"Невидени" успеси на Македонската влада!

Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
ацко а си се запрашал ли ти зашто цената на нафтените деривати не се намалува и покрај тоа што на светскиот пазар падна под 70$ за барел.

инаку она со забивањето нож во грб, во Македонија живеаат 2 000 000 луѓе, за тебе и слични ко тебе ( патриотически романтичари ) Србите ви се душмани, но поголем е бројот на оние кој Србија ја доживуваат како нешто свое ( на сите анкети преку 90% од македонците беа против признавањето на Косово ) така да глупости збориш, смешен си
на кој анкети бе? секој што има завршено средно во македонија треба да знае дека србите се против нас и секогаш ќе бидат. а тебе СРБОМАНЧЕ ако те боли тоа што во го земаа косово тоа си е твој проблем. кој ги тераше србите да ги продаваат имотите на косово за да си купат стан во београд. е сеа сами сте си криви. тражили сте, гледајте!

Славјански

Антички Словен
Член од
2 мај 2008
Мислења
5.644
Поени од реакции
1.346
Јој бре Славјански, што ќе правам со тебе и со уште еден член на форумов, коа се исти фрази и реплики ми ги повторувате и покрај стоте објаснувања од моја страна.
Ало бре. Македонија тогаш немаше дипломатија. Македонија тогаш ја градеше дипломатијата, отвараше амбасади.
Немој да споредуваш баби и жаби. Не сме сега 1992/1993.
Нема сега буџет 150 милиони евра, туку 2,5 милијарди евра.
Наместо Владава да троши стотици милиони евра на одржување насвојот рејтинг, можеше да ги потроши на лобирање низ светот во врска со името. Најмалку тоа можеше да го направи. Он коа запнал 92-ра па 92-ра.
Чекај бе реален, јас не ти викам да се качиме на месечината.
Ти велам кога Словенија влезе во ООН и кога Бадентер даде мислење позитивно за Македонија и кога сите ни велеа дадете пријава во ООН, нашата не само дипломатија туку и комплетно целиот државен апарат служеше на Милошевич.
Или можда немавме пари за лет до Њујорк ?
Ние до вчера ја палевме амбасадата на САД.
Нашата дипломатија се користеше да може Белград да ги пере парите од шверцор и со македонски извозни декларации да го заобиколат ембаргото кое им беше наметнатно.
И мислиш дека тоа нема реперкусии во интересите на Македонија ?

Да и тапа дипломатија успеа 1,2 милијарди народ да не ословува како Република Македонија.

Рејтингот кажува се.
Не велам дека се овие ангели ама се 1000% подобри од било кои предходно.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Јас изгледа овде си имам работа со еден од таборот на Гарфилд таканаречениот Арту Диту (R2-D2).

БЗЗЗЗЗЗЗЗ МАКЕДОНИЈА.................СРБОМАНИ.............ПРЕДАВНИЦИ...........КОМУЊАРИ

БЗЗЗЗЗЗЗЗ........БЗЗЗЗЗЗЗ.....АЛЕКСАНДАР.......БУГАРОФИЛИ....ТАТАРИ...

БЗЗЗЗЗЗЗЗ......БЗЗЗЗЗЗЗ
Џони, не бре брате, немаш работа со никој од мојот табор тои ја немам табори, јас имам само светол ум и бистрина недостижна са пишман деминутиви.

најголем успех на Грујо е вработувањето на проста багра во администрација, кога ќе ги прашаш нешто само стискаат раменици:toe:
Вистина, ама тоа не те прави помалку опинок.

Ја се ги прашувам на чист македонски...
Ама они ни да гукнат.
Ќуту си. :toe:
Не си ќуту, не неќеш да чуеш.

море ако размислам подобро, можеби треба да ги прашам на албански:tapp:
Мистичен ве предупреди, ама он е поблаг од мене. Чукш малокурефцу.
Има толеранција, ама не за долго.

П.С. Дај бројче. ќе те барам да ти го кажам по телефон ако ти е тешко да прочиташ на форум.
Ќу ти се јавим. Без гајле.

N

n/a

Гостин
Знаете што момци и девојки... ?
Од секогаш сум тргнувал и сум дискутирал со секого од рамна основа.
Без улизување,без тапшање по рамо.
Директно.

