На северот на Косово напнато

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Алоо јас не гласав за никој,пишав неутрален сум,така да до утре можам да зборам што сакам.
Да гласав за некој ајде де,ама вака тешко...
Човече, ова е држава а не заебанција, нема ти што да зборуваш.Ти ќе збориш само у кошилак,на други места твојот збор нема тежина, дали ме разбираш??!

ебате двојниот аршин!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Човече, ова е држава а не заебанција, нема ти што да зборуваш.Ти ќе збориш само у кошилак,на други места твојот збор нема тежина, дали ме разбираш??!

ебате двојниот аршин!
Абре не ми го тапацирај без потреба,кога дојденците можат да зборуваат што им душа сака,така ќе зборам и јас.
Држава не е заебанција,ама тука е заебанција очигледно,гледаш и сам,се тепаат во собрание,ова е втор пат што се случува.
И после не биле планинци.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.151
Поени од реакции
83.885
Абре не ми го тапацирај без потреба,кога дојденците можат да зборуваат што им душа сака,така ќе зборам и јас.
Држава не е заебанција,ама тука е заебанција очигледно,гледаш и сам,се тепаат во собрание,ова е втор пат што се случува.
Процедурално: и он е Албанец.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Србија сепак губи,Косово ќе си се пожали кај Америте,т.е веќе се пожали,пратија КФОР-овци и сега ќе ја стишат ситуацијата,со еден збор кај што има сила нема правдина,по не знам кој пат се докажува ова,исти случај беше и со војната 2001 година...

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Абе Србиве според мене си знаеа дека немаат шанса од старт, исто така знаеа дека нема да добијат подршка од Белград, ама бар покажаа дека уште ги има на Косово и нема лесно да го дадат

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Кој клошар си човеку.Ти веќе имаш оформено мислење, а и богами баеги тврдоглав си, што да ти кажам друго, продолжи со тоа мислење.

пс.Ти гледаш од поинаков агол на работите, се гледа дека си слушал и ти муабети "Албанците ова, Албанците она„
Процедурално: и он е Албанец.
Пред се сум човек, да му ја ебам мајката :D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Кој клошар си човеку.Ти веќе имаш оформено мислење, а и богами баеги тврдоглав си, што да ти кажам друго, продолжи со тоа мислење.

пс.Ти гледаш од поинаков агол на работите, се гледа дека си слушал и ти муабети "албанеците ова, албанеците она„

Пред се сум човек, да му ја ебам мајката :D
Сигурно поголем од тебе не,се обидуваш да ми наметнеш мислење без потреба.
Го имам оформено моето мислење,а тоа е,да не беа Америте и нивната моќ,немаше да има држава Косово моментално,немаше да има воена ситуација без потреба и немаше да има војна во 2001 година без потреба.
И не,не сум слушнал муабети албанците ова,албанците она,па не ми требаат мене муабети кога видов што гомна сте во таа 2001 година,потоа дешавањата во Гостивар 98 ми се чини беа,а и ден денеска го гледам истото,со чест на исклучоци.
Така да,овие демагогии на сосема трета личност пуштај ги,на некој гладен црнец од Африка,може ќе ти поверува.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.010
Поени од реакции
2.043
Го имам оформено моето мислење,а тоа е,да не беа Америте и нивната моќ,немаше да има држава Косово моментално,немаше да има воена ситуација без потреба и немаше да има војна во 2001 година без потреба.
И не,не сум слушнал муабети албанците ова,албанците она,па не ми требаат мене муабети кога видов што гомна сте во таа 2001 година,потоа дешавањата во Гостивар 98 ми се чини беа,а и ден денеска го гледам истото,со чест на исклучоци.
Така да,овие демагогии на сосема трета личност пуштај ги,на некој гладен црнец од Африка,може ќе ти поверува.
Па и јас се слагам дека да не беше Америка, повеќето косовари ќе беа убиени, што праиме сега? Научи да ги гледаш работите посмирено, не сте ни вие цвеќе за мирисање.4 Години сум учел во средно македонско училиште, каде 98 проценти се македонци, не ми кажувај ни за вас.Јес да разбирам дека не се сакаме, ама толкава мрза, чудо ..

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
T

Tetro

Гостин
Човек да не може ни да се пошегува на своја сметка, свашта :P
Ќе помине, процедурално.
За некој ден. :D

И дајте, што е ова ширење омраза на национална основа на темава. Бидете малце по... да не речам "оупен мајндед". :)

Член од
19 јули 2011
Мислења
55
Поени од реакции
3
колку си глуп
а на избори кои беа планинци ? ? ? :LOL:

Kajgana Shop

На врв Bottom