам па ми носат кога ке најдат. хаххаха

Член од
2 ноември 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
познавам луѓе што пепелот од цигарите го собираат во лименка и чуваат.. :nesvest:

**Buli**

засекогаш дете!!!
Член од
3 декември 2007
Мислења
125
Поени од реакции
2
Еден другар мој збира салветки. САЛВЕТКИ ЧОВЕЧЕ :nesvest:

Другар ти е :zver:
...имам околу 3600 различни и уште собирам....ако некој има останати од детството и планира да ги фрла, евентуално дупликати нека каже, ќе се мењаме ОДМА, баш ќе ми биде мерак :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
22 јануари 2008
Мислења
425
Поени од реакции
10
porano sobirav kasandra livcinja ako mu teknuva na nekoj.koj idot sum bil togas
":zver:"

.:TINA:.PINK

.:oksimoronka:.
Член од
17 август 2008
Мислења
354
Поени од реакции
16
sestra mi gi sobira onie zeleznie sto se pod kopceto space na tastaturite vo skoloto, a i jas i pomagam...ima mnoogu (bi zela mnogu koga bi gi prodala kako staro zelezo:pos2:):pos2::pos2::pos2::pos2:

By Me

BLAH....
Член од
10 февруари 2008
Мислења
1.121
Поени од реакции
29
sestra mi gi sobira onie zeleznie sto se pod kopceto space na tastaturite vo skoloto, a i jas i pomagam...ima mnoogu (bi zela mnogu koga bi gi prodala kako staro zelezo:pos2:):pos2::pos2::pos2::pos2:
и јас тие ги собирам :toe:, ама кај мене у клас има мнооогу понапредни од нас тројца(јас, ти и сестра ти)

Kajgana Shop

На врв Bottom