Најлоши и најглупави филмови

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
The Libertine ... прв пат да прекинам филм после час и половина гледање ... може имаше уште малку, може уште многу за гледање, може ќе вредеше крајот, ама едноставно косата почна да ми се крева и го исклучив ... кое сра*е од филм.:nerv:

Член од
17 мај 2006
Мислења
70
Поени од реакции
1
naj glup film !!!!!!!!!

naj naj naj glup o site filmovi dosega e The Hulk mnogu vreva za dzabe film :kez: :kez: :kez: :kez: :bip:

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Најглупав филм за мене Chicago....

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Harry Potter poslednite 2 dela se doasadni i demode i sega citam da izmislat nesto novo za harry u posledniot del ke umrel pa fala bogu mozebi ke se otkacime od nego ednas i zasekogas

Bubreg

From Dusk Till Dawn
Член од
8 март 2006
Мислења
221
Поени од реакции
1
Son of the Mask.... ufff katastrofa nevidena, se kaam sto potrosiv saat ipol za nego :(

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Date Movie....poglup film nemam gledano!!!!

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Govornica..bukvalno samo vo govrnicata se slucuva dejstvoto..dva saati..dosada ziva

Bubreg

From Dusk Till Dawn
Член од
8 март 2006
Мислења
221
Поени од реакции
1
Undead катастрофа! :(

Гогото

MYSTIQUE
Член од
14 јуни 2006
Мислења
139
Поени од реакции
2
D~a~R~k A~n~G~e~L напиша:
Најглупав филм за мене Chicago....

ГРЕШКА, подобар мјузикл од него нема никој до сега снимено во последниве 20 години од времето на Иливија Њутн Џон
:kajg:

Гогото

MYSTIQUE
Член од
14 јуни 2006
Мислења
139
Поени од реакции
2
ја мислам дека со сила се трудев да го гледам Almoust famous, ама никако не издржав ја стварно незнам зошто снимаат такви филмови

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Очигледно не сте го гледале Фреди је попушио :) или Freddy got fingered во оригинал. Ако не знаете кој е Том Грин, најдобар начин да се запознаете со неговите дела е овој филм... И мислам дека ќе ви биде доволно од запознавања и време ќе биде за збогум. :P

http://www.imdb.com/title/tt0240515/

Канаѓаниве што се нема да смилат :) :)

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Mädchen напиша:
Govornica..bukvalno samo vo govrnicata se slucuva dejstvoto..dva saati..dosada ziva
Mислиш на PhoneBooth? Tој глуп? Филмот е легенда, закон!!! Со Колин Фарел! само на IMDB има рејтинг 7.3/10 од 28,637 гласа.. Тоа е далеку над просек...

Се слагам за Hulk.. ДОСАДА!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom