Најсмешни имиња на фудбалери

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Погребњак - VFB Studgart и Путињо - FC Internazionale

--- надополнето ---

Играчот што го спомна се вика правилно ХАКАН ШУЌУР - поранешен играч на Фенербахче а исто така играше и за Турција роден е на 10 Декември 1976 ете тој е тој може и има некој човек шо се вика ''Hasan Sukur'' ама фудбалер таков нема поззз :toe: :pos2:
Шукур е легенда на Галатасарај, не на Фенербахче. :tapp:

Член од
20 јули 2009
Мислења
865
Поени од реакции
600
Дечко извини вака али ти дали имаш слушнато за Википедија ? Хакан Шуќур е роден на 1
Септември 1976 (мање битно ова) и е легенда на Галатасарај а ти ако мислиш дека Фенербахче и Галатасарај е исто , ти нема спас .....

BakoMevmedoski

Немирен
Член од
30 септември 2009
Мислења
525
Поени од реакции
55
Guylain Ndumbu-Nsungu Најсмешно што до сега сум го прочитал, иначе играчов играше едно време во Shefield Wednesday

Нсунгу Ндубум Руле!!!

Велко камионџијана

Кенгur Lavoви гроup
Член од
20 март 2009
Мислења
379
Поени од реакции
98
Сигурен ли си ?

--- надополнето ---

http://bp1.blogger.com/_U8Ug6458R-A/SJCr99R0K5I/AAAAAAAAAC0/5AGJtxOMn18/s320/hakan_104.jpg

--- надополнето ---

Овоа шо е ?

Можеби дрес на парма. Знам дека играше таму, ама ... хмммм. Не знам дали му дадоа дрес, или пак, си го носеше стариот од Интер.

Упс, пардон, сликата докажува дека носел дрес на натпреварите кои ги играл за Парма.

:pos2:

Инаку, (Емил) Хески ме смее многу. Не знам оти.

M

.:makedonec:.

Гостин
Можеби дрес на парма. Знам дека играше таму, ама ... хмммм. Не знам дали му дадоа дрес, или пак, си го носеше стариот од Интер.

Упс, пардон, сликата докажува дека носел дрес на натпреварите кои ги играл за Парма.

:pos2:

Инаку, (Емил) Хески ме смее многу. Не знам оти.
Забеган тип !

Kajgana Shop

На врв Bottom