burn84
Говорете Македонски
Не е убаво вакви вицеви..ама па 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ме канат на вакви работи не идам
--- надополнето ---
Па и овие со сиот памет на сајтот го опнале тоа оооо, гледајте додека не останале без бендвит уште на први у месецот![]()
Вештини
MS Word, Excel, PowerPoint, E-mail и Internet
abe pustam linkot i mi se otvara svadbata na nikol kidman ahahhah brza reakcija od doticnite vo ab kanal)) a inaku informacii od prva raka od slucuvanjata tamu....doticnata se iznervirala poradi mislenjata iskazani na ovoj forum, se somnevala deka skoro site se napisani od nejzini bivsi vraboteni, i na segasnite vraboteni im zabranila sekakov kontakt so nadvoresniot svet...koj se potsmeval ke bil izbrkan....do kade odi ludiloto ne mi se veruva, e ova ti se vika LOSING TOUCH WITH REALITY mili moi
))
А ти да не си
Туку мене нешто друго ме заинтересира. Како овој успеал да ја пренесе невестата преку прагот???
abe pustam linkot i mi se otvara svadbata na nikol kidman ahahhah brza reakcija od doticnite vo ab kanal)) a inaku informacii od prva raka od slucuvanjata tamu....doticnata se iznervirala poradi mislenjata iskazani na ovoj forum, se somnevala deka skoro site se napisani od nejzini bivsi vraboteni, i na segasnite vraboteni im zabranila sekakov kontakt so nadvoresniot svet...koj se potsmeval ke bil izbrkan....do kade odi ludiloto ne mi se veruva, e ova ti se vika LOSING TOUCH WITH REALITY mili moi
))