"Невидени" успеси на Македонската влада!

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
кои ВАС бе пиунче партиско.јас не сум ВАС,а за сдс...не ги рецкам,ич не ме боли.ама тешко на вас задоените.:pos2:
освен тоа ти како малолетен (16 год) нели треба женски да бркаш? а не у политика да тропаш.:pos2:или на тетко ти му виси од гујо?
пиунче море нуб ја како малолетен шо сакам ќе праам а тЕткоми не се секирај ти не му виси од шефот :baeh: туку тебе да не ти виси од зајче или од џони вокер?Вмро во овие 2-3 години направи повеќе него шо направиа комуњарчињата во тие 15 год шо ги имаа
п.с се гледа во сите постови дека си против ВМРО т.е дека си сдсмовче

Член од
9 септември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
63
пиунче море нуб ја како малолетен шо сакам ќе праам а тЕткоми не се секирај ти не му виси од шефот :baeh: туку тебе да не ти виси од зајче или од џони вокер?Вмро во овие 2-3 години направи повеќе него шо направиа комуњарчињата во тие 15 год шо ги имаа
п.с се гледа во сите постови дека си против ВМРО т.е дека си сдсмовче

како шо сум рекол и па ќе ти речам.ако не си ВМРО значи си СДС према тебе и тајфата ти.смешки и глупости.

а оваа влада стварно направи повеќе од сите до сеа .ни ја еба мамата до коска.хахаха.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
како шо сум рекол и па ќе ти речам.ако не си ВМРО значи си СДС према тебе и тајфата ти.смешки и глупости.

а оваа влада стварно направи повеќе од сите до сеа .ни ја еба мамата до коска.хахаха.
Е па ај не не енаправила највеќе до сега од сите влади !!!

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
292
1 пост 20 денари вас по колку ве плаќаат или за хуманитарни цели пишувате??
оваа влада има повеќе успеси од онаа на сдс тоа имам да кажам:coffee:

Spored potpisot gledam i ti si kinisal po Sanstefanski son...bog da si go prosti...Ushte tatarchev shom go prochita chovek...jasno ni e kolkav Makedonec..t.e. Bugar si :pos2:

P.S. Smeni go avatarot go valkash imeto na VMRO!

I plus uspeh e da prelazhe nekoj 500.000 i kusur Makedonci i te kako.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
да бе да направила најповеќе реклами,самата за себе.фали ме усто оти...:)
За тоа си во право дека прават повеќе реклама отколку што се направиле, но за разлика од другите влади имаат повеќе направено !!!

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
За тоа си во право дека прават повеќе реклама отколку што се направиле, но за разлика од другите влади имаат повеќе направено !!!
Pa so reklamite ispaga deka narodot gleda ubava crvena jabolka,no odvnatre - trula.

Член од
24 октомври 2008
Мислења
34
Поени од реакции
0
Точно е тоа дека имаат направено повеке , но повеке од комунистичките влади, а не и од предходната вистинска вмровска влада (1998-2002)!!!

Член од
24 октомври 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
Точно е тоа дека имаат направено повеке , но повеке од комунистичките влади, а не и од предходната вистинска вмровска влада (1998-2002)!!!
Е па ај кажи што толку направи толку војводата повеќе од Груевски ?!

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
e66 земи си братче,да те види господ:)

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
Ma,ajde be?Tie godini ja dovedoa Makedonija vo najnezavidna polozba.sto ti e tebe?Da ne si padnal na glava?Me naluti mnogu!

Член од
12 февруари 2007
Мислења
892
Поени од реакции
4
Јој бре Славјански, што ќе правам со тебе и со уште еден член на форумов, коа се исти фрази и реплики ми ги повторувате и покрај стоте објаснувања од моја страна.
Ало бре. Македонија тогаш немаше дипломатија. Македонија тогаш ја градеше дипломатијата, отвараше амбасади.
Немој да споредуваш баби и жаби. Не сме сега 1992/1993.
Нема сега буџет 150 милиони евра, туку 2,5 милијарди евра.
Наместо Владава да троши стотици милиони евра на одржување насвојот рејтинг, можеше да ги потроши на лобирање низ светот во врска со името. Најмалку тоа можеше да го направи. Он коа запнал 92-ра па 92-ра.
Tocno za rating,ama i diplomatija ne se praj so 1 covek.
Чекај бе реален, јас не ти викам да се качиме на месечината.
Ти велам кога Словенија влезе во ООН и кога Бадентер даде мислење позитивно за Македонија и кога сите ни велеа дадете пријава во ООН, нашата не само дипломатија туку и комплетно целиот државен апарат служеше на Милошевич.
Или можда немавме пари за лет до Њујорк ?
Ние до вчера ја палевме амбасадата на САД.
Нашата дипломатија се користеше да може Белград да ги пере парите од шверцор и со македонски извозни декларации да го заобиколат ембаргото кое им беше наметнатно.
И мислиш дека тоа нема реперкусии во интересите на Македонија ?

Да и тапа дипломатија успеа 1,2 милијарди народ да не ословува како Република Македонија.

Рејтингот кажува се.
Не велам дека се овие ангели ама се 1000% подобри од било кои предходно.
Uste potocno.
No...ima razlika megju MK tip`08 i MK tip`92.
Protiv nezavisna MK ne bese samo sdsm nego mnozinstvoto.Svesta bese takva.

Kajgana Shop

На врв Bottom