-Па,така и со вас почнав од рамна основа.
:toe:
-По едно време, сфатив со кого имам работа,па искрено и жал ми стана,право да ви кажам.И решив дека несебично ќе кажувам и ќе споделувам се што знам,посредно и директно.
И тоа што треба и тоа што баш и не е добро да се кажува јавно.
-Е `бем ли га,у задње време се повише и повише ми е жал за мене сам,искрено да ви кажам.
Затоа што поред повеќето од вас (кои што си ја заслужуваат и малку им е,оти се слепи партиски послушници) и јас морам да ја сркам истата дрнч чорба,ни крив ни дужен.И зашто?
Само затоа што живеам на иста географска ширина и должина со вас генетските слепци,од времето на Самуил па наваму.
Кој има едно око,држ се за него е причата у Македонија.
(а таков е секој стоти).
А тоа е... така тажно.

У уста ви ги гаѓам и Бранко и Гвујо тупото,слепци едни,без гаќи ве оставија.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Знаете што момци и девојки... ?
Од секогаш сум тргнувал и сум дискутирал со секого од рамна основа.
Без улизување,без тапшање по рамо.
Директно.

-Па,така и со вас почнав од рамна основа.
-По едно време, сфатив со кого имам работа,па искрено и жал ми стана,право да ви кажам.И решив дека несебично ќе кажувам и ќе споделувам се што знам,посредно и директно.
И тоа што треба и тоа што баш и не е добро да се кажува јавно.
-Е `бем ли га,у задње време се повише и повише ми е жал за мене сам,искрено да ви кажам.
Затоа што поред повеќето од вас (кои што си ја заслужуваат и малку им е,оти се слепи партиски послушници) и јас морам да ја сркам истата дрнч чорба,ни крив ни дужен.И зашто?
Само затоа што живеам на иста географска ширина и должина со вас генетските слепци,од времето на Самуил па наваму.
Кој има едно око,држ се за него е причата у Македонија.
(а таков е секој стоти).
А тоа е... така тажно.

У уста ви ги гаѓам и Бранко и Гвујо тупото,слепци едни,без гаќи ве оставија.
Па кој ти е крив кога се движиш само по Македонија 17а,Илинденска и Бихачка,итоа наизменично.Дојди во Прилеп ќе те прошетаме по Џовани Паси на пример,за да видиш дека на овие мередијани не се само тие две-три улици.:smir:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
И нас ни е искрено жал,за тебе сам.
edit:аман бе АБЦ кај се пикаш.:)

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Чекај бе реален, јас не ти викам да се качиме на месечината.
Ти велам кога Словенија влезе во ООН и кога Бадентер даде мислење позитивно за Македонија и кога сите ни велеа дадете пријава во ООН, нашата не само дипломатија туку и комплетно целиот државен апарат служеше на Милошевич.
Или можда немавме пари за лет до Њујорк ?
Ние до вчера ја палевме амбасадата на САД.
Нашата дипломатија се користеше да може Белград да ги пере парите од шверцор и со македонски извозни декларации да го заобиколат ембаргото кое им беше наметнатно.
И мислиш дека тоа нема реперкусии во интересите на Македонија ?

Да и тапа дипломатија успеа 1,2 милијарди народ да не ословува како Република Македонија.

Рејтингот кажува се.
Не велам дека се овие ангели ама се 1000% подобри од било кои предходно.
Za mnogu raboti si vo pravo ama moze a i mora diplomatijava podobro posto ima seuste eden ton neiskoristen potencijal.

Osven toa tie prokleti pregovori treba veke ednas da se prekinat!

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
ццц...сеа сум сигурен оти плата земаш за да пишуваш на форуми
1 пост 20 денари вас по колку ве плаќаат или за хуманитарни цели пишувате??
оваа влада има повеќе успеси од онаа на сдс тоа имам да кажам:coffee:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902
vladava si e super,moze da i se fatite koj zbori protiv nea
komunjarive i olosite pred nea bolje da ne bea ebave, u narodot za nigde

Член од
9 септември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
63
1 пост 20 денари вас по колку ве плаќаат или за хуманитарни цели пишувате??
оваа влада има повеќе успеси од онаа на сдс тоа имам да кажам:coffee:

кои ВАС бе пиунче партиско.јас не сум ВАС,а за сдс...не ги рецкам,ич не ме боли.ама тешко на вас задоените.:pos2:
освен тоа ти како малолетен (16 год) нели треба женски да бркаш? а не у политика да тропаш.:pos2:или на тетко ти му виси од гујо?

Kajgana Shop

На врв Bottom