Најодвратна песна што сте ја слушнале?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
СтрумичанецО напиша:
се од поп музика (PussyCatDolls , Black eyed peas , Justin , Britney ) , се од српско и бугарско , се од грчко амбиентална музика < чисто сра*е
Е ај шо чоек си ти како можеш да пишеш се од поп музика тука отпаѓа 50 % од песните (Што им фали на Black Eyed Peace молим те???)
:dudlac:

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
СтрумичанецО напиша:
се од поп музика (PussyCatDolls , Black eyed peas , Justin , Britney ) , се од српско и бугарско , се од грчко амбиентална музика < чисто сра*е
Pa dobro bre samo Trance li e muzika spored tebe, dobro sea ova srbsko i bugarsko imas pravo :):):):):)

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
За мене новиве пејачи можат само вода да им носат на тие постарите што биле.....новите немат ни некои којзнае кој хитови а тие што им се добри ги преработуваат од стари песни

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
_|Sp|DeR|_ напиша:
За мене новиве пејачи можат само вода да им носат на тие постарите што биле.....новите немат ни некои којзнае кој хитови а тие што им се добри ги преработуваат од стари песни
e da u pravo si ke iskoci nekoja nova pesna i ke stane ogromen hit i site i se voshituvaat na pesnata a ustvari peacot/peackata samo ja prepevuva :)

IV43

Perfect in all imperfection
Член од
10 јануари 2006
Мислења
1.168
Поени од реакции
3
SE so e turbo folk,darkerski,peerskite od US5,mozda ima i drugi ama ne mi teknuva.

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Нареди Ѓердан, Бајага и брат му на Венко Серафимов, одамна на ниеден друг глупак не му текнало да направо вака дебилно нешто како на овие двајца.

I am a bitch

Мачкица
Член од
24 февруари 2006
Мислења
2.016
Поени од реакции
2
1.us5- come back to me baby
2. us5 - maria ( преку глава ми е од оваа песна)
3. Mahinalno
4. pesnite na ceca
5. bugarsko/turbofolk

Член од
19 јануари 2006
Мислења
186
Поени од реакции
1
-Bugarsko (Azis Gergana Anelija....) i uste mnogu drugi
-Srpski (Zvezde Granda,Cece Seka i mnogu drugi..

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.972
Сите бугарски на нерви ми идат :ija:
Од српското тие кафанските, иначе има нешто добро и од нив, некои македонски со безвезе ритам и никаков текст....

M-I-L-A

I'm gonna...
Член од
30 март 2006
Мислења
199
Поени од реакции
0
najmnogu gi mrazam bugarkite,potoa ceca,indira,saban....abe nema nekoj salam

Kajgana Shop

На врв Bottom