Најтажна сцена (Темата содржи спојлери)

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
Јас пошто сум фраер, не плачам на филмови:pipi:

Градот на Ангелите... Мег Рајан, кога ја чукнаа возејќи точак/велосипед:(
па уште еднаш Мег Рајан во In The Land of Woman кога дозна дека има рак, па прегратката и бакнежот на дождот...:(
Premonition(привидение беше преводот?)... 7 дена со ред се будеше, не знаејќи дали ќе го види сопругот и дали е ден пред или по ''несреќата'' и на крај не успеа да го спаси!
A филм кој засекогаш ќе го памтам и кој ме трогнал е Мојата Девојка,го гледав кога имав некаде 10-11 години и од тогаш ми останал во сеќавање!!!

1408. Ти ебам филмот, ми ја уби цела недела. Сцената кога Џон Кјузак ќе се сретне со неговата мртва ќерка и моментот кога по втор пат ќе му умре во раце... Колку морничаво и тажно.
Таа сцена беше толку морбидна, капак па уште кога дозна мајката и касетата со нејзиниот глас кога ја пуштија!!!!:nesvest:

а да, заборавив...
кога го убија Жолтко, проклети да се!!!

Член од
21 септември 2007
Мислења
44
Поени од реакции
2
Najtazna scena mi e koga Brus Vilis se zboguva so Liv Tajler vo "Armagedon"...se kinam od placenje sekogas koga ke ja gledam ovaa scena,a i celiot film na krajot e mnogu tazen

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Најтажен филм ми е кога ќе му ја скршат кичмата на брат му :nesvest:

Тамарче

Ако одам во Битола..
Член од
11 јули 2007
Мислења
3.239
Поени од реакции
223
Од Армагедон, кога Брус и Лив се збогуват на екранчето..:(:(:(
и од The Notebook, на крајот кога двата умираат во истата постела..
и во Lion King Кога умира татко му на симба:(

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
б) кога умира Антонио Бандерас во Мамбо Кингс
в) кога умира Пачино во Инсомниа и последните зброви Just let me sleep.

и легендарната кога умира Раде Шербеџија во пред дождот (Ќе врне) а во позадина оди Вања Лазарова и Анастасија-Со маки сум се родила
И моите најомилени тажни сцени се овие, да не зборувам колку ги сакам само овие филмови оти не е тоа темата.

С

Сатори

Гостин
Марион во Риквем фор а дрим кога почнува да се проституира за хероин...тоа ми е тажно.

Член од
16 јуни 2007
Мислења
4
Поени од реакции
0
[media]http://www.youtube.com/watch?v=Nh8AO64JKx0[/media]

e ovaa scena od The Rock scenata vo sobata so tusevite

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
bas snosti go gleav 1408 stvarno tie 2 sceni (gore navedenite) se tazni..
isto taka vo stomp the yard koga go ubivaat brat mu na glavniot lik..toj so umira e Chris brown..

a da i filmot jas sum sem cel filme vo sustina tazen nemozam da odvojam nekoja posebna scena..

Член од
7 јануари 2008
Мислења
276
Поени од реакции
13
Градот на ангелите е филм на кој се расплакав на крајот,а потоа кога го гледав повторно,плачев и се ежев цело време.Најтажниот филм што го имам гледано,не можам да издвојам сцена.

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Жолтко(Yeller) Кога мора да го утепаат жолтко зошо се зарази со беснило:(:(:(

Член од
7 април 2008
Мислења
40
Поени од реакции
1
Со колегата гледавме еден индиски филм ( не се сеќавам на насловот ) и таму сите плачеа .

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Во Есен во Њујорк кога докторот излегува од салата и ја фрла капата...Секогаш кога ја гледам оваа сцена плачам!

Kajgana Shop

На врв Bottom