На крај и Американците ни го "опнаа"... (American Backstabbers!)

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
Со очила без диоптер, со правилно логичко расудување, посебно откако разговарав со мои пријатели кои беа преведувачи на Косово во КФОР тој период.

Овде има еден мит дека Американците беа против нас 2001, за жал се е пропагандна машинерија од север, а и од југ додуша...
Shqip?

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Со очила без диоптер, со правилно логичко расудување, посебно откако разговарав со мои пријатели кои беа преведувачи на Косово во КФОР тој период.

Овде има еден мит дека Американците беа против нас 2001, за жал се е пропагандна машинерија од север, а и од југ додуша...
Zosto tolku lazesh pa ako lazish kazi nesto da ti bide uebdlivo ova e komedii.
Sekoj cojek sto poznavam sto bil u vojnata, drugari mi kazuvat nato i amerika gi podrzuvaa uck.
Zosto inace otidoa vo ukraina i mu rekoa da ne ni prodavat oruzje, a i gledaj ja emisijata koj za sto se boreshe vo 2001.
Tamu e sve kazano slushaj go Stojance Angelov sto gi kazuva vistinata za nastanite od 2001.
Najdobro e na krajot koga zvoni eden i go prashuva eden od bivsite teroristi koj ve trenirashe , obucuvashe i vi pomognuvashe, NATo li ?! A toj samo smee i veli DA.

Член од
14 јули 2005
Мислења
1.428
Поени од реакции
43
посебно откако разговарав со мои пријатели кои беа преведувачи на Косово во КФОР тој период.

Точно е, не беа американците против вас. Без нив, без Бучковски и без Фрчковски немаше да го имате ни С од Струга...

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
:helou:
Нет, спасибо. Американскиј лучше длја менја. ја ненавидеть предателеј, русские. Они никогда не принесут никакој пользы длја Македонии.

:helou:
Bye, bye for ever new americano :helou:
good luck with your freinds and alies, the shqiptars in Greater Albania. PS. Your american internet translator is very bad.

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
Македонец, мој пријател, тогаш имаше многу македонци преведувачи...
10000 evra mesecno da mi davale, nema da sum odel da preveduvam za niv. A realnosta ne e mit.
Ekskluzivitetot na Balkanot go imaat samo sipcite i nikoj drug za Amerikancite. Leka nokj.

N

n/a

Гостин
Kako ne vi se zdosadi da kenjate samo...:tapp:
toa ne mi e jasno.
:toe:
Paaa...pogano pleme...Bog da cuva i da brani.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.494
Поени од реакции
18.517
A realnosta ne e mit.
Ekskluzivitetot na Balkanot go imaat samo sipcite i nikoj drug za Amerikancite. Leka nokj.
Не е точно.

Да не е беше толку глупава српската политика, Косово немаше автономија да добие, а уште помалку независност.

Член од
14 февруари 2008
Мислења
8
Поени од реакции
0
Popederski narod od toa bugarite nemam videno , u 1ww so germancite
u 2ww pak so niv , pa otidovte so sovetite , sea so amerikancite
dali vie u vasiot eban zivot ste imale edna strana da sedite , ili ko kurvi se menjate kaj ke duvne veterot ,i nigerija da stane svetska sila ke idete so niv pa da im go pusite kurot , kleto tatarsko pleme
маста раста "во политиката нема вечни пријатели има вечни интереси"вие оште не си ги знаете и ова е проблемот.зашто отказахте да признаете косово со нас унгарија и х'рватска ова е сигнал,че сте во еден тим со г'рција рум'нија и с'рбија е как после да објасните че г'рците не са прави,на думи едно на дело друго.:smir:

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Точно е, не беа американците против вас. Без нив, без Бучковски и без Фрчковски немаше да го имате ни С од Струга...
Што сакаѓ да кажиш со ова ?! Демек, Бучко ја спаси Струга, или погрешно те имам сфатено ?!

Член од
15 март 2008
Мислења
546
Поени од реакции
63
nemam komentari za El Cid mnogu e deckovo zapoznaen so istorijata,
taka da mislam deka idninata ni zavisi od nego , bidejki e golem talent
, i ke ni gi resi site problemi so gi imame. :pos2:

Член од
14 јули 2005
Мислења
1.428
Поени од реакции
43
Што сакаѓ да кажиш со ова ?! Демек, Бучко ја спаси Струга, или погрешно те имам сфатено ?!
Сакам да кажам, да не го имаа албанците на нивна страна Бучко, не ќе имаа денес ниту С од Струга. Арно го зачадивте, ама штета, го пуштивте да си оди неоскубан.

Член од
15 март 2008
Мислења
546
Поени од реакции
63
Ja mislam deka rabotive treba da gi gledate u siva boja , a ne crno-belo.
sekoj gleda svoj interes, te e dobar , te e neprijatel
nema vecni prijatelstva i neprijatelstva
sve e biznis , a parite se glavna religija
kolku pati da vi kazam
so tolku nadez polagate u russia ili usa
mislam,deka toa go kazav vise ja

Kajgana Shop

На врв Bottom