Вагинизам - грч на вагиналните муслкули, ептен јак, толку јак што нема враќање назад за сунѓерестото ткиво, моментално затечено во внатрешноста. Односно има, ама на клиника.Мистичен напиша:Него, се има заглавено бе некој од вас?
колку требе да си,не знам што требе да си за да мислиш при лапање со дечкото на црнец шо ебе крава......кутар дечко!The`bItCh напиша:Најнезгодното нешто што воопшто ми се има десено некогаш.. ми се деси баш лани летото кога на дечко ми му повратив в уста ..
( знам дека е гадно ама јебига :mrgreen: )
тоа се деси само затоа што при лапањето мислев на нешто многу гадно.. како на пример.. црнец како еби крава и се деси повратив.. тоа ми се деси тогаш прв пат и никогаш повеќе :mrgreen:
Дивајн мааааааа! Ова не е смешно, туку е многу трагично и ми се има случено, исто, исто, исто, со тоа што чоекот беше толку убреден дека е све фантастично, што ми се нацрта сиот зањубен со огромен букет ружи следното утро. И не беа за извинување, зашто имаше порака. И таа не ви ја кажувам, оти ми се кочат прстите од срамоиdivine напиша:Леле да ви кажам една смешка ... многу порано одев со еден тип што се мислеше за голем фраер ... и така после некое време нели си дојде на ред и секс. Типот си почна ... си заврши и стана ... јас останав цела во прашалници ... па после ме праша и дали ми било убаво ... а вака најотворено да се изразам не ми го имаше ставено ... капирате? Тоа беше последен пат јас и тој заедно ... срам ме фаќа од муабетов ама и ден денес кога ќе го видам се паѓам од смеење, и криво ми е што не му кажав да го симнам малце дека сеуште е таков кретен! :lol: :lol: :lol: :lol:![]()
Добро, да, отприлика тоа беше. И после добив уште еден, не го донесе лично, а порака беше - Ме искористи и ме остави. :shock:divine напиша:п.с. Ацева, пораката да не му била "леле злато колку ми е убаво со тебе" или нешто слично? А му врати ти букет со нацртана порака? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А вие мажи, сте сториле нешто вакво? Мислам ако ви кажала некоја одпосле ...