Најсмешни и најнезгодни работи кои ви се случиле во кревет

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Zvuci gadno, ama bravo Aceva im kaza ubavo! :wink:

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Фала богу, не!
Се надеам и во иднина нема да ми се случи.

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Мистичен напиша:
Него, се има заглавено бе некој од вас?
Вагинизам - грч на вагиналните муслкули, ептен јак, толку јак што нема враќање назад за сунѓерестото ткиво, моментално затечено во внатрешноста. Односно има, ама на клиника.
Така да Сторм, нејќеш да се заглавиш, зашо не верувам дека прави ујгун сликата како те возат во болница, така на купче затечен со дотичната не/среќничка, во ти-ну-ни-ну колата, додека јајцата полека ти добиваат модрозелена боја, а докторот благо и етички те тапша по газето. И да не кажам дека во најголем број случаи, не ни стигнуваат на време (да се превенира ампутација) во болница, зашто шоферот плаче од смеење и не може да го погоди патот.
Ете, тоа би било, а сеа ако накој стварно се заглавил, кажујте ал не сум во право :wink:

Caligula

Realiziran
Член од
25 јануари 2005
Мислења
895
Поени од реакции
97
The`bItCh напиша:
Најнезгодното нешто што воопшто ми се има десено некогаш.. ми се деси баш лани летото кога на дечко ми му повратив в уста ..
( знам дека е гадно ама јебига :mrgreen: )
тоа се деси само затоа што при лапањето мислев на нешто многу гадно.. како на пример.. црнец како еби крава и се деси повратив.. тоа ми се деси тогаш прв пат и никогаш повеќе :mrgreen:
колку требе да си,не знам што требе да си за да мислиш при лапање со дечкото на црнец шо ебе крава......кутар дечко!

Член од
10 март 2005
Мислења
567
Поени од реакции
10
looooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
good one :))))))))))))))))))))

jas prdnaf :) lezejki na krevet so bivshiot ahAHUahuah :)jako bese se skinafme smeejki dvajcata :)))))))))))) prc prc nek ti jutro mirishe na meneeee i nek te na mene uvjek secaaaaaaa tarara :)))))))

How1TzeR

ШЕВА
Член од
6 февруари 2005
Мислења
367
Поени од реакции
14
Па добро бе мајку му стара се лапаш со дечко ти и мислиш на црнец како ебе крава ????
Можам да замислам на шо ќе мислиш кога ќе имаш секс со него а?

фока како ебе , камила ?

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Најнезгодно нешто, кога на една на заебанции и реков: Знае ли мори мајка ти што правиш ти?
А она почна да рика од плачење. Од каде јас да знам дека и умрела мајка и пред месец-два?????

Член од
26 мај 2005
Мислења
60
Поени од реакции
1
Imav fosforen kondom i zgasnavme svetlo.
I i vikam:"pazi sega zmigavec-sveti,ne sveti,sveti,ne sveti,sveti,ne sveti,.....ne sveti,ne sveti,ne sveti.....abe kade e?" :shock:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Kога у сред јак и брз секс и реков на цурата “Ооооооо, Наташааааа“...

Цурата, нели, не се викаше Наташа...

На два пати у животов, едноставно нејќеше да ми се дигне, не ме слушаше.... Не дека не бев запален, бев многу, ама тие двапати имав граѓанска непослушност од него.... Штрајк!

На друго сеа за сеа не ми текнуе..

Devilish Angel

Лошотија по потреба
Член од
7 мај 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Toa shto mi zaspa tipot odma posle prvata partija :cry:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Леле да ви кажам една смешка ... многу порано одев со еден тип што се мислеше за голем фраер ... и така после некое време нели си дојде на ред и секс. Типот си почна ... си заврши и стана ... јас останав цела во прашалници ... па после ме праша и дали ми било убаво ... а вака најотворено да се изразам не ми го имаше ставено ... капирате? Тоа беше последен пат јас и тој заедно ... срам ме фаќа од муабетов ама и ден денес кога ќе го видам се паѓам од смеење, и криво ми е што не му кажав да го симнам малце дека сеуште е таков кретен! :lol: :lol: :lol: :lol: :P

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Ахаха,
А бе што да се кажуе повеќе.
Мислам, јас да немам компјутер пред мене, инаку... =)
Него, озбилно со една девојка со која што имав врска (супер врска) по секоја партија, одев до компјутер...и зависно од ситуација, дали гледав Саут Парк или дали влегував по форуми, и ова денови по ред.
...и после ја обвинував зашто ме откачи.
Можам да се замислам како се чувствувала таа у тие моменти, мислам после три четири партии секс... да идеш форуми да буричкаш е настрано. Како и да е, знам дека таа никогаш нема да ми прости за тоа, но ако некогаш го прочита ова, еве јас јавно и се извинувам.

П.С- Човек мора да се учи од грешките.
Никад повеќе секс у соба кај што има компјутер. :lol:

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
divine напиша:
Леле да ви кажам една смешка ... многу порано одев со еден тип што се мислеше за голем фраер ... и така после некое време нели си дојде на ред и секс. Типот си почна ... си заврши и стана ... јас останав цела во прашалници ... па после ме праша и дали ми било убаво ... а вака најотворено да се изразам не ми го имаше ставено ... капирате? Тоа беше последен пат јас и тој заедно ... срам ме фаќа од муабетов ама и ден денес кога ќе го видам се паѓам од смеење, и криво ми е што не му кажав да го симнам малце дека сеуште е таков кретен! :lol: :lol: :lol: :lol: :P
Дивајн мааааааа! Ова не е смешно, туку е многу трагично и ми се има случено, исто, исто, исто, со тоа што чоекот беше толку убреден дека е све фантастично, што ми се нацрта сиот зањубен со огромен букет ружи следното утро. И не беа за извинување, зашто имаше порака. И таа не ви ја кажувам, оти ми се кочат прстите од срамои :oops:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ацева, да беше малце поприземен типот, немаше да дозволам да се деси такво нешто и пак ќе излезев со него и немаше да му терам сеир ... од памет ме извади што се правеше фраер, а незнае .... ај да не се изразам :lol: :lol: :lol: А срам ми е и мене што сум била со него ... али јебеш га, до пред тоа ми беше убав :lol: :lol: :wink:

п.с. Ацева, пораката да не му била "леле злато колку ми е убаво со тебе" или нешто слично? А му врати ти букет со нацртана порака? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А вие мажи, сте сториле нешто вакво? Мислам ако ви кажала некоја одпосле ...

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
divine напиша:
п.с. Ацева, пораката да не му била "леле злато колку ми е убаво со тебе" или нешто слично? А му врати ти букет со нацртана порака? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А вие мажи, сте сториле нешто вакво? Мислам ако ви кажала некоја одпосле ...
Добро, да, отприлика тоа беше. И после добив уште еден, не го донесе лично, а порака беше - Ме искористи и ме остави. :shock:

Kajgana Shop

На врв Bottom