Најубави мажи (со слики)

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Прво оние што не се живи, ама сексуалноста од нив зрачи и на слика, според мојот вкус...
Прв и неприкосновен...Џејмс Дин, мојата инспирација...Настрана неговиот бунтовнички став...Лицето, милост и некоја меланхолија истовремено! Прекрасно...
Мојот сексуален Бог, поет кој ме тераше да го сонувам...Брилијантен и харизматичен!
Секси додека е млад..Подоцна не баш:)

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28

Ова е најубавиот маж што воопшто гази на планетава според мене.Поубаво суштество немам видено,дури и Бекам ми го фрли во сенка.Слики неможам да најдам од него затоа е видеово,намалете го тонот и уживајте:)
Знам само дека е стриптизер од Бугарија,доколку некој ископа уште некој податок за него,ќе му бидам благодарна.Да,планирам да го заклучам во соба:pipi:
Иу, СЈАЈ!

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
И од живите...Еве една мала низа мажи што ги љубам:
Од аспект на мајка, совршен татко за моите деца:) Инаку, сексуална егзотика ми е..
Овој сон од маж го заљубив во Еквилибриум, таков шарм ретко кај маж сум забележала...
Маж складен за хармоничен брак, а башка и како пее... Мортон Харкет, ааааааааааааааауууф:pipi:
a овие ми се слатки, како колачиња...
Бендот МГМТ..ако ми текне уште на некој маж..дечко, ќе го ставам тука...

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013

Ова е најубавиот маж што воопшто гази на планетава според мене.Поубаво суштество немам видено,дури и Бекам ми го фрли во сенка.Слики неможам да најдам од него затоа е видеово,намалете го тонот и уживајте:)
Знам само дека е стриптизер од Бугарија,доколку некој ископа уште некој податок за него,ќе му бидам благодарна.Да,планирам да го заклучам во соба:pipi:
Многу лош избор, многу слаб вкус. Ништо чудно што гледаш ПајнерТВ, ПланетТВ, или како ли се викаше...

*MajA*

I love myself...sometimes I don`t
Член од
22 април 2008
Мислења
215
Поени од реакции
8

Мене искрено многу ми е одвратен:nenene:, ама секој си има свој вкус па го почитувам тоа :helou:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Многу лош избор, многу слаб вкус. Ништо чудно што гледаш ПајнерТВ, ПланетТВ, или како ли се викаше...
1.Ти машко си или женско?
2.Да не си експерт за вкусови,да побарам стручна помош?
3.По што заклучи дека гледам Планет,а и да гледам што тебе тоа ти мења во животот?

R

Razorblade Kiss

Гостин
Он може секогаш да ми сервира не е проблем :pipi:
Марат Сафин

Послеее мојата најголема љубов-John Cusack

Edward Norton

Си беше и Леџер убав...

И така...:pipi:

Член од
16 октомври 2007
Мислења
59
Поени од реакции
9

Ne e los, a za Bugarin bogami kako sto se tie takvi grdi ko zingari ovoj na spotov e preubav >. A deka go frlil Bekam vo senka e toa malce morgen...hmmm.. no way madam :))))))

Бушавка

Differentiated by Style
Член од
4 јули 2008
Мислења
746
Поени од реакции
61

Tyson Beckford

Сонце тоа убаво, ама глупаво..."you know what i'am sayin"

Kajgana Shop

На врв Bottom