ja iam 10.5 taka? :pishtoldz :je:ftopic:burn84 напиша:Takov pozitiven STAV se bara bravo be luge site imate 10 bravo bravo
10.4,5476293648Trancer4e напиша:ja iam 10.5 taka? :pishtoldz :je:ftopic:
Jok.....ili pisi 10.5 ili ke te :pishtoldz upucam...burn84 напиша:10.4,5476293648
MOZE?
Aман бе чоек не заебавај...баш е cool Bjork,а и песните и спотовите и се одлични...иначе не неможам да сварам било што од турбо фолк без разлика дали е од северот,истокот или некоја наша турбо песна...се е тоа исто срање...а исто така и голем дел од странските и наши песни последниве години(мислам на глупите r`n`b срања)...btw убедливо најдебилна песна што сум ја чул последниве месеци е онаа од Џогани...незнам точно како се вика,но рефренот е Бичу позната у свим новинама...тежок идиотизам е песнатаmanijak напиша:Bjork не можам да ја поднесам. Има најглупи песни што сум ги слушнал некад, има гадни спотови, гадна е, пореметена е малце (малце појше) и то.
песните не да и се идиотски скоро сите до една, али тренд шо ќе праиш...ќе слушаш на сила коа ти се другарките србоманиPtolomej напиша:btw убедливо најдебилна песна што сум ја чул последниве месеци е онаа од Џогани...незнам точно како се вика,но рефренот е Бичу позната у свим новинама...тежок идиотизам е песната
kako neeeeee.....abe so gi lulas..odma kabel od steker..i NEMET vise sranjeeeeeee )BeBe11 напиша:песните не да и се идиотски скоро сите до една, али тренд шо ќе праиш...ќе слушаш на сила коа ти се другарките србомани
lele ne ja spominjaj ziti se....epten e glupa mizerna...nemam zborovi kako da ja opisamBacillus gagous напиша:Gasolina