Tоni
ILLYRIAN
- Член од
- 26 февруари 2009
- Мислења
- 13.639
- Поени од реакции
- 10.237
Не гледаш бидејќи не сакаш да гледаш како и многумина срби...ама реалноста е друга....не гледам друга држава
Не гледаш бидејќи не сакаш да гледаш како и многумина срби...ама реалноста е друга....не гледам друга држава
слушај италијанска креацијо, јас сум Македонец, од вакви Илири, Алб-туристи сум на страната на србите, инаку нема некоја разлика меѓу вас.....Не гледаш бидејќи не сакаш да гледаш како и многумина срби...ама реалноста е друга....
Друже, на форумов има пописмена Албанска раја, како вас кои дури знаат кирилица да пишуваат И така јас знам, дека и вие си знаете дека Косово и тоа како е српска земја, насилно земена, поради туѓи интереси. Ама ако инатете си се, ми е гајле за секој нормален човек Косово(коешто го преименувавте идиоти !! Косово и Метохија е ) никогаш нема да биде независноНе гледаш бидејќи не сакаш да гледаш како и многумина срби...ама реалноста е друга....
Dobro be , gradovite Pec ( Peja ) , Ferizaj , Prizren , Pristina , Gjakova , Gjilan , Kamenice ( Dardane ) , Decan , Kline , i mnogu mnogu drugi gradovi koi se nad 90 % ALBANSKI na kogo mu propadat ° na srbija ? ,, MAA NEMOJ , ajde MRS , tie bile i ke bidat ALBANSKI GRADOVI °Друже, на форумов има пописмена Албанска раја, како вас кои дури знаат кирилица да пишуваат И така јас знам, дека и вие си знаете дека Косово и тоа како е српска земја, насилно земена, поради туѓи интереси. Ама ако инатете си се, ми е гајле за секој нормален човек Косово(коешто го преименувавте идиоти !! Косово и Метохија е ) никогаш нема да биде независно
Грешка имаш, Феризај не, Урошевац да И не знаев дека така се гледа чиви се градовите според мнозинско население, ама ок, таа логика си ја сакате виеDobro be , gradovite Pec ( Peja ) , Ferizaj , Prizren , Pristina , Gjakova , Gjilan , Kamenice ( Dardane ) , Decan , Kline , i mnogu mnogu drugi gradovi koi se nad 90 % ALBANSKI na kogo mu propadat ° na srbija ? ,, MAA NEMOJ , ajde MRS , tie bile i ke bidat ALBANSKI GRADOVI °
Treba vas i taa Vojvodina da vi se zema , srbija ko NOKIA °
kaj gledas Urosevac'Ferizaj ?Грешка имаш, Феризај не, Урошевац да И не знаев дека така се гледа чиви се градовите според мнозинско население, ама ок, таа логика си ја сакате вие
Не ти се замарам бе другар, некако многу си ми неписмен, лоши постови се овие сељачкиве србија ко нокиа бла бла... Вас у главно сите ве сакаат А што се тиче масакрите уште тоа ќе искоментирам и веќе не, колку што ние сме ги правеле, ни ги правеле и нас, тоа одговорно ти го тврдам Те молам немој веќе да ме цитирашkaj gledas Urosevac'Ferizaj ?
a so da gledam , znam deka sekogas ne imalo vo ovie prostori i sekogas sme se borele so vas za nasite prostori , za nasite prava
i eveee
2011
IMAME 2 DRZAVI SRED BALLKAN ° naskoro nesto drugo ...
vie ?? ma vie srbi , masakri i sve drugo nikoj ne ve saka, sto samo ste napraile BOG KE VE KAZNUVA ZA SVE . i ete polako polako se vo svoeto mesto
Vie otkaku umre Tito , pocnavte kade sakavte , ne uspeavte vo Slovenija , malku vo Hr ( vukovar ) , napraivte najgolemi masakri vo Bosna , i vo Kosovo .. Vie ste naj nepismeni , vie ste tie koi ke plakate za sve ,,, CETNICI..Не ти се замарам бе другар, некако многу си ми неписмен, лоши постови се овие сељачкиве србија ко нокиа бла бла... Вас у главно сите ве сакаат А што се тиче масакрите уште тоа ќе искоментирам и веќе не, колку што ние сме ги правеле, ни ги правеле и нас, тоа одговорно ти го тврдам Те молам немој веќе да ме цитираш
Тоа наскоро го слушаме веќе десет+ години. Дали не мислиш дека после десет и више години, е веќе време за тоа наскоро да се оствари?IMAME 2 DRZAVI SRED BALLKAN ° naskoro nesto drugo ...
2013Тоа наскоро го слушаме веќе десет+ години. Дали не мислиш дека после десет и више години, е веќе време за тоа наскоро да се оствари?
Или пак дај барем отприлика назнака за година, кога би било тоа наскоро.
Баш си паметен што тие сигурни извори ги постираш на форум2013
Od mnogu sigurni izvori..
за тоа третото ќе се подзабришете малкуIMAME 2 DRZAVI SRED BALLKAN ° naskoro nesto drugo ...
Наскоро ќе ве истребат,шо мислиш ти наскоро???2011
IMAME 2 DRZAVI SRED BALLKAN ° naskoro nesto drugo ...