Најсмешни и најнезгодни работи кои ви се случиле во кревет

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
spooky напиша:
Едно време стандардно си имав еден во малото џепче од фармерките :) :)
А и за него е поврзана една незгодна ситуација, кога мајка ми ми ги киднапира за перење без да ме праша... :)
Мене ми најде 2 у торбата кога се вратив од одмор - у 2ра година средно :P И ми вика што се ова? Ја онака ладно „Не знаеш?“ :pos: :pos: :pos: :pos:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Гарант е бивш спортист и има голем капацитет на белите дробови па фучи! :)

Но, штом така фучи, има причина поради која му треба толку кислород, сигурно и во кревет е како ураган! :)

Член од
30 април 2005
Мислења
361
Поени од реакции
21
Рамениците му се двојно пошироки од моите, за обем на граден кош да не ти кажувам.
Ама, тоа со дишењето беше порано. Сеа веќе сме усогласени.

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
spooky напиша:
Едно време стандардно си имав еден во малото џепче од фармерките :) :)
А и за него е поврзана една незгодна ситуација, кога мајка ми ми ги киднапира за перење без да ме праша... :)
Незгодната ситуација е што ти нашла нешто во џепчето или тоа што било во џепчето кога ти било потребно го немало? :D

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
FortunE напиша:
Незгодната ситуација е што ти нашла нешто во џепчето или тоа што било во џепчето кога ти било потребно го немало? :D
Тоа што го нашла. После го најдов оставено така во WC-то, како да е секојдневна работа.. Само што мене баш е ми беше секојдневна ... :oops:

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Еднаш,у млади години,ми се деси една,после едно саат и пол веслање да ме потапша по рамо и да ми каже-ај,доста е за вечерва,ке надокнадиме утре:icon_eek:

Член од
28 мај 2005
Мислења
403
Поени од реакции
2
Mene chesto pati mi se sluchvit so dechkomi da se cepime od smeenje na sred sex za gluposti....ednash mu rekov zborvimi italjanski na zaebancija i pochna toj:Jani vrsache,Paloma pikaso,Lucijano pavaroti e togash ni sex se vide ni nishto eden sat se smeevme.

Член од
1 јули 2006
Мислења
86
Поени од реакции
5
Најгнасно сексуално искуство

:pusk: so vi se ima sluceno vas ili na nekoj so go znajte:vozbud:

...primer mene so edna tipka pred nekoe vreme kajmene doma se pleskavme i bese mnogu zesko i taa tolku mnogu ispoti so duri bese nad mene od liceto mu kapna kapka pot kajmene direkno vooko...:vozbud:...mnogu gnasno nesto...

Член од
5 јуни 2007
Мислења
11
Поени од реакции
0
Fortune напиша:
А "прдење" на вагина? Никогаш не ти се случило? :roll:
Како сум се фатила за ова, аман веќе :lol: Ама ме интересира колку на девојките им се случува тоа, ваљда не сум некој изрод :shock:

ама ич не си единствена!
и ја мислев дека само мене ми се случува ТОА, ама не е прдење, него ко вакуум да се ствара внатре? незнам како да го објаснам, ама....си знаеме каков е филингот нели? а башка позата.....:vozbud:

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
Песната “Боби баш ми е гајле“ од Сидо ’94 ми се нашла у плеј листа... и баш на сред секс се пушти... “...се скаравме вчера со Бооојан...“
:pos: Страшна смеа ме фати... :pos:

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
si praevme stilcinja, i vo eden moment koga sakav da probam eden stil, dvajcata padnavme od krevetot:pos: :pos: i puknav od smeenje cel den

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
Fortune напиша:
Значи до надареноста на партнерот е а? :lol: Епа ај, среќна ќе бидам :lol:
Вортуне те разбра се што сакаш да кажеш, ве молимте фалимте многу за исцрпниот одговор :lol: :lol:
I drug pat nemoj da se inaetish!:smir:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
mui SEXual* напиша:
ама ич не си единствена!
и ја мислев дека само мене ми се случува ТОА, ама не е прдење, него ко вакуум да се ствара внатре? незнам како да го објаснам, ама....си знаеме каков е филингот нели? а башка позата.....:vozbud:
ostaj... sram me fati prviot pat... mislam ne komentirav nisto ali nemozev v oci da go poglednam

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Dzings напиша:
I drug pat nemoj da se inaetish!:smir:
Ќе се инаетам се` додека сакаш да ме убедиш дека е се` до големината без потреба од техника:wink:
Погрешно се изразив, не е тоа инат. Бранење став и има разлика.

И темава не е за тоа, да не одиме оф топик.

Kajgana Shop

На врв Bottom