Ova sto ke go pisam ne e vo krevet ama poteknuva od tamu
Znaci vo prva godina koga se zapisav na fax imav zenska,i vo mojata soba imavme sex,arno ama cimerte mi bea doma i ne mozev da go frlam kutonot,pa rekov aj ke go priberam vo paketce,pa ke go isfrlam podocna,i go ostaviv vo dfzaketceto....e sea nemase da bidi tolku strasno ako jas ne zaboravev na toj pust kuton....i so se slucuva....po 2-3 dena bese Tiesto na saem,jas na mene dzaketceto,a pojma nemav so nosev,i ko za belja ete ti gi dzandarite pretres..jas prebledev...uste pojce sumliv...mi vika aj vadi od dzebojte so imas...a be mu vikam veruvaj nejcis da izvam....a be vadi mi vika....a okolu mene zenski ova ona eden kup..i vadam jas kuticeto...otvori go mi vika...a be nemoj mu vikam ziti se...ABE OTVORI GO -mi vika...jas otvaram...ko ce vida so ce vida poln i podvrzan na krajo...20 dusi padnaa od smeenje...i dzandarov mi vika...dobro be drugar znajs mi vika deka ovie za po ednas se????da ne gi susis mi vika ti pickamu....brzo frlaj go ajde.....lelleleelel mi se eba cela zurka posle
Druga smesna slucka bese isto vo stanot,i na srede sex mi se primoca,a jas baska napijan,a ne mozev da odam gol do wc poso cimerite tuka...i aj rekov od pendzere ce mocam(od 10ti sprat) ama to pendzereto da se pluknam vo nego tro visocko bese i morav da napinam za pritisok
da ne izmocam v soba
i vo napinanjeto ne usetno potprdnav(i sea kaj mocam od pendzere gol,pa uste i to abe cepki bese cela vecer posle.....ni sex se vide ni nisto....)