Невестата! :))

H

HITCH

Гостин
Знам Хич, смеа беше фала богу, кај можеш иначе на факс што не е од татко ти да завршиш 3 смера и да јадеш, се нема време :pos:
Туку, ај малку маалски муабет, кога оваа се омажила... :pos: Дечки, дилберов си средил работа, мислете вие какви женски водите! :pos:
Баш убаво си ја наредил дилберов. Старите велеа: пополна да биде невестата, за кога ќе легнела креветот да го наполни. Машала, машала овој ама к`сметлија... цела куќа полна ќе му биде, ќе нема од каде да се влезе, од каде да се излезе. :pos:
Абе јас на нејзино место па и не би се фалела толку дека со тато и со мама ќе живееме, ама ај што знам пак и јас. Неа толку многу дипломи и дале, јас обичен смртник ќе и кажувам што да чини со можулено.

Леле, оваа кога ќе јавне камила... има да ја смачка како мравка, дури и слон би рикнал од оваа...

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
Јас да бев на свадбава, за поклон ќе и однесев едно пакетче анорексија :icon_lol:

.:MadMan:.

Ретардиран
Член од
20 август 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.781
E ова е невеста ипол накај две во вистинска смисла на зборот..:nesvest:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.991
Поени од реакции
12.634
Море што сте запнале дебела, оти не викате дека сите останати се слаби...и дебелите имаат предности:

Член од
4 септември 2010
Мислења
31
Поени од реакции
0
Туку, ај малку маалски муабет, кога оваа се омажила... :pos: Дечки, дилберов си средил работа, мислете вие какви женски водите! :pos:
Баш убаво си ја наредил дилберов. Старите велеа: пополна да биде невестата, за кога ќе легнела креветот да го наполни. Машала, машала овој ама к`сметлија... цела куќа полна ќе му биде, ќе нема од каде да се влезе, од каде да се излезе. :pos:
Абе јас на нејзино место па и не би се фалела толку дека со тато и со мама ќе живееме, ама ај што знам пак и јас. Неа толку многу дипломи и дале, јас обичен смртник ќе и кажувам што да чини со можулено.

Леле, оваа кога ќе јавне камила... има да ја смачка како мравка, дури и слон би рикнал од оваа...
Па многу нормално да живее со мама и тато да ја гледат душичката да не отенче. Овој може нема да ја рани на диета ќе ја држи да му биде убава.:toe:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
А

Антоние

Гостин
Обично викаат дека дебелите луѓе се, во принцип, по фини и по добродушни. Ама кога ја гледам оваа невестава, воопшто не добивам таков впечаток. Поготово на оваа слика, само се гледа ароганција и претенциозност. Што е штета, затоа што испаѓа дека парите одат само кај погрешни луѓе и на погрешни места.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Грозна, гадна, некогаш ни парите не можат да помогнат, како на пример во вакви тешки случаеви.

Член од
18 јули 2010
Мислења
278
Поени од реакции
177
Спомнавте дека ќе одат за египет јас само да додадам дека се гради веќе железничка пруга оти авион може да се сруши од оваа а брод да потоне затоа само пруга и воз.

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
На овој првата брачна ноќ ќе му биде незаборавна.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Чудо што младоженецот не земал нешто друго од оваа. На пример, нејзиниот личен поштенски број.

Kajgana Shop

На врв Bottom