Најубава општина во Скопје

Која е најубава Општина во Град Скопје?

• Вкупно гласачи
    149
  • Гласањето е завршено на .

krstenik

first things first
Член од
24 август 2009
Мислења
525
Поени од реакции
21
Темава испадна, кој кај живее таа населба е најубава. Абе добро луѓе убаво е да се има патриотизам али ако сме искрени АЕРОДРОМ е најубава :smir:
[Не дека јас живеам таму - едноставно е најсредена, најубави места и паркови има, си го имаме Бисер, Мзт, најубавиот дел од кејот е тука... едноставно се осеќа друга клима кога се влага во Аеродром :vozbud:] :helou:
зависи како глеаш на тоа ... ти си го доживеала тоа во аеродром, но НЕМОРА ДА ЗНАЧИ! Значи ја сум од Ѓорче, и ја просто не можам да замислам како е да си дете во аеродром, меѓу тие згради, булевари и гужви.
... или пак можам да замислам ... и добивам мн лоша претстава за аеродром! :smir::smir::smir:
И каква е таа клима жити сВе не се траскај од земја :pos2:, Трговскиот у Ѓорче е на рамниште на рамстор, МЗТ титула немаат а Македонија ЃП се прваци на Македонија, а не си го видела нашиот парк верувај (да го имаше видено немаше да зборуваш дека има најубави паркови во аеродром), а за места...најубави ТИ се, затоа што тие места тебе ти будат спомени, не дека се најубави!
:smir::smir::smir:

S

SSS-Stolica

Гостин
Аеродром посебно Ново Лисиче
Е сеа зависи у кој дел...порано пред 10-15 години да живееш у Кенеф било страф и трепет...изразнав у таа средина...е сега цело НЛ е смирено само некои делови се немирни...
Инаку населбата е цела со паркови дрвја сенки, игралишта кошеви фонтани(има секаде само у мое маало нема:mad:)клупи на секој втор чекор...

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
Ѓорче :eek:oh_ooh: Тука живеам, а и најмногу ми се допаѓа како населба. Местото е мирно, не сум ниту пак на главната улица па да ми пречи сообраќајот, можам да спијам мирно како бебе. :)
Инаку, кога би одбирала друга општина, можеби Центар или пак Аеродром (т.е. Ново Лисиче да си бидам појасна :))

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Конечно овој народ изгласа нешто добро.. :pos2:
Аеродром според мене е и дефинитвно најубава општина во СК.:helou:

*LittLe heart*

*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
Член од
14 јануари 2008
Мислења
751
Поени од реакции
289
Аеродром, поконкретно населба Лисиче. :):):)
Колку не е најубав тој дел....
Дефинитивно е Аеродром поточно Ново Лисиче, зошто е најплански направена и со паркови доволно простор за шетање(има и морбидни делови)ама во глобала е најдобра:pipi:

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Општина Бутел....а особено најубавата населба у Скопје...населба Радишани! :)

Член од
13 август 2008
Мислења
1.145
Поени од реакции
893
Аеродром. Меѓутоа аеродром до ново лисиче. Натаму стана ептен натрупано со згради. Иако сеуште има воздух да се дише. Сметам дека најубаво место е баш кај три бисери тој дел. Има автобуси 5ка,15ка,35ка,23ка,3ка така да има фреквенција доста. После аеродром нормално карпош. И центар ама од центар само дебар маало. Според мене овие три општини се најдобри за живеење.

Drama Queen

Sky Catcher
Член од
2 септември 2007
Мислења
1.739
Поени од реакции
65
Центар секако!Водно спаѓа во општина центар а тоа е за мене една од најубавите населби покрај Дебар Маало и Капиштец:pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom