На која такси компанија најмногу и верувате?

Paranoik

내 ♡, ∞.
Член од
10 август 2008
Мислења
1.873
Поени од реакции
451
...Такси компанијата "Вардар" ми е пред влез, али нејчесто колите им се тиња, така да фаќам што начекам...Инаку, Делукс имаат убави возила, али никогаш нема слободна кола, не знам дали е до мене или нив, али стално ме прашуваат : девојче, најбрзо може да дојде кола за 10 мин, ќе сакаш да причекаш?...:nesvest:

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Само со ELITE не се возам. Што знам некако нај тиња коли се. Не ми е битна компанијата, битно ми е колата да не се распаѓа или внатре да е со јамболии :)

Мада у последно време од Наше такси новите Митсубишиа ми прават мерак да се качам и да се возам во нив. Ем тоа ем што враќаат и ситни пари за кусур :pos:
Е ја па баш со ЕЛИТ највише се возам. Има еден младич со Сеат Кордоба (нова) многу убаво вози и еднаш му земав број и сега многу често со него се возам.
А иначе и Наше Такси и Лотус се екстра, и како што кажа Точкест и мене Лансерите ми прават мерак :)

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Делукс најчесто, а кога сум во Струмица 1588, незнам како се вика :))

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Палас зашто секогаш брзо ми доаѓаат.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
De Lux i Pulskomerc so Pulskomerc se vozam zaso soferite im se hardcore :pos2::vozbud: a De Lux zaso imaat najbolji koli i se najsredeni bez jambolii:tapp:

Valerija

I'm like an Angel
Член од
23 октомври 2008
Мислења
211
Поени од реакции
5
не одам со такси си иам своја кола, но порано идев со Бофорд, Бел мерцедес или Делукс.

mean

:пипи:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
587
Поени од реакции
24
Да не има некој број за титкање од Наше Такси?
070/41-51-52:smir:

Јас преферирам да се возам во Сити Такси и во Наше Такси. Имаат убави коли, шоферите се ок и работат на титка.
И да, битно ми е во кое такси влегувам пошто шетаат(возат) секакви мањаци низ градов, па ги има и од такси-компаниите. Знам неколку дешавки кога таксист се обидел да направи нешто со некоја патничка или и` понудил секс во замена да не мора да плати за тоа што ја возел.

Никогаш, ама никогаш не влагам во Пљускомерц и сите негови верзии (ги има мал милион), од Пулс Комерц, до Плус Комерц, а имам видено и со Љ (пљус). Има и други некои што воопшто не ми се сигурни, на пример не влагам во такви што имаат жолто чкартно светло на тоа горе (не знам како се вика), не влагам во стари коли што се при распаѓање, не влагам во такси чие име не сум го чула никогаш и сл.

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Не се возам многу често, ама ако барам такси од дома прва опција ми е Водно.. од навика излеа порано наједноставно беше 9191 и нема утка.. вака на улица горе-доле сеедно, ептен само да не е некој див до јаја.. :violent1:

Annabel

Неутрална*
Член од
18 декември 2008
Мислења
1.298
Поени од реакции
183
...Такси компанијата "Вардар" ми е пред влез, али нејчесто колите им се тиња, така да фаќам што начекам...Инаку, Делукс имаат убави возила, али никогаш нема слободна кола, не знам дали е до мене или нив, али стално ме прашуваат : девојче, најбрзо може да дојде кола за 10 мин, ќе сакаш да причекаш?...:nesvest:
Јас кога и да се јавам имаат слободна кола ??? Нон стоп со нив си се возам (кога веќе неможам да се натерам да почнам јас да возам

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
наше такси се најбоље , секогаш ти е сигурно колку ке ти земат за таа релација ..
а другине.. еден ке ми земе 140 друг 120..

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Секој ден сум во такси по неколку пати.
Гледам да е Мерцедес таксито кога влегувам затоа што со години се возам со нив и стварно се секогаш точни.Досега не сум имала некои лоши спомени:wink:

bezobrazna

...Paste
Член од
7 август 2008
Мислења
440
Поени од реакции
27
Прва опција е пролет секогаш,во случај да нема или рива,експрес,наше такси тие... :toe:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
во градов мој се возам со комшијата и еден од најдобрите другари TAXI МИКИФОР :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom