Најлоши и најглупави филмови

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене, “Граѓанинот Кејн“ и “Џеј и тивкиот Боб“.

do po4ituvacite na amerikanskata filmska industrija ova e ko sveta rabota -
patem eden od malce amerikanski filmovi sto gi pocituvam - zakon e a i kavi kadri ima za toa vreme -
mislam jalnas si !
pozZ

Тајната книга, македонски филм шо си нема благе везе.

Вечера гледав еден филм на Канал 5 мислам се викаше "Три".
Абе послаб филм јас немам гледано. Тапа.

најтапа филм има еден со сценарио како некој човек со камион цело време по автопатот ќе го прогонува еден тип со кола

најтапа филм има еден со сценарио како некој човек со камион цело време по автопатот ќе го прогонува еден тип со кола
Се согласувам со тебе.Поглуп филм не знам дали постои од тој.Којзнае колку пати го имаат дадено на МТМ

Да ви кажам право поглуп филм од филмот ’’4 Соби‘‘ (не знам дали некој го гледал али не ни пробувајте) неам глеано!!! :39:

Poglup od onoj so kejdz kulite bliznacki zdravje.......barem da spasea nekogo pred da gi zatrupa....boze moj strasno cccc.....

pa toa e vistinita prikazna,filmot ne e za da lugevo izlezat heroi,tuku da ja prikazat vistinskata slika na 11.9

American Pie 1,2,3,4,5,6,7,8 ...
Тие со црнците кога се шишаат у неколку наставци

“Граѓанинот Кејн“
20.02.2008, денот кога универзумот колабираше.

Brokeback Mountain (жал ми е за глумецов што почина, ама филмот си нема благе везе, на планина двајца чуваат овци, па почнуваат ... ... уффф грозно)

Abe neznam bas spored mene bas dobri filmoj nabrojavte graganinot kejn e mnoooogu star film ama e vbrojuvan vo eden od najdobrite filmovi na site vreminja, 4 rooms e film na kventin tarantino i e bas tipicno vo negov stil treba nego damu ja svatis so sakal da ti kazit so flimov i bas ke ti se sviga (osven ako ne ti se sviget filmojte na tarantino togas e druga rabota) Amerikanska pita i dzej i tivkiot bob se tipicni amerikanski komedii koj so se gledet ko ke ti se gleda film a ne sakas ic da se zamaras si gi pustas i odmaraj ;)
Sepak neznam ova e samo moe mislenje sigurno ja znajte izrekata- za ubavinata ne se rasprava pozzzzz:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom