Најпотценети и најпреценети актери/актерки?

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Респект! Имаше и многу глупави избори на филмови... али дефинитивно огромен актер. За жал ќе остане најмногу запаметен како (епизоден глумец. :toe:: State of Grace, The Big Lebowski, Romance & Cigarettes, What Just Happened, Hannah and Her Sisters...
Токму така, има одлични филмови во кои е ставен за спореден/support глумец а заслужува многу повеќе од тоа...

Фала што ме потсети да гледам повторно некои од нив, поготово State оf Grace и Hannah and Her Sisters. Филмoви на кои тотално сум заборавил!

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.129
Поени од реакции
791
Фала што ме потсети да гледам повторно некои од нив, поготово State оf Grace и Hannah and Her Sisters. Филмoви на кои тотално сум заборавил!
Што се однесува до мене препорачувам по еден филм од Вуди Ален, секој ден, до крајот на животот :)
ОН ТОПИК: Michael Caine и Dianne Wiest како бисери во извонредната актерска екипа која ја нуди филмот!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
За мене први на памет кои одма ми текнуваат кога ќе се спомене најпреценет актер/ка се Том Круз и Камерон Дијаз. Ама одма во истата секунда. А за потценети подоцна ќе пишам, не ми текнува во моментов. :)

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Да се надоврзам на претходните два поста во врска со Џон Тортуро,опасно одглуми и воThe Luzhin Defence,тука има главна улога.Ми текна на уште неколку имиња кои се прилично потценети и непознати за пошироката публика:Chris Cooper(погледнете го само како изглуми во Adaptation),Willem Dafoe,Robert Downey Jr,да не тргнеше по лошиот пат мислам дека ќе имаше фасцинантна кариера, многу талентиран актер.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.921
Поени од реакции
23.345
Што се однесува до мене препорачувам по еден филм од Вуди Ален, секој ден, до крајот на животот :)
ОН ТОПИК: Michael Caine и Dianne Wiest како бисери во извонредната актерска екипа која ја нуди филмот!

Не би се сложил у никој случај дека Кејн е подценет актер. Напротив има оскар добиено, и е ценет многу во цел Холивуд.
Подценет не ми текнуе сеа у моментов, кој ќе ми текне ќе пишем.
А од преценетите ги има цела плејада од новиве манекени и манекенки шо си немаат врска од глумење !
А според мој личен вкус Мајкл Даглас е преценет глумец!

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269
Да ја освежам темава со уште едно потценето актерско име,Jennifer Jason Leigh.Не знам кој филм да препорачам, затоа што блеска во кој и да е, и искрено се чудам како не е во таа ноторна А Листа на холивудски актери.Меѓу омилените актерки!

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.715
Поени од реакции
13.420
Би се сложил за Tim Roth... Типов е навистина одличен глумец, а да го немав гледано филмот „The legend of 1900" немаше да знам дека постои (добро де ќе дознаев кад - тад). Исто би го додал и Sean Bean. Ретко го гледам во некоја ударна улога (се` е во споредни). Башка добро може да се приспособи во улога на негативец - сурат Bad ass.
Како преценет би ги ставил новопечениве манекени-ки на чело со Камерон Дијаз. Не знам што има посебно у ова жена... Дури и во лепота ми е под просек, но тоа е пак вкус у прашање. Би го додал Бен Афлек иако има 2-3 добри филмови, нема некоја силна харизнатичност типов. Ќе заборавев на Ештон Куче(р). Као да ги чита прв пат своите улоги.
More following later...

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Да ја освежам темава со уште едно потценето актерско име,Jennifer Jason Leigh.Не знам кој филм да препорачам, затоа што блеска во кој и да е, и искрено се чудам како не е во таа ноторна А Листа на холивудски актери.Меѓу омилените актерки!
Се согласувам, многу добра актерка ! добро што се сети на неа ! во Dolores Claiborne e феноменална!

penkaloto

......
Член од
17 април 2010
Мислења
412
Поени од реакции
269

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.253
Бен Афлек.
Еднаш барем да беше уверлив дека се соживеа со некоја улога. ЕДНАШ. Во Daredevil дури леќите на пола сцени не ги носеше.

pacienat

Лабав надуен
Член од
7 септември 2010
Мислења
524
Поени од реакции
718
незнам од кај разбрав ама се отепав од смеа ко слушнав дека Жан Клод Ван Дам бил најслабо платениот актер во Холивуд...се разбира ко беше во најдобрите години ,оти сега го нема можи едно бааги време :vozbud:

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Најпреценети и најпотценети ова мислам се однесува за плата

1. Сталоне
2. Шварценегер
3. Џон Траволта

Најпотценети

1. Питер Селерс
2. Вуди Харелсен
3. Харви Кејтел

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.268
Поени од реакции
30.572
Најпреценети се Меган Фокс и Твајлајт глумци компанија.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Најпреценети се Меган Фокс и Твајлајт глумци компанија.
Kristen Stewart e солидна глумица, т.е. не е лоша ама другите се тешки пацинети. Поготово ми се допанда во Into The Wild (филмов е ремек дело мора да го гледа секој) иако имаше споредна улога.

Kajgana Shop

На врв Bottom