Ако те канат и несакаш да одиш на ваква свадба,обрати ми се,со драго срце ќе те заменамДа ме канат на вакви работи не идам
--- надополнето ---
Па и овие со сиот памет на сајтот го опнале тоа оооо, гледајте додека не останале без бендвит уште на први у месецот![]()
одма диплома-не е шала за вакви вештиниВештини
MS Word, Excel, PowerPoint, E-mail и Internet
Јаооо зезаш...abe pustam linkot i mi se otvara svadbata na nikol kidman ahahhah brza reakcija od doticnite vo ab kanal)) a inaku informacii od prva raka od slucuvanjata tamu....doticnata se iznervirala poradi mislenjata iskazani na ovoj forum, se somnevala deka skoro site se napisani od nejzini bivsi vraboteni, i na segasnite vraboteni im zabranila sekakov kontakt so nadvoresniot svet...koj se potsmeval ke bil izbrkan....do kade odi ludiloto ne mi se veruva, e ova ti se vika LOSING TOUCH WITH REALITY mili moi
))
Викнаја кран од РЕК и кранот е уште на ремонт !А ти да не си
Туку мене нешто друго ме заинтересира. Како овој успеал да ја пренесе невестата преку прагот???
Хахаха, а што па таа толку се забригала за нас, обичните смртници што и се смееме? Тука кој студира, кој работи, кој џаболебари, битно нема некој со 3 дипломи ко неа.abe pustam linkot i mi se otvara svadbata na nikol kidman ahahhah brza reakcija od doticnite vo ab kanal)) a inaku informacii od prva raka od slucuvanjata tamu....doticnata se iznervirala poradi mislenjata iskazani na ovoj forum, se somnevala deka skoro site se napisani od nejzini bivsi vraboteni, i na segasnite vraboteni im zabranila sekakov kontakt so nadvoresniot svet...koj se potsmeval ke bil izbrkan....do kade odi ludiloto ne mi se veruva, e ova ti se vika LOSING TOUCH WITH REALITY mili moi
))