Tristan & Isolde на крајот кога ќе и умре на раце.
Million dollar baby исто крајот кога Hillary Swank е во болница.
Flicka кога пумата ќе го нападне коњот
Green Street Hooligans 1 - Последната борба меѓу навивачите,кога умира Пит
Prison Break - Во крајот на 4 сезона,кога се собираат сите од екипата со Линк,Сара и детето на Мајкл и одат на неговиот гроб.Сцената ме потресе до крај...
Многу филмови разбудувале тажни емоции кај мене, едни од најтажните се сцени од The Pianist, Saving Private Ryan, The Green Mile, но убедливо број еден најтажна сцена за мене беше финалната сцена од American History X, дури и сега кога се потсетив на неа се наежив, погледнете:
1. Кога Роуз ја качуваат на чамецот, заедно со останатите жени, а Џек останува горе на бродот. - Значи тие 10-15 сек. во кои нема муабет, САМО ПОГЛЕДИ сее ...
2. Кога Роуз капира дека Џек е фркнат во Атлантикот.
Добро бре никој да не го спомне Грин Мајл? срамота :nenene:
Сецната кога треба да го егзекутираат црнецот, кога плачат стражарите е неверојатно тажна, моќна! дефинитивно најдобрата драма некогаш направена секоја чест Стивен Кинг и Франк Дарабонт!
Друго. Артифишл Интелеџенс,
Сцената кога "мајката" го остава на "детето" на "депонијата" за роботи, бега и плаче.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.