Невестата! :))

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Не е убаво вакви вицеви..ама па :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да ме канат на вакви работи не идам :tapp:

--- надополнето ---

Па и овие со сиот памет на сајтот го опнале тоа оооо, гледајте додека не останале без бендвит уште на први у месецот :)

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Да ме канат на вакви работи не идам :tapp:

--- надополнето ---

Па и овие со сиот памет на сајтот го опнале тоа оооо, гледајте додека не останале без бендвит уште на први у месецот :)
Ако те канат и несакаш да одиш на ваква свадба,обрати ми се,со драго срце ќе те заменам :icon_lol:
Ваков сеир за ништо не би пропуштила.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Судејќи по сликата мислев Боки 13 се омажил....

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
Јаооо.. се омажила и после на својата телевизија си ја форсира свадбата као видете колку ми беше прекрасно.. WTF :tapp:
А и овие квачкиве од „водителки“ ја кренаа атмосферата, па ја кренаа атмосферата, ко да не знаеја друго да кажат, па уште се пуштиле како играат чочек демек еве и ние бевме таму... :tapp:

Не знам дали примети некој, ама кај невестата немаше врата за буткање... хахаха... ;)

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
abe pustam linkot i mi se otvara svadbata na nikol kidman ahahhah brza reakcija od doticnite vo ab kanal :))) a inaku informacii od prva raka od slucuvanjata tamu....doticnata se iznervirala poradi mislenjata iskazani na ovoj forum, se somnevala deka skoro site se napisani od nejzini bivsi vraboteni, i na segasnite vraboteni im zabranila sekakov kontakt so nadvoresniot svet...koj se potsmeval ke bil izbrkan....do kade odi ludiloto ne mi se veruva, e ova ti se vika LOSING TOUCH WITH REALITY mili moi :)))

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
И за Notepad има завршено, ама не и пишува :pos:
За малце ќе завршев на нивниот факултет сеа ќе ме паднеше :D

Таруно

Еким
Член од
9 јуни 2010
Мислења
2.610
Поени од реакции
2.505
abe pustam linkot i mi se otvara svadbata na nikol kidman ahahhah brza reakcija od doticnite vo ab kanal :))) a inaku informacii od prva raka od slucuvanjata tamu....doticnata se iznervirala poradi mislenjata iskazani na ovoj forum, se somnevala deka skoro site se napisani od nejzini bivsi vraboteni, i na segasnite vraboteni im zabranila sekakov kontakt so nadvoresniot svet...koj se potsmeval ke bil izbrkan....do kade odi ludiloto ne mi se veruva, e ova ti se vika LOSING TOUCH WITH REALITY mili moi :)))
Јаооо зезаш... :tapp:

И сега ако сакам да аплицирам за работа таму да не се претставувам под овој надимак !? Хахахах...

Што има директорката на АБ Канал !?
- Вишок на килограми.

А што нема !?
- Смисла за хумор. ;)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Фустанот на невестата ја извади од рецесија македонската текстилна индустрија :)

Џ.

Ќутам на различни теми!
Член од
14 јули 2007
Мислења
868
Поени од реакции
183
А ти да не си :)
Туку мене нешто друго ме заинтересира. Како овој успеал да ја пренесе невестата преку прагот :):)???
Викнаја кран од РЕК и кранот е уште на ремонт !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хахаха, а што па таа толку се забригала за нас, обичните смртници што и се смееме? Тука кој студира, кој работи, кој џаболебари, битно нема некој со 3 дипломи ко неа.

Али, се гледа уште еднаш дека на ваквите збогатени нагло и те како им се битни реакциите од јавноста.

H

HITCH

Гостин
Ја видовте Оливера Трајковска како се крие?! :pos: :pos: :pos: Тој момент ме пресмеа! Инаку мене не мора пари да ми дадат, јас за без пари би присуствувала на вакво глупирање. Ќе си фатам некое пубаво место за сеир и ... ќе уживам уз добро винце! :pos: :pos: :pos:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Brak od interes e zaednica na lugje koi NIKOGASH ne ke mozhat da rachunaat eden na drug.
zhiva patetika :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom