Најсмешни и најнезгодни работи кои ви се случиле во кревет

osicka

ЅвЕрЧе
Член од
12 декември 2005
Мислења
312
Поени од реакции
4
Vo poza eden na dug mi rece TE SAKAM OSICKE
a po celiot proces rece deka neveruva vo ljubov :(

Ljupco

...ExtraVagant...
Член од
20 јули 2006
Мислења
1.810
Поени од реакции
12
...da ednashka naletav na vrv od star izletan feder od krevet u ruka mi se zbrca (ko isus se osekav na krst)...uzas...

Член од
6 јуни 2007
Мислења
43
Поени од реакции
1
На сред битка да ми откажи топо:)Понезгодно од ова нема да се случи.

Член од
6 мај 2007
Мислења
34
Поени од реакции
1
Do sega imam 3 pati zaspieno i toa so razlicni zenski.Rezil neviden!
Ama ima olesnitelna okolnost-PIJANA RABOTA

POla ti se oprodtuva ako si bil drvo.

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
јас почнав да крчам хахахаа и ме разбуди и се премести ххехехе

a n g e l c e

^ Poison Girl ^
Член од
25 јануари 2007
Мислења
1.202
Поени од реакции
5
aj i ja nesto tragicno da kazam, :( so decko mi prv pat da imam odnos taka zagreani i dvajcata toj stavajki katon nesakajki go skina leleee a samo uste toj mu ostanal i nistooo na krajov zemav i si se oblekov nisto od rabotata a bas bev raspolozena toj pat :tapp:

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
Еднаш ми се има случено ова, после долготраен секс со Durex Performa... Дојде време да го извадам, а она го лапна и почна да го пуши. Арно ама, од премазот на неа и се укочија устата и јазикот, и почна да збори ко парализирана со подизваден јазик. Не и беше јасно што се дешава :pos:

Може да ја примените финтава на некоја :pos:

KL0$AR

I SEE DEAD PEOPLE
Член од
8 јануари 2008
Мислења
343
Поени од реакции
9
Една смешна ситуација.
малку ми е незгодно али јбг.
Сакав да ја подзапалам малку,и ја бркам раката под гакиците (нивни секако) и пред да ја допрам на пичка таа замижува и го чека оној допир,а јас ја гледам без да ја допрам и така 10-15 секунди и ги отвара очите,ме фати таква смеа,10 минути не можев да се смирам.
после тоа секогаш кога сакав да ја допрам ме гледаше право во очи и викаше-НЕ СЕ ЗАНЕСУВАЈ,ЛИГАВИ И СЛ. ден-денес кога ќе се сетам ми е толку смешно нејзиното лице додека чекаше да ја допрам:pos2:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.586
Поени од реакции
2.608
Ova sto ke go pisam ne e vo krevet ama poteknuva od tamu:)
Znaci vo prva godina koga se zapisav na fax imav zenska,i vo mojata soba imavme sex,arno ama cimerte mi bea doma i ne mozev da go frlam kutonot,pa rekov aj ke go priberam vo paketce,pa ke go isfrlam podocna,i go ostaviv vo dfzaketceto....e sea nemase da bidi tolku strasno ako jas ne zaboravev na toj pust kuton....i so se slucuva....po 2-3 dena bese Tiesto na saem,jas na mene dzaketceto,a pojma nemav so nosev,i ko za belja ete ti gi dzandarite pretres..jas prebledev...uste pojce sumliv...mi vika aj vadi od dzebojte so imas...a be mu vikam veruvaj nejcis da izvam....a be vadi mi vika....a okolu mene zenski ova ona eden kup..i vadam jas kuticeto...otvori go mi vika...a be nemoj mu vikam ziti se...ABE OTVORI GO -mi vika...jas otvaram...ko ce vida so ce vida poln i podvrzan na krajo...20 dusi padnaa od smeenje...i dzandarov mi vika...dobro be drugar znajs mi vika deka ovie za po ednas se????da ne gi susis mi vika ti pickamu....brzo frlaj go ajde.....lelleleelel mi se eba cela zurka posle:):):)
Druga smesna slucka bese isto vo stanot,i na srede sex mi se primoca,a jas baska napijan,a ne mozev da odam gol do wc poso cimerite tuka...i aj rekov od pendzere ce mocam(od 10ti sprat) ama to pendzereto da se pluknam vo nego tro visocko bese i morav da napinam za pritisok:)da ne izmocam v soba:)i vo napinanjeto ne usetno potprdnav(i sea kaj mocam od pendzere gol,pa uste i to abe cepki bese cela vecer posle.....ni sex se vide ni nisto....)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Ova sto ke go pisam ne e vo krevet ama poteknuva od tamu:)
Znaci vo prva godina koga se zapisav na fax imav zenska,i vo mojata soba imavme sex,arno ama cimerte mi bea doma i ne mozev da go frlam kutonot,pa rekov aj ke go priberam vo paketce,pa ke go isfrlam podocna,i go ostaviv vo dfzaketceto....e sea nemase da bidi tolku strasno ako jas ne zaboravev na toj pust kuton....i so se slucuva....po 2-3 dena bese Tiesto na saem,jas na mene dzaketceto,a pojma nemav so nosev,i ko za belja ete ti gi dzandarite pretres..jas prebledev...uste pojce sumliv...mi vika aj vadi od dzebojte so imas...a be mu vikam veruvaj nejcis da izvam....a be vadi mi vika....a okolu mene zenski ova ona eden kup..i vadam jas kuticeto...otvori go mi vika...a be nemoj mu vikam ziti se...ABE OTVORI GO -mi vika...jas otvaram...ko ce vida so ce vida poln i podvrzan na krajo...20 dusi padnaa od smeenje...i dzandarov mi vika...dobro be drugar znajs mi vika deka ovie za po ednas se????da ne gi susis mi vika ti pickamu....brzo frlaj go ajde.....lelleleelel mi se eba cela zurka posle:):):)
Druga smesna slucka bese isto vo stanot,i na srede sex mi se primoca,a jas baska napijan,a ne mozev da odam gol do wc poso cimerite tuka...i aj rekov od pendzere ce mocam(od 10ti sprat) ama to pendzereto da se pluknam vo nego tro visocko bese i morav da napinam za pritisok:)da ne izmocam v soba:)i vo napinanjeto ne usetno potprdnav(i sea kaj mocam od pendzere gol,pa uste i to abe cepki bese cela vecer posle.....ni sex se vide ni nisto....)
:pos2: :pos: :pos2: :pos: Еј ме изнасмеа посабајлечки да си ееш векот :)
Ја напраив еднаш беља предвреме ама ае другпат :pos: ова твоево е појако хахахаха

Член од
19 мај 2008
Мислења
16
Поени од реакции
0
A jas sum mislel toa mene shto mi se ima deseno e najloshata rabota sho mozhe da se sluchi =) mi pomognafte zhimi se ^^
Sluchkava ide vaka ja so devojka taze za mene spremni za prv pat da imame seks i se toa ubavo si ideshe soblakanje ova ona predigra da ne recham i koga jas go izvadiv POSLEDNIOT kondom od dzeb beshe dupnat :S i taka devojcheto me tesheshe demek okay e se deshava i si se obleche taka pred mene a jas U ZEMJA. =.=

B

black angel

Гостин
trebase da imame sex so decko mi i koga on se soblece gol ja go poglednav dole i me fati edna idiotska smea 10 min ne mozev da se smiram:kesa: a toj jadniot se navredi po mn ubeduvanja ne mu e los do tolku se smiri

Kajgana Shop

На врв Bottom