Најпотценети и најпреценети актери/актерки?

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Najprecenet glumec na site vreminja spored mene e Brad Pit ! nisto posebno ne e a na sekoj vtor covek mu e omilen glumec :)

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.250
Поени од реакции
30.511
Chris North. Потценет е ради тоа шо глуми во Sex and the city, но се гледа во Law and Order дека човеков има потенцијал.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Според мене е просечен има многу подобри само што не се толку актуелни надвор од филмот како Бред кој што посвојува црнчиња и станува омилен глумец преку ноќ.
Да да сигурно, врска нема! Пит е одличен глумец.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Според мене е просечен има многу подобри само што не се толку актуелни надвор од филмот како Бред кој што посвојува црнчиња и станува омилен глумец преку ноќ.

Преку ноќ????????????????? :pos:

Еве редослед на негови добри/одлични филмови од кога бил "дете" па до сега!

1. Johnny Suede

2. A River Runs Through It

3. Kalifornia

4. True Romance (1993)

5. Interview with the Vampire

6. Legends of the Fall

7. Se7en (1995

8. Twelve Monkeys

9. Sleepers

10. The Devil's Own

11. Seven Years in Tibet

12. Meet Joe Black

13. Fight Club

14. Snatch.

15. The Mexican

16. Spy Game

17. Ocean's Eleven

18. Confessions of a Dangerous Mind

19. Troy

20. Babel

21. The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford

22. Burn After Reading

23. The Curious Case of Benjamin Button

24. Inglourious Basterds

Преку ноќ а ?? :pos2: види ги само имињата на филмови и како има одглумено во блодираните!

П.С. Наброј неколку подобри од него..

--- надополнето ---

Се согласувам Винсент Д. Онорфио е одличен глумец.
Во Full Metal jacket, исикна! како одглуми свака част :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475

1. Johnny Suede

3. Kalifornia

4. True Romance (1993)

6. Legends of the Fall

7. Se7en (1995

8. Twelve Monkeys

9. Sleepers

10. The Devil's Own

11. Seven Years in Tibet

12. Meet Joe Black

13. Fight Club

14. Snatch.

15. The Mexican

16. Spy Game

17. Ocean's Eleven

19. Troy

20. Babel

22. Burn After Reading

24. Inglourious Basterds

Преку ноќ а ?? :pos2: види ги само имињата на филмови и како има одглумено во блодираните!

--- надополнето ---

12 Monkeys :star:
Една од најдобрите улоги: you idiots, i'm a mental patient i'm suposed to act like this! :pos:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Лелеј до кога ќе се натегаме за Бред Пит.... Уште да се преврти на глава фали, дури мислам дека Холивуд му стана здодевен откако изглуми мал милион различни карактери..
Нејсе. Кога сме кај 12 Monkyes, мал дел од аудицијата на Бред..:)

A

apidrone

Гостин
Меган Фокс мислам дека е најпреценета... снимила еден хит (Трансформери, еве и 2 дела нека се), али пак не е тоа тоа. Сака да глуми Џоли, али далеку е од таков епитет.

Член од
22 ноември 2010
Мислења
75
Поени од реакции
3
Kieran Culkin млад и надеежен актер кој е доста подцнет а сите филмови што сум ги гледала со него се одлични.
Maria Bello и да издвојам филм со неа, Downloading Nancy..

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
IoSono, Psy, Австриецот во Seven Years in Tibet го заборавивте... :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
DAli ti znaes deka mi prati lista filmovi i deka prviot negov film e 1992 a toj e roden 1963 znaci imal 29 godini :D skoro 30 !!!!! toa ako ne e preku nokj neznam vistinski glumci koj sto vredat da bidat imenuvani kako OMILENI ne pocnuvaat togas, i imaat nekoja skola glumacka obicno....

1. Johnny Suede

3. Kalifornia

4. True Romance (1993)

6. Legends of the Fall

7. Se7en (1995

8. Twelve Monkeys

9. Sleepers

10. The Devil's Own

11. Seven Years in Tibet

12. Meet Joe Black

13. Fight Club

14. Snatch.

15. The Mexican

16. Spy Game

17. Ocean's Eleven

19. Troy

20. Babel

22. Burn After Reading

24. Inglourious Basterds

--- надополнето ---

A i neznam kako moze da mi kazes da nabrojam nekolku podobri od nego, koga gi ima premnogu

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
DAli ti znaes deka mi prati lista filmovi i deka prviot negov film e 1992 a toj e roden 1963 znaci imal 29 godini :D skoro 30 !!!!! toa ako ne e preku nokj neznam vistinski glumci koj sto vredat da bidat imenuvani kako OMILENI ne pocnuvaat togas, i imaat nekoja skola glumacka obicno....

--- надополнето ---

A i neznam kako moze da mi kazes da nabrojam nekolku podobri od nego, koga gi ima premnogu
Psyside ти прати листа на филмови, а ти види тука кога ја почнал кариерата како актер: http://www.imdb.com/name/nm0000093/

Значи прво ТВ серии и ТВ филмови, помали улоги, па големото платно, впрочем како и повеќето. Листата на одлични филмови и одлични улоги му е и предобра во споредба со многу актери. Не зборувам за овие блокбастерите туку воопшто. Не може да се негира тоа што е одглумено. Патем, колку од овие филмови имаш гледано? Посебно постарите?

Друга работа: дали гледаш серии повремено. Еве на пример LOST ако си ја гледал барем кратко, дали виде колку добри актери имаше кои имаа по 30-тина година и никој жив од нас немаше слушнато ништо за нив. Некои од нив ќе направат филмска кариера, некои не. Некои почнале порано, некои подоцна. Бред Пит снима добри филмови веќе две децении, така да мислам дека заслужува малку респект за тоа.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Vo red, izbrzav so zaklucok ama ete vo 1989 bilo :D serii gledam da, i ete bas vo lost imase glumci PREDOBRI a nie ne znaeme nisto za niv, i ne samo tamu vo milion drugi, zborot mi bese deka e precenet Brad Pit ne deka e LOSH samo precenet.
Psyside ти прати листа на филмови, а ти види тука кога ја почнал кариерата како актер: http://www.imdb.com/name/nm0000093/

Значи прво ТВ серии и ТВ филмови, помали улоги, па големото платно, впрочем како и повеќето. Листата на одлични филмови и одлични улоги му е и предобра во споредба со многу актери. Не зборувам за овие блокбастерите туку воопшто. Не може да се негира тоа што е одглумено. Патем, колку од овие филмови имаш гледано? Посебно постарите?

Друга работа: дали гледаш серии повремено. Еве на пример LOST ако си ја гледал барем кратко, дали виде колку добри актери имаше кои имаа по 30-тина година и никој жив од нас немаше слушнато ништо за нив. Некои од нив ќе направат филмска кариера, некои не. Некои почнале порано, некои подоцна. Бред Пит снима добри филмови веќе две децении, така да мислам дека заслужува малку респект за тоа.

Kajgana Shop

На врв Bottom