На која такси компанија најмногу и верувате?

Smoke_a_lot

НЕСОПИРЛИВ
Член од
16 март 2008
Мислења
707
Поени од реакции
63
На такси „Лева и Десна„ и патот под ноѕе!

Член од
2 јануари 2009
Мислења
54
Поени од реакции
1
so nikoe posebno taksi si e taksi i ne mi e jasno koja e celta na temata.pozz

rossoner stefan

Модератор
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.770
Поени од реакции
192
Најчесто се возам со Наше Такси, Пролет или Дипломат.....
Во Наше такси да ти е. мерак да се возиш со нив...убави коли средени шофери..мераци..со Пролет се возам дека само они ми пракаат кола до дома дека живеам далеку од центар на градот...а Дипломат се најефтини бе:pipi:Од центар докај мене дома во полнокните часови ми зима 240 денари а Рива на пример ми зима 320 и затоа со Рива веке не се возам:pipi:

Член од
30 декември 2008
Мислења
131
Поени од реакции
20
Кога ми треба такси обично титкам на сите што ми се мемеорирани во моб.Кое прво се јави со тоа!Али најчесто со пролет или панорама.Они се така побрзи во одговор.

*LiL Mermaid*

part of our world...
Член од
3 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
6
Hmm..so znam,moze da se rece na nikoja...site mi se sumljivi..sekad so strav vleguvam vo taxi(sama koa idam)..ne deka mi se desilo nesto..ama ete go imam toj glup strav u podsvest..od mn filmovi gleanje ke da e :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Classic...али пак тука си е сомнежот дека ќе завршам на парчиња у некоја темна уличка..DAMN AMERICAN MOVIES

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.356
Поени од реакции
2.248
so Bambi Drims se vozam, tamu i tatkomi vozi taka daa

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Да верувам на такси компанија е малку прејак израз :) На никоја посебно, кое такси улета, тоа, некоаш чак и во диви се возам ако од око проценам дека е безбедно и ако ептен немам избор за друго такси.

А кога вртам по навика вртам прво на „Панорама“, ако нема кола на „Делукс“, а ако ни таму нема почињам да стискам рандом бројки дур не погодам некоја компанија, пошо на другиве компании не им памтам броеви :icon_lol:

А и јас сум задоволна од „Наше такси“, фискална, ТВ екран, солидни цени, се океј. Ама не им знам број. :icon_lol:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Некако се подобрени таксистиве во последно време...во мое маало има Вардар така да најчесто со нив идам...а може да ги спомнам и Наше такси,City,Deluxe...иако најмногу ги користам нозете како такси :vozbud:...рецесија јебига :toe:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Значи најправо да ве прашам, дали ви е важно кога се возите со такси (ако се возите нормално.:)), да се возите со позната такси - компанија со “реноме“ или влегувате во првото такси што ќе ви дојде?

А инаку што мислите која е најдобра и најефикасна такси - компанија во вашиот град? И зашто мислите тоа?

И што е потребно за да некоја такси - компанија да ја има вашата наклонетост? :)
Па пред се рекламите т.е реномето си го прави своето во изборот на такси, што подразбира и подобра услуга.

Во нашиот град не сум ни сигурен дека има и компанија воопшто, инаку кога би избирал од такси, најчесто од битолските каде што сум доста често Фаворит е мојот избор :)

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
се убаво..ама за бадник вечерта 1ипол саат барав такси, неможев дома да си отидам.Да не беше толку ладно пешки ќе тргенв.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Pulstar- 9197 i 9177 od Kapistec. celi 6 godini ne sum smenil kompanija.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
За такси пошто у живот се неам возено поеќе од 20 пати искрено не глеам фирма туку да биде добра колата не некоја распадната и толку ми треба.

Kajgana Shop

На врв Bottom