На крајот на денот, кој е вистинскиот начин за одмор и релаксација?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
после таков ден само креветот ми се гледа

Ќе киснеш на кајгана...Ако евентуално ти текне дека утредента треба рано да станеш, може и ќе успееш и да се одлепиш од столот и да наместиш кревет. Се` друго е позаморно.

Легачење, рчкање нуендото, гнетење у кревет (по можност благце), музиче некое искулирано, фул када, масажа, итд итд итд....

1 рачна и спијам како ЈАГНЕ:toe::toe:

za dobra relaksacija na krajot od denot...ti treba eden tus i da izlezes so nekogo sto ti e mil i da odas v park da gi nabljuduvas dzvezditee.
toa za mene e najdobro i dobri pesnicki od petar graso:smeshko:

Ладна вода...релаксирачко филмче...блоуџаб од љубената...има разни начини.

Пуштиш филмче интересно, кое што ќе почнеш да го гледаш со љубената во прегратка, но нема да го доглеаш поради објективни причини :sekss:

Што ве опушта кога 'не ви е денот'?

Сите имаме вакви денови без разлика дали некој ве изнервирал или едноставно како што велиме 'не ви е денот'........ Што правите тогаш,,како повторно си го враќате расположението? Мене најдобро ми помага една добра прошетка,,опуштање во бањата,, и ако сум во можност одам на шопинг.Понекогаш многу ми помага кога се што мислам и чувствувам ќе напишам на хартија........Тогаш верувајте многу ми олеснува......................А кои се вашите трикови за да си го вратите расположението??????????

Ова со хартијава е многу добро, еднбоставно ги оставаш чувствата на хартијата и се празниш. Јас најчесто медитирам за да се опуштам, или пак размислувам што би ме расположило...одам на кафе со некој пријател кого го немам видено долго време или пак седнувам пред копјутер и наогам нешто инересно

Па сакам кога ќе си пуштам музика и ќе си легнам на креветот и зјапам во празна точка.Онака гледам да не се замарам.

Се разбира,најефективно нешто е да излезам од дома и да идам негде да седнам на кафе.Тоа ми помага 100 посто.Ако немам друштво,ако никој не е слободен,тогаш сама си седнувам негде на кафе,ама како и да е,битно не сум дома.

И најубаво ми е кога ќе заспијам,тогаш не ме мачи ништо и не мислам на глупости.Ама додека да заспијам...:nesum:

Ја му ѕвонам на еден другар шо личи на кловн и се дружам со него.Така заборавам на глупи работи што ми прават ремет и се смеам 100 на саат :vozbud:

мирисот на кафенце измешано со млеко...и у позадина добра музика :pipi:

Добра книга.....подобро нешто за опуштање нема... Или добра музика во комбинација со миризливи свеќи....:pipi:

Кога не ми е денот, седењето сама, а во позадина некои срцепарателни песни воопшто не ми оди во прилог и најчесто денот ми завршува уште помизерно.
Не сум личност која сака да е сама, сакам да имам некој до мене. Некој на кој што ќе можам да му кажам што ме мачи, да се олеснам, да ми дојде душата на место кога знам дека не сум сама во сето тоа и дека имам некој...

Некогаш е доволно само некој да е “тука“, без да го тупам со моите проблеми, без да знае дека нешто не ми е во ред, да направи да ми е пријатно... некогаш со еден обичен муабет, д шити деј кен би сејвд.

Дем, проклет ПМС, ме маваат флешови сега и би го завршила тука постот пред да почнам јавно да поздравувам драги особи што биле тука за мене и да се разлигавам.

Сам, слушалките на уши, се качувам на точакот и се возам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom