Невообичаени романтични филмови надвор од шаблонот

Z

zmej gorjanin

Гостин
Three colors: White
Ова ми е дефинитивно најнеконвенционалниот и најнеобичниот дел од целата трилогија (инаку втор по ред) која е поприлично романтична и има топла препорака од мене.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Абе јас Chasing Amy го оставив за покасно, иначе за тие што уште се мислат дали да го гледаат филмов, цела дипломска напишав за него. :icon_lol:
http://forum.kajgana.com/threads/За-филмски-ентузијасти.44534/page-5#post-4159879

Исто така еве уште една препорака која мора да ја прегледате.
http://forum.kajgana.com/threads/За-филмски-ентузијасти.44534/page-3#post-3954245

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Мене Lake House ми беше необичен. Јес да е со Сандра Булок, али некако ми е единствен со таква тематика. Дефинитивно нетипичен љубовен филм.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
Браво Џимеј, одлична тема.

Еве ги моите топ 4:
1. Mr Nobody
2. Wicker Park
3. 500 days of summer
4. If only

Неам изгледано премногу од овој жанр, а и кога ќе видам дека сите овие сте ги спомнале, среќен сум што сум успеал да ги изгледам баш подобрите.

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
ни едно романтично филмче не ми оставило некој посебен впечаток иако љубител сум на воените во комбинација со некое љубовно доживување ете..до сега скоро сите од постираните ми се обични, не гледам нешто неконвенционално кај нив, што зн..а сум приметил од порано дека тие што се најголеми филмомани по форумот уствари имат најлош вкус за филмови - оф топик

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.320
Поени од реакции
15.571
ни едно романтично филмче не ми оставило некој посебен впечаток иако љубител сум на воените во комбинација со некое љубовно доживување ете..до сега скоро сите од постираните ми се обични, не гледам нешто неконвенционално кај нив, што зн..а сум приметил од порано дека тие што се најголеми филмомани по форумот уствари имат најлош вкус за филмови - оф топик
Dear John ти е таков филм, гледан ти е?

Патем не треба да очекуваш неконвенционално, бидејќи сепак се работи за веќе дефиниран жанр, само се бараат филмови различни од 99% од филмовите што спаѓаат во оваа категорија а кои се исти. Значи се бара останатиот 1% од филмовите.

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
Dear John ти е таков филм, гледан ти е?

Патем не треба да очекуваш неконвенционално, бидејќи сепак се работи за веќе дефиниран жанр, само се бараат филмови различни од 99% од филмовите што спаѓаат во оваа категорија а кои се исти. Значи се бара останатиот 1% од филмовите.
не е лош, ок е.
од тие 1% јас не налетав речиси на ништо посебно, ете само неколку би се сложил дека се интересни и релативно добри

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111
Once
Прегледај го приврзокот 39297
(На други не ми текнува во моментов :()
ете некој што не коментира и дрдори постојано на тема ФИЛМ па има неспоредливо пати подобар вкус од „експертите“ по форумот што се. ете ви еден одличен неконвенционален филм(y)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.042
ете некој што не коментира и дрдори постојано на тема ФИЛМ па има неспоредливо пати подобар вкус од „експертите“ по форумот што се. ете ви еден одличен неконвенционален филм(y)
Kaj go vide vo ovoj Brad Pitt ziti se?

Член од
24 ноември 2011
Мислења
196
Поени од реакции
111

„Скршени прегратки“ е последниот пристоен наративен романтичен трилер што сум го гледал, кој сведочи за љубовната врска помеѓу Матео Бланко и Лена, гледана низ очите на слепиот сценарист и режисер Хари Кејн, кој после фаталната загуба на својата љубовница одлучува да го помине остатокот од својот живот во препуштање на задоволствата, споделување телесности, зошто како маж и ништо повеќе не му преостанува

Kajgana Shop

На врв Bottom