- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
Najprecenet glumec na site vreminja spored mene e Brad Pit ! nisto posebno ne e a na sekoj vtor covek mu e omilen glumec
Да да сигурно, врска нема! Пит е одличен глумец.Najprecenet glumec na site vreminja spored mene e Brad Pit ! nisto posebno ne e a na sekoj vtor covek mu e omilen glumec
Еве го ѕверот од Law and order & Full Metal Jacket,Chris North. Потценет е ради тоа шо глуми во Sex and the city, но се гледа во Law and Order дека човеков има потенцијал.
Да да сигурно, врска нема! Пит е одличен глумец.
Се согласувам Винсент Д. Онорфио е одличен глумец.Еве го ѕверот од Law and order & Full Metal Jacket,
Според мене е просечен има многу подобри само што не се толку актуелни надвор од филмот како Бред кој што посвојува црнчиња и станува омилен глумец преку ноќ.
Во Full Metal jacket, исикна! како одглуми свака частСе согласувам Винсент Д. Онорфио е одличен глумец.
12 Monkeys :star:Преку ноќ?????????????????
Еве редослед на негови добри/одлични филмови од кога бил "дете" па до сега!
1. Johnny Suede
2. A River Runs Through It
3. Kalifornia
4. True Romance (1993)
5. Interview with the Vampire
6. Legends of the Fall
7. Se7en (1995
8. Twelve Monkeys
9. Sleepers
10. The Devil's Own
11. Seven Years in Tibet
12. Meet Joe Black
13. Fight Club
14. Snatch.
15. The Mexican
16. Spy Game
17. Ocean's Eleven
18. Confessions of a Dangerous Mind
19. Troy
20. Babel
21. The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
22. Burn After Reading
23. The Curious Case of Benjamin Button
24. Inglourious Basterds
Преку ноќ а ?? :pos2: види ги само имињата на филмови и како има одглумено во блодираните!
П.С. Наброј неколку подобри од него..
--- надополнето ---
Во Full Metal jacket, исикна! како одглуми свака част
Преку ноќ?????????????????
Еве редослед на негови добри/одлични филмови од кога бил "дете" па до сега!
1. Johnny Suede
2. A River Runs Through It
3. Kalifornia
4. True Romance (1993)
5. Interview with the Vampire
6. Legends of the Fall
7. Se7en (1995
8. Twelve Monkeys
9. Sleepers
10. The Devil's Own
11. Seven Years in Tibet
12. Meet Joe Black
13. Fight Club
14. Snatch.
15. The Mexican
16. Spy Game
17. Ocean's Eleven
18. Confessions of a Dangerous Mind
19. Troy
20. Babel
21. The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford
22. Burn After Reading
23. The Curious Case of Benjamin Button
24. Inglourious Basterds
Преку ноќ а ?? :pos2: види ги само имињата на филмови и како има одглумено во блодираните!
П.С. Наброј неколку подобри од него..
--- надополнето ---
Во Full Metal jacket, исикна! како одглуми свака част
Psyside ти прати листа на филмови, а ти види тука кога ја почнал кариерата како актер: http://www.imdb.com/name/nm0000093/DAli ti znaes deka mi prati lista filmovi i deka prviot negov film e 1992 a toj e roden 1963 znaci imal 29 godini skoro 30 !!!!! toa ako ne e preku nokj neznam vistinski glumci koj sto vredat da bidat imenuvani kako OMILENI ne pocnuvaat togas, i imaat nekoja skola glumacka obicno....
--- надополнето ---
A i neznam kako moze da mi kazes da nabrojam nekolku podobri od nego, koga gi ima premnogu
Psyside ти прати листа на филмови, а ти види тука кога ја почнал кариерата како актер: http://www.imdb.com/name/nm0000093/
Значи прво ТВ серии и ТВ филмови, помали улоги, па големото платно, впрочем како и повеќето. Листата на одлични филмови и одлични улоги му е и предобра во споредба со многу актери. Не зборувам за овие блокбастерите туку воопшто. Не може да се негира тоа што е одглумено. Патем, колку од овие филмови имаш гледано? Посебно постарите?
Друга работа: дали гледаш серии повремено. Еве на пример LOST ако си ја гледал барем кратко, дали виде колку добри актери имаше кои имаа по 30-тина година и никој жив од нас немаше слушнато ништо за нив. Некои од нив ќе направат филмска кариера, некои не. Некои почнале порано, некои подоцна. Бред Пит снима добри филмови веќе две децении, така да мислам дека заслужува малку респект за тоа.