Најсмешни и најнезгодни работи кои ви се случиле во кревет

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
Acid напиша:
Па добро де, сигурно не мислела буквално дека немало connection.
Сигурно divine мислела дека имало малку flow - проток на податоци.
шо знам може... мада убаво си има напишано „вака најотворено да се изразам не ми го имаше ставено“

али ај да почекаме да добиеме информација од прва рака

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
Чекаме чекаме, ама нема одговор. Значи може навистина било ти како што викаш. :wink:

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
Acid напиша:
Чекаме чекаме, ама нема одговор. Значи може навистина било ти како што викаш. :wink:
не е важно како било, важно прошло :)

инаку ми текна уште една незгодна случка, инспираран од темата „гаќи или боксерки“. еднаш на еден 1 најт стенд цурата почна да се смее кога виде дека носев бели гаќи. дури и ми дофрлаше после заебанции дека сака да ги земе за успомен. катастрофа :oops:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Другарче и Ејсид, буквално мислев тоа што пишав ... затоа ми е чудно и смешно, што типот не ни примети ... :? Да ми беше на овие години ќе му покажев што е сеир ама ај :pos: :pos: :pos: :P

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.226
Поени од реакции
34.519
другарче напиша:
инаку ми текна уште една незгодна случка, инспираран од темата „гаќи или боксерки“. еднаш на еден 1 најт стенд цурата почна да се смее кога виде дека носев бели гаќи. дури и ми дофрлаше после заебанции дека сака да ги земе за успомен. катастрофа :oops:
Е аман де, што е толку страшно што си носел бели гаќи? Мене да ми се насмее некоја за тоа, ќе ја отерам у курац и ќе и речам "ич не те е.бам".

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
Acid напиша:
Е аман де, што е толку страшно што си носел бели гаќи? Мене да ми се насмее некоја за тоа, ќе ја отерам у курац и ќе и речам "ич не те е.бам".
Хммм што е толку страшно... епа стави си у ситуација... со девојка си, страшно напален, знаеш шо следува, соблачаш панталони и од еднаш таа се смешка. и пази од првин не знаеш шо е работата, за што ли само се смее... ти си ја истакнуваш машкоста а она се смее. па сеа ти кажи ми дали би ти било пријатно у таква ситуација.

а тоа дека ќе ја отераш у курац у тој момент чисто сумњам. мислам не те знам, али стварно треба да си карактер за да кажеш „мрш мури ако не ги поштуваш мојте бели гаќи“ на (полу)пијана и (полу)гола девојка која ти лежи у кревет после подолг „пост“

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
другарче напиша:
Хммм што е толку страшно... епа стави си у ситуација... со девојка си, страшно напален, знаеш шо следува, соблачаш панталони и од еднаш таа се смешка. и пази од првин не знаеш шо е работата, за што ли само се смее... ти си ја истакнуваш машкоста а она се смее. па сеа ти кажи ми дали би ти било пријатно у таква ситуација.
Другарче, сигурен си дека за гаќите се смеела?? :pos: :pos: :pos: :pos: :wink:

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
spooky напиша:
Другарче, сигурен си дека за гаќите се смеела?? :pos: :pos: :pos: :pos: :wink:

НЕ :oops: :pos: Али некоја утеха ми е шо и кога се смееше и после ме зафркаваше за гаќите, сакаше да си ги земе за спомен :pos:

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Факинг анбиливибл најнезгодно е... да ќариш нешто непланирано, уан најт стенд, да сака да те ебе, да немаш кондом, па да пропадне целата работа! Да се изедеш жив!

OBDN

Ходајучи Вујаклија
Член од
25 јули 2005
Мислења
1.456
Поени од реакции
32
Мистичен напиша:
Факинг анбиливибл најнезгодно е... да ќариш нешто непланирано, уан најт стенд, да сака да те "онади", да немаш кондом, па да пропадне целата работа! Да се изедеш жив!
A baska ne ti veruva na "mace pazljiv sum jas ne se sekiraj" :D

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
OBDN напиша:
Мистичен напиша:
Факинг анбиливибл најнезгодно е... да ќариш нешто непланирано, уан најт стенд, да сака да те "онади", да немаш кондом, па да пропадне целата работа! Да се изедеш жив!
A baska ne ti veruva na "mace pazljiv sum jas ne se sekiraj" :D
Проблемот е што сум навистина внимателен и не правам ништO, a таа/тие има/ле иницијатива! Е во вакви ситуации навистина е незгодно да одолееш и ти иде да си акнеш бокс! :)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Аууу боли таква незгодна ситуација, ич не е интересна! :pos: Тешко е да се "вратиш" во нормала, а дошло до моментот!

Позитивното во сето тоа е вклучувањето на мозокот и самоконтролата :D :wink:

Член од
27 август 2005
Мислења
783
Поени од реакции
7
Мистичен напиша:
ПОУКА: Машки не штедете на кондоми. никогаш не може да имате превише ;)

а инаку за на уан најт стенд да го гледаш филмот „маче пажлив сум ја не се секирај“ , треба и да си многу храбар(глуп) и да е многу храбра(глупа). свашта(insert your favourite STD here) има по светов, никој не е за верување

Член од
30 април 2005
Мислења
361
Поени од реакции
21
Се двоумев дали да го пишувам ова. Сметам дека сексот е интимна работа и сите детали треба да си ги чуваат партнерите за себе. Но, гледајќи ве вака искрени, одлучив и јас да дадам допринос кон колективитетот. :place: :D
Порано, за време на сексот мојот сопруг имаше навика да дише на устата. Мене тоа многу ми сметаше и ми беше крајно непријатно кога за време на сексот сакав да го бакнам а тој ми дуваше силно во лицето. Размислував како да му кажам а да не го навредам. Смислив стратегија, начекав момент и разговарав со него за тоа. Кога после разговорот имавме секс, беше многу комично. Ептен беше забележително дека тој повеќе внимание посветува и е сконцентриран на своето дишење, отколку на мене и на моето тело. Беше тоа долг секс без жар и страст. Едно време не издржав и му реков „ Слушај срцка, диши како сакаш ама е*и ме како што треба!“. На тоа и двајцата гласно се изнасмеавме. Потоа кога ме грабна.....не ви кажувам понатаму. :pos: Само ќе кажам дека воопшто не беше ни непријатно ни смешно. :wink: :oops:

Член од
14 јули 2005
Мислења
2.128
Поени од реакции
41
другарче напиша:
Мистичен напиша:
ПОУКА: Машки не штедете на кондоми. никогаш не може да имате превише ;)
Едно време стандардно си имав еден во малото џепче од фармерките :) :)
А и за него е поврзана една незгодна ситуација, кога мајка ми ми ги киднапира за перење без да ме праша... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom