Најубава општина во Скопје

Која е најубава Општина во Град Скопје?

• Вкупно гласачи
    149
  • Гласањето е завршено на .

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Гласав за центар и чувствувам огромна потреба да се оправдам:

Центар сакс. Ужасен е, грд е, прљав е, има гнасотија од луѓе, освем асфалт и цименто нема ништо друго. Живеам таму и го мразам!

Али, Дебар Маало потпаѓа по центар.
Е, тоа е единственото место во Скопјево каде што би живеел со мерак. Почнуваат да ја зафркнуваат и таа мала боемска оаза со грдосии а ла остатокот од Скопје, но сеуште има делчиња кои што се пристојни за живеење, со автентична дебар-маалска атмосфера.

:smir:

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.157
Поени од реакции
18
kako centar sto ubavina gledate tamu.....se znae AERODROM DRZAVA , ne mora da si ja falam naselbata faktite zboruvaat :vozbud:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Кисеееелаааа Водааааа

Член од
24 февруари 2009
Мислења
196
Поени од реакции
3
Аеродром нормално
Не се праи муабет за тоа :Р

Член од
4 јуни 2009
Мислења
261
Поени од реакции
28
Темава испадна, кој кај живее таа населба е најубава. Абе добро луѓе убаво е да се има патриотизам али ако сме искрени АЕРОДРОМ е најубава :smir:
[Не дека јас живеам таму - едноставно е најсредена, најубави места и паркови има, си го имаме Бисер, Мзт, најубавиот дел од кејот е тука... едноставно се осеќа друга клима кога се влага во Аеродром :vozbud:] :helou:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Темава испадна, кој кај живее таа населба е најубава. Абе добро луѓе убаво е да се има патриотизам али ако сме искрени АЕРОДРОМ е најубава :smir:
[Не дека јас живеам таму - едноставно е најсредена, најубави места и паркови има, си го имаме Бисер, Мзт, најубавиот дел од кејот е тука... едноставно се осеќа друга клима кога се влага во Аеродром :vozbud:] :helou:
И што е најважно зградите во сите маала се убаво распоредени и во секое маало има по еден просечно голем парк.
Потполно се согласувам.
После Аеродром и Карпош ми се допаѓа како е средена.

Kajgana Shop

На врв Bottom