- Член од
- 20 март 2007
- Мислења
- 8.493
- Поени од реакции
- 308
Јас пошто сум фраер, не плачам на филмови
Градот на Ангелите... Мег Рајан, кога ја чукнаа возејќи точак/велосипед
па уште еднаш Мег Рајан во In The Land of Woman кога дозна дека има рак, па прегратката и бакнежот на дождот...
Premonition(привидение беше преводот?)... 7 дена со ред се будеше, не знаејќи дали ќе го види сопругот и дали е ден пред или по ''несреќата'' и на крај не успеа да го спаси!
A филм кој засекогаш ќе го памтам и кој ме трогнал е Мојата Девојка,го гледав кога имав некаде 10-11 години и од тогаш ми останал во сеќавање!!!
а да, заборавив...
кога го убија Жолтко, проклети да се!!!

Градот на Ангелите... Мег Рајан, кога ја чукнаа возејќи точак/велосипед

па уште еднаш Мег Рајан во In The Land of Woman кога дозна дека има рак, па прегратката и бакнежот на дождот...

Premonition(привидение беше преводот?)... 7 дена со ред се будеше, не знаејќи дали ќе го види сопругот и дали е ден пред или по ''несреќата'' и на крај не успеа да го спаси!
A филм кој засекогаш ќе го памтам и кој ме трогнал е Мојата Девојка,го гледав кога имав некаде 10-11 години и од тогаш ми останал во сеќавање!!!
Таа сцена беше толку морбидна, капак па уште кога дозна мајката и касетата со нејзиниот глас кога ја пуштија!!!!:nesvest:1408. Ти ебам филмот, ми ја уби цела недела. Сцената кога Џон Кјузак ќе се сретне со неговата мртва ќерка и моментот кога по втор пат ќе му умре во раце... Колку морничаво и тажно.
а да, заборавив...
кога го убија Жолтко, проклети да се!!!