Најтажна сцена (Темата содржи спојлери)

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Последно имам плачено на повеќето сцени од филмот „Аритметика на ѓаволот“ со Кирстен Данст. Да не речам цел филм го исплакав.

Посебно ме трогна сцената кога Хана (Кистен) се жртвуваше да оди во гасна комора наместо братучедка и.

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Ништо ново кај мене....Се пронајдов во 10-тина постови :)
-Армагедон(се знај која сцена 100 пати е напишана:) )

-Од Прошетка за паметење кога дознава дека девојка му ќе умре и го моли својот татко кој е лекар да и помогне

-Од Клик кога Adam Sandler лежи на дождот и умира
Има и други,сум плачела прилично многу на филмој,ако ми текни ќе пишам :)
Имам пишано на темава, ама сцената од Клик:cry:

Член од
9 август 2007
Мислења
261
Поени од реакции
56
Godfather 3, koga Vincenzo stanuva Don, no kaznata mu e da se otkazhe od kjerkata na Michael. Tazhna scena e koga umira kjerkata na Michael, na krajot.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Нова серија филмови на кои се убив од плачење.

Blow. Да, знам, дилерско-џаначки филм, нема умирање, нема болни од леукемија, нема загуба на љубениот, нема сирачиња и конц логори :) Ама сцената кога Џони Деп „истрипа“ дека разговара со ќерка му, дека конечно му дошла на посета, и онака се гушкаат, и одеднаш доаѓа стражарот и Џони сфаќа дека е сам, онаков стар пропаднат, дека се му се причинило... И на крај она: „Во текот на ХХ години во затворот, ќерка му ниеднаш не го посети“... :(

1408. Ти ебам филмот, ми ја уби цела недела. Сцената кога Џон Кјузак ќе се сретне со неговата мртва ќерка и моментот кога по втор пат ќе му умре во раце... Колку морничаво и тажно.

The patriot. Не знам само на кој дел плачв, ваљда тогаш кога му умре прво малиот син, па после стариот.

Number 23. Не се расплакав, ама целиот филм ми будеше сожалување спрема главниот карактер и ме растажи.

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Na "The War" so Kevin Costner i Elijah Wood koga e kopilj, vi tekinja? Mnogu star film. E, pa placam redovno na scenata koga Elijah ke se nakurci posto tatko mu (Kevin) umira i koga zbori deka tatko mu bil dobar i mlad i deka ne smeel da umre... deka Bog treba da se srami zosto odlucil taka. MNOGU dobro go glumi toa...

Член од
27 јуни 2007
Мислења
2.157
Поени од реакции
507
вештачка интелегенција!кога детето посакува тој ден да трае засекогаш!(всушност има уште неколку такви тажни сцени во филмот)!кој го нема гледано му го давам за лектира!

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
Дефинитивно најтажни сцени се на филмовите за Исус сцените кога ќе го распнуваат и кога ќе плаче неговата мајка :(

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.537
Поени од реакции
2.712
da pisam i jas zalosno mi e koga ostanuva sam leonardo di caprio vo filmot "BlodyDiamont" na karpata ranet znaejki deka ne moze poveke da odi ranet mu vika na drugarot da ide bez nego i mu go dava dijamantot i zbori so zenskata od tamu preku satelistski telefon i vika deka nema da moze veke da se vidat i umira gledajki vo sonceto nekako mn me potrese toa

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Huh...

Koa bev kopilj zaplakav prvi i ideni pat u kino pred drugarite

Scenata koga IT se kacue u svemirskiot brod i si ide doma...

Najtazna najemotivna najmajstorska scena e od :

Desilo se jednom u Americi - klasika film koga toj kopiljot 12 godisen ide da ja ebe taa radodajkata i i nosi shampita a ovaa mu vika da poceka malce ... on dur ceka mu se jade toa shampitata ja merka... gladno dete amerika u 30 tite ...i malce stava prst i brc ...u usta... pak ja nema ovaa toj pak prste malce u shampitata ...em mu se ebe em mu se jade shampita... a proprateno so jaka muzika i na kraj ovaa otvara vrata ovoj ja smackuva cela shampita i bega ... ako ova ne e tazno ne znam sto e tazno !

Love story clasikata koa umira ovaa zenskata toa e ipak mnogu jak film da go gledate obavezno.

Mene mornici me lazat i koga go gledam Roki prvi del i Rambo prva krv mnogu jaki filmovi ama koj da gi razbere mi se placelo i na niv

Ah da za placenje e i scenata koga Tom Kruz ide da izgine so toa samuraite u Japan ...kako se vikase filmot da ga jebem zaboraiv...

Ima uste ama ne mi teknue sea

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...ja ednashka imam placheno na film...i toa posle film...neznam koj gavol me natera da idam so edna budala u kino Butel...i igrashe nekoj film se sekavam so Bruce Lee...koa zavrshi filmot i koa izlegoa toa ciganine od Shutka i koa se razmavaa nadvor-raspaleni od filmot...abe se ubiv od smeenje do plachenje solzi mi idea od site strani...:toe:

SWEDEN

38ca ama nikoj ne verue
Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.531
Поени од реакции
34
Ahahahahahaaha sto e najtragicno me potseti i kaj mene se tepaa po tie filmovi koa bev kopilj ... i toa beshe nesto nevideno koi dzeki cen koi brus li koa ke si se zapukaa a pred toa kati pokazuvanje , zdral uzvracha udarac ahahahaha Tigova kandza hahahhaha eh toa bea ubavi vreminja

MorrisonKA

You need a fucking hobby, bitch!
Член од
23 март 2007
Мислења
815
Поени од реакции
27
Зелената милја на крајот кога го убиваат Кофи, се утепувам од плачење. :(

Kajgana Shop

На врв Bottom