На крајот на денот, кој е вистинскиот начин за одмор и релаксација?

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.059
Или ја полнам кадата и слушам музика така оптегнат, или го земам велосипедот и возам.Ако најдам кандидати за фудбал по пат, расположението ми е вратено 100%.
 

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Ништо.

А ако се "лажеме", фактот што другите мислат дека се` ми е потаман, се` ми чини, ми цутат рози и немам проблеми. Не е иронија, сериозно ми помага кога гледам дека другите не ми ги гледаат маките. Бар не изгледам како да ми потонале сите бродови. У тој случај на џубрината им` се активира алармот за умилкување, лижење и потпикување. Одеднаш имаат тони совети и идеи како да ти помогнат, време да те ислушаат, и окез што вришти "отвори ми се". Вежбајте психолози на некој друг.
 

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Fino muziceee
temna sobaaaaa
i se e superrrrr.......
..........................samo nego go nemaaa...............:pos2:


пак едитирав. :S
 

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Mузика она тешк рап или хип-хоп било шо :)
 

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.498
Музиката е најдобриот лек за се’, во зависност од расположението таква музика.. и многу мир..настрана од луѓе.
 

Majmunce

~LiFe Depends On The Way We Look It~
Член од
2 мај 2008
Мислења
78
Поени од реакции
1
филинг гуд од нина симон... тоа ме опушта...:wink:
 
Член од
21 јули 2008
Мислења
19
Поени од реакции
1
Слушам музика и размислувам за тоа што ме онерасположило...потоа излегувам со друштво а тогаш нема шанси да не се изнасмеам :D
 

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Сите имаме вакви денови без разлика дали некој ве изнервирал или едноставно како што велиме 'не ви е денот'........ Што правите тогаш,,како повторно си го враќате расположението? Мене најдобро ми помага една добра прошетка,,опуштање во бањата,, и ако сум во можност одам на шопинг.Понекогаш многу ми помага кога се што мислам и чувствувам ќе напишам на хартија........Тогаш верувајте многу ми олеснува......................А кои се вашите трикови за да си го вратите расположението??????????

Еее и јас слично на тебе со ова прошеткиве и бањиве но јас си имама по специфичен начин кој стварно можам да се пофалам во поголемиот дел од случаите ми успева. Ќе се истрчам до средно водно ќе и назад па ако треба и после тоа ќе трчам додека секој дел од телото не ме здобли и не мислам на тоа, а после тоа една бања и проблемот е решен. Шопингот не ми иде многу од рака мислам за отпуштање ама некогаш можам да кажам искажување на пријател или брат сестра и тоа знае да успее зошто знаат како да те расположат
 

Sk girl

Not Perfect
Член од
6 јули 2008
Мислења
431
Поени од реакции
15
Definitivno me opusta slusanjeto muzika, crtanjeto i pisuvanjeto...
Ponekogas pesnite moze da me raspolozat i da se pronajdam vo niv ako se tazni ke se isplacam ako se veseli ke se raspolozam malce barem.
Crtanjeto mi pomaga zaso ponekogas go crtam ona sto go cuvstvuvam, a isto e i so pisuvanjeto go iskazuvam na list hartija seto ona sto mi lezi na dusa...
 

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.689
Поени од реакции
11.084
Ех, мајка ми со едно кафе, музиче искулирано и гледање во небо, фаќање возух негде надвор сам, лер муабет со најдрагата особа и сум посталожен до некое ниво :helou:
 
Член од
5 јануари 2008
Мислења
91
Поени од реакции
3
Кога сум нерасположена немам желба да бидам во друштво, едноставно шолја кафе, музика која ме опушта и тоа е тоа. Не сакам да ги замарам другите со мои проблеми. :smir:
 

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.059
Заборавив да надполнам.Кога не ми чини нешто, кога не ми е денот, кога сум гневен, еден пост на темата Драга Кајгана може малце да ми олесни:)
Искрено.
 
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.202
Поени од реакции
1.943
Хмм...вчера беше еден таков-никаков ден, мислев дека вечерта ќе ја поминам плачејќи и пишувајќи некој негативен, песимистички пост на Драга Кајгана, но, за среќа, си го пуштив омиленото радио и музиката веднаш ме расположи, заборавив на се што ме мачеше предтоа.:)
Сосема се опуштив слушајќи латино песни...:pipi:
Ова беше само пример од вчера, но секогаш кога ми е тешко, утеха барам во музиката, зашто знам дека само таа може толку многу да ме опушти.:salut:
 
Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Кога не ми е денот?хммм..Ништо не може да ми помогне освен една планинска прошетка...Ама и бидејки тоа тешко,ми останува да си почекам да ми помине денот..А и тешко тие што се околу мене тој ден....Исто ме опушта и шетање покрај плажа така во есенските денови...Ама и тоа е само во еден период...:(
 

Kajgana Shop

На врв Bottom