Најлоши и најглупави филмови

Toreador

Spectacular Apocalypse
Член од
24 јуни 2005
Мислења
3.374
Поени од реакции
48
http://imdb.com/title/tt0400172/

Поглупо од това, здравје....

Инаку, скоро секоја американска тинејџерска комедија слеш срање не ми се допаѓа....

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Ultraviolet ... можеби има некоја содржина филмот, ама ако го прекинам јас во првите 10 минути после тоа тој филм за мене е сра*е и не би го гледала никогаш повторно, а ни повеќе. Така да и да не е најлош, нема никогаш да дознаам:icon_lol:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Rotfailer lele mora da go gledate poglup film na planetava nemat

Член од
21 декември 2005
Мислења
196
Поени од реакции
0
Ghost ship, Torque, U posledno vreme site mi se glupi ne gledam veke koj gi e** da gubam 2 saata za sranjeto na nekoj amerikanski serko so pisat sekakvi scenarija so im padne na um?! P stvarno koj gi E**.Nemam gledano od novite filmovi veke godina vreme a ako eventualno resam da gledam ke procitam prvo kritiki i toa ke bide nesto ozbilno so dobar dijalog so moguci situacii realen film ili eventualno istoriski, mada go posraa i nasiot Ace, mozea da go napravat klasika. Abe jebem ti de palma ili copola ili koj i da go rezirase.

Член од
15 мај 2006
Мислења
167
Поени од реакции
1
Дефинитивно водечки :ija::ija::ija::ija:

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
Прајм (Prime) ауууу филмот беше лом, прв пат у мојот живот да станам среде филм у кино и да си заминам. Инаку живеам по она мотото - пењавил не пењавил пари сам давал. Секад ми било криво за парите па сум седела да го догледам филмот без разлика колку е глуп, али овој веќе не се трпеше морав да си заминам.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Little Fish ...филм без цел и идеа ... катастрофа.:nesvest:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
28 часа подоцна,мислам дека така се викаше филмот.Срање со големо С!

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Најглуп.......оној ПЕток13 со тој Џејсон со ги убива......абе на све личи на хорор не личи...може така мислам зашо не гледам хорори ама овој е глуп многу според мене

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Тешко можам да кажам кој бил глуав филм зошто ако почнам да гледам некој филм секогаш го догледувам до крај колку и да нема врска.Можам само да оценам за мене кој бил добар филм а за глуп тешко!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
BusHav напиша:
Тешко можам да кажам кој бил глуав филм зошто ако почнам да гледам некој филм секогаш го догледувам до крај колку и да нема врска.Можам само да оценам за мене кој бил добар филм а за глуп тешко!
Молимте земи го rotfailer гледај го и ќе прајме муабет ко ќе го гледаш ке ти идат ко чоечево на потписов да прајш

Член од
16 мај 2006
Мислења
137
Поени од реакции
1
SCREAM 1,2,3 SE NAJGLUPITE FILMOVI IKAD VO ISTORIJA NA HORORI--USTVARI JA NE GO RACUNAM ZA HOROR JA GO RACUNAM ZA SRANJE...BEBE OD 2 GODINI MOZELO DA NAPRAVI PODOBAR FILM!!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom