Најхраброто нешто што сте го направиле во името на љубовта

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Се нацртав кај нејзе дома (иако нејзините не знаеја дека за нивната ќерка ќе направев се што ќе посакаше) и ја побарав дали може да излеземе и при тоа татко и мајка и рекле дека сум симпатичен тип само шо мислеле дека сум бесно типче бидејки имав алка на увото која наликуваше на обетка, но за тоа денес жалам зошто воопшто се запознав со тие добри луѓе кога имаат ќерка од мојте соништа но која не ги цени работите што ти ги нуди животов :star:

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Хммм... еднаш во школо... помеѓу два часа, со мнооогу деца околу... јас бев на едниот крај од школскиот ходник, а тој на другиот... и нешто ме "удри" и почнав да трчам и да се дерам на цел глас:
"I love you baby, and if it's quite allright
I need you baby to warm a lonely night
I love you baby, trust in me when I say..." итн...
И трчав, трчав, така и кога му се џитнав со сета сила во прегратка, за малце ќе падневме ама за среќа успеа да ме додржи... И така се гушкавме и се вртевме неколку минути :) ...абе филмови!
Не е нешто не знам колку храбро... ама лудо е :)

Ааа да. Уште нешто. На истиот дечко, еднаш на пијано му понудив брак. :kesa: И он беше пијан, сите околу беа пијани. Инаку бевме пред некоја летна дискотека, и тука се најде една другарка, ни рече дека ќе не венча. И така пијана другаркава почна да се дере "Вооо доброоо и злооо, на пијанооо и трезнооо ги венчавам овие млади чеда божји..." и ред глупости изнатреска, милион луѓе околу ни се прснаа од смеење, па после пошто немавме прстени си разменивме некои гранчиња и младоженецот ја бакна невестата. :pos: И така се земавме. Само што сеа сме разведени. :)

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Хммм... еднаш во школо... помеѓу два часа, со мнооогу деца околу... јас бев на едниот крај од школскиот ходник, а тој на другиот... и нешто ме "удри" и почнав да трчам и да се дерам на цел глас:
"I love you baby, and if it's quite allright
I need you baby to warn a lonely night
I love you baby, trust in me when I say..." итн...
И трчав, трчав, така и кога му се џитнав со сета сила во прегратка, за малце ќе падневме ама за среќа успеа да ме додржи... И така се гушкавме и се вртевме неколку минути :) ...абе филмови!
Не е нешто не знам колку храбро... ама лудо е :)

Ааа да. Уште нешто. На истиот дечко, еднаш на пијано му понудив брак. :kesa: И он беше пијан, сите околу беа пијани. Инаку бевме пред некоја летна дискотека, и тука се најде една другарка, ни рече дека ќе не венча. И така пијана другаркава почна да се дере "Вооо доброоо и злооо, на пијанооо и трезнооо ги венчавам овие млади чеда божји..." и ред глупости изнатреска, милион луѓе околу ни се прснаа од смеење, па после пошто немавме прстени си разменивме некои гранчиња и младоженецот ја бакна невестата :pos:
aaaaaaaawww toa e najslatkoto nesto sto sum go slusnala...t.e. procitala....samo da ne ste se razvele:(

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
aaaaaaaawww toa e najslatkoto nesto sto sum go slusnala...t.e. procitala....samo da ne ste se razvele:(
Е ако де... нема ништо страшно во тоа. Убаво беше додека траеше, кога престана да биде убаво се "разведовме" и сега пак е убаво :)

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Бев на стража во војска кога умре Трајковски и во тој момент 1 по полноќ ми се јавува девојката ми вика умирам да те видам и да те бакнам знаете романтични муабети :) И јас будала целиот зацепан ја сокрив пушката АК47:) и право преку жици избегав да се видам со нејзе.Како за баксуз во тој момент дошло контрола видело дека никаде ме нема мрднал дежурниот на касарната :) Како и да е поминав некое време со девојката и се враќам друг дошол на мое место да стражара кога се вратив кој да трпи викање пиши таму извештаи кај си бил ова она ми продолжија плус денови да седам али кој ги ебе најважно се видов со девојката тоа е најбитно.Поздрав

M

mistikraptor

Гостин
напуштив работа еднаш ..

едит:
под напуштив мислам на - дадов отказ!

JuveFan

Џабарлак
Член од
11 мај 2006
Мислења
918
Поени од реакции
7
На нејзините родители им кажав дека ја сакам и тоа во лице

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
Отидов у куманово, со автобус, да ја видам љубената, првите денови, иако знам дека ме тестираше што би правел за неа, изгубен случај прв пат у ку, ни знам каде е автобуска ништо, се симнав и си чекав да дојде :) авантура ипол, малце страв непознат град ама брзо пројде тремата у бус

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Си дозволив да му верувам на некој 100%. Ah well...

vlatkolik

~I'm busy U are UglY,Have a Nice DaY!!!~
Член од
17 мај 2007
Мислења
2.647
Поени од реакции
28
Сакав безрезервно,иако искочи на крај дека сето тоа било залудно и еднострано...но тоа е само едно искуство плус за кое не се каам,ме направи посилен. :wink:

E

`EsCaPe`

Гостин
Najhrabro nesto e toa sto sakam ...tesko mi bese da zasakam od strav da ne se povtorat nekoi nastani koi mi se slucuvaa vo minatoto ..mozebi ne zasakav nikogo zatoa shto go cekav bash Nego:)
..osven ova , nema nekoe neshto pokonkretno za hrabrost zatoa shto na pole ljubov i ne sum tolku hrabra.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
Иако љубовта беше на повидок сепак не беше 100% сугурна работата. Ја бакнав (залапав) иако не бев 100 % сигурен дека ме сака. Пуста интуиција.

sonne

војвода
Член од
26 мај 2006
Мислења
2.664
Поени од реакции
123
morav da gi trpam nejzinite drugarki i onaka dosadni glupavi razgovori

ova e hrabrost !

Kajgana Shop

На врв Bottom