Најсмешни и најнезгодни работи кои ви се случиле во кревет

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
Aceva напиша:
divine напиша:
п.с. Ацева, пораката да не му била "леле злато колку ми е убаво со тебе" или нешто слично? А му врати ти букет со нацртана порака? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
А вие мажи, сте сториле нешто вакво? Мислам ако ви кажала некоја одпосле ...
Добро, да, отприлика тоа беше. И после добив уште еден, не го донесе лично, а порака беше - Ме искористи и ме остави. :shock:
На што следи и логичен одговор: АЈ РАЗМИСЛИ ЗАШТО... али џабе. На типот нема да му текне :P

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Aceva напиша:
Добро, да, отприлика тоа беше. И после добив уште еден, не го донесе лично, а порака беше - Ме искористи и ме остави. :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ацева, значи многу си лоша ... ги користиш маживе како сакаш, ц ц ц ц :lol: :lol: :lol: Ме умре од смеење :wink:

S

Svetovid

Гостин
Mene najnezgodno, a i smeshno beshe, posho posle se smeevme na sluchkata, sho mi se ima slucheno e koga na edna riba i mavnav glava za vreme na predigra. :shock: :lol: :lol: Hahahaha odmna beshe ne se sekjavam kako se desi, ama mislam deka so glava bev "onamu dolu" i kujzne sho se desi, dali reshiv deka e vreme da vlagam, pa se navaliv nakaj nejze, ovaa u isto vreme sripa naglo da me poljubi strasno i koa i dadov edna glava, shkolski primer za glava sine! Pa koa pukna toa noseto.... pa koa rekoa krvoi... katastrofa... Neverovatno choveche kako moesh da izgubish epska erekcija za mikrosekunda :lol: :lol: :lol:
Srekja nishto ne i beshe, ama mozhe da pretpostavite deka vecherta pomina posno hehhehehe :D

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Ех, Темнослух Тропук ме потсети на уште 2 работи

1) Мењаме позиција, и типкава ми бапка едно такво сочно колено у јајца, и мене десното јајце ми се повлекува навнатре...

2) Ја навлегуем јако, и ми пука препуциумот (кожичката испод гланс пенис), е тука да видите крв на сите страни... Башка шо после тоа не ми беше активен недела и пол пошо се лечеше... А и многу боли тоа, да муибам :wink:

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
НЕ знам за вас,ама дечко ми со кој би спиела ако земе да ги раскажува искуствата наши добри и лоши вака по форуми ,па да се препознаам во некоја реченица,верувајте ќе го преселам од дома :lol:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Dolphin напиша:
Ех, Темнослух Тропук ме потсети на уште 2 работи

1) Мењаме позиција, и типкава ми бапка едно такво сочно колено у јајца, и мене десното јајце ми се повлекува навнатре...

2) Ја навлегуем јако, и ми пука препуциумот (кожичката испод гланс пенис), е тука да видите крв на сите страни... Башка шо после тоа не ми беше активен недела и пол пошо се лечеше... А и многу боли тоа, да муибам :wink:

Долфин ова беше многу гадно :lol:

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Dolphin напиша:
Долфин, а да провереше влагостој превасходно?!? Немој да ме разочаруваш со вакви почетнички гречки :wink:

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Aceva напиша:
Dolphin напиша:
Долфин, а да провереше влагостој превасходно?!? Немој да ме разочаруваш со вакви почетнички гречки :wink:
Ма имаше влагостој колку сакаш Ацева... ама типката уше не беше... навикната на тоа фи, а и ја едвај тогаш напунив 21 година (што ќе рече - мал бев), а и искрено... не знаев тогаш волку добро да изведувам кунилингус...

Се на се многу понеискусен бев де!!!

Р.Ѕ. нека ми извини Златко Калински што му го употребив изразот “што ќе рече“ :wink:

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Dolphin напиша:
Ма имаше влагостој колку сакаш Ацева... ама типката уше не беше... навикната на тоа фи....
Да беееее, Фито бе, како да изумам таков детаљ, стјупид ми! Помазанието што го помни секоја втора, осма или дваеста куропаченица откако Делфинчо ќе создаде жена од неа. Фито пред кој се руши секој вагинален бедем во крв, прав и задоволство.
Делфинчо, ја брзоплетата, уз големо извињење, се повелкувам пред Фи-то, и останувам засекогаш твој биливер.

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Aceva напиша:
Dolphin напиша:
Ма имаше влагостој колку сакаш Ацева... ама типката уше не беше... навикната на тоа фи....
Да беееее, Фито бе, како да изумам таков детаљ, стјупид ми! Помазанието што го помни секоја втора, осма или дваеста куропаченица откако Делфинчо ќе создаде жена од неа. Фито пред кој се руши секој вагинален бедем во крв, прав и задоволство.
Делфинчо, ја брзоплетата, уз големо извињење, се повелкувам пред Фи-то, и останувам засекогаш твој биливер.
Ацева, Ацева... две работи..

1) Ме имале само 14 до сеа...

2) Не секоја втора, осма... 3 од 2 го помнат тоа фи ....

И да е само до фито, првоборецу мој најсладок... фито ми е само пропратна погодност, прв припаднику на верата „Делфинологија“ :wink: :wink: :wink:

Член од
30 април 2005
Мислења
361
Поени од реакции
21
А бе, ќе се научите вие двајцата еден со друг на понешто.
Никој не знае се.

Член од
19 април 2005
Мислења
1.806
Поени од реакции
75
Dolphin напиша:
И да е само до фито, првоборецу мој најсладок... фито ми е само пропратна погодност, прв припаднику на верата „Делфинологија“ :wink: :wink: :wink:
Ма, управо барам каде да истетовирам по моето старо, истоштено тело - ДелФИн. Нишо не наоѓам соодветно големо за ФИ делот. Ќе мора транспарент да носам. И ќе го носам.

Dolphin

Pirate of the Caribbean
Член од
3 март 2005
Мислења
1.296
Поени од реакции
57
Aceva напиша:
Ма, управо барам каде да истетовирам по моето старо, истоштено тело - ДелФИн. Нишо не наоѓам соодветно големо за ФИ делот. Ќе мора транспарент да носам. И ќе го носам.
Ауууууууууу, да, ако сакаш ќеф да ми напраиш... Дреч жути букви на црн хамер... Ако може мислам де :wink: :wink: :wink:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Eko1 напиша:
Inace ima eden takov slicen zvuk na prdez pri odnosi... zvuci isto kao prdez ali navodno ne bil.... neshto vozduh ispushtala vaginata ova ona.... mene mi se desilo....
Првиот пат кога ми се случи тоа бев збунета и срам ме фати. Ме збуни тоа што знаев дека не прднав, а се слушна таков звук :lol: Сега кога ќе ми се случи истото, смешно ми е бе!
Друго што знам, не ми се случило незгодно или смешно :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom