Најлоши и најглупави филмови

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Гижо напиша:
МаРиНа`Ох напиша:
имат некои грешки шо не се тие.. како на пример та кравата ко пиеше кафе итн итн... знам дека огромен дел од филмот е од филмој од порано со Брус Ли мислам дека се.. шознам :wink: и не сум сигурна, ама мислам дека и гласот за сите ликови го позајмуват еден чоек, така барем мене ми се чинеше... :wink: тоа женското ептем ми ојт на нерви: Да чоузен уан... уиуиуиуиуиууууиуиуи :pos: :pos: :pos:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

абе таа женската е будала :pos: :pos: :pos: :pos: тоа е поентата на филмот, чисто седнале луѓето и што им текнало убацувале, дијалози што немаат врска со сцената, и тоа е интересното во филмот :pos:
да де да... ко на пример тој дедото дури чекореше накај тој лошиот за да го тепат, кажвеше реклама за Тако Бел :pos: :pos: :pos:

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
American History X ... нервите почнаа да ми играат после 15-тина минути и го исклучив ... катастрофа од филм иако главниот лик го обожавам.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
divine немам срце да ти дадам лоша репутација за постов :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Гижо напиша:
divine немам срце да ти дадам лоша репутација за постов :)
Ти се свиѓа тебе? Ајде одговори ми да не ти биде број на постови 6,666 многу ѓаволски е:icon_lol:
Иначе, прашање на вкус, ама ептен ми е насилен и безвезен ... што да си правам:kajg:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
divine напиша:
Ти се свиѓа тебе? Ајде одговори ми да не ти биде број на постови 6,666 многу ѓаволски е:icon_lol:
Иначе, прашање на вкус, ама ептен ми е насилен и безвезен ... што да си правам:kajg:
интересното е што на после ке биде силуван у затвор од исти како него :))))

не бе добар филм е, само шанса не си му дала

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
Глупчовци, поглуп филм нема да се направи

MarthaGraham

Олд Скул
Член од
21 ноември 2005
Мислења
673
Поени од реакции
8
Lost in translation
American pie
Scream
Cube II (тотална спротивност од кецот шо беше закон филм)

TargeT

Сериозен СУМ
Член од
13 јануари 2006
Мислења
777
Поени од реакции
6
Еј Американ пај е закон.

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
еден од најлошите филмови шо сум ги глеал до сеа е Ничија Земја. се се одвива во рововите кај шо е тој дел Ничија Земја и само за да се спаси еден шупак пошо под него има бомба. Ни тепање, ни акција, па ни асален дијалог. Срање!

Член од
23 февруари 2005
Мислења
2.460
Поени од реакции
44
kiro hametovski напиша:
еден од најлошите филмови шо сум ги глеал до сеа е Ничија Земја. се се одвива во рововите кај шо е тој дел Ничија Земја и само за да се спаси еден шупак пошо под него има бомба. Ни тепање, ни акција, па ни асален дијалог. Срање!
:)

Што зборуваш бе човек :icon_lol:
Требаше ли да дојде Рамбо, па да го спаси светот? :lud:

Изгледа не си ја сфатил баш добро приказната која е една од многуте потресни кои се случија таму.

Kiro Hametovski

Sniffericious
Член од
11 декември 2005
Мислења
1.685
Поени од реакции
43
humanoid напиша:
:)

Што зборуваш бе човек :icon_lol:
Требаше ли да дојде Рамбо, па да го спаси светот? :lud:

Изгледа не си ја сфатил баш добро приказната која е една од многуте потресни кои се случија таму.
а бе мене таквото за приказната, шо мислиш зашо ја сакам акции? таму и нема некоја приказна. глупо ми е да буљам у екран 2 саата само за некоја си приказна, ако е за тоа ќе си зеам цеде од голем одмор и ќе слушам за црвенкапа. мене целта ми е или да се изнаглеам мавање или да се скинам од смеење, значи цело време да се случува нешто, сфаќаш?:icon_lol:

Kajgana Shop

На врв Bottom