Чек... за кој ring зборвиме? :shock:StenmarC напиша:Хммм момичето ??? wtf? Кое момиче?
The`bItCh напиша:Чек... за кој ring зборвиме? :shock:StenmarC напиша:Хммм момичето ??? wtf? Кое момиче?
Да де да ... за истиот филм збориме. И сега што е глупото во тој филм? :?
Се е глупо. По логика филмот би требало да е „страшен“ а тој е смешен.. нема ништо што би те натерало да го гледаш.. и да те заинтересира.. :roll:StenmarC напиша:Да де да ... за истиот филм збориме. И сега што е глупото во тој филм? :?
Ондак не си ја сватила поентата ... знаеш ли што беше финтата со лентата? Што значи прстенот и остали работи? :? :? :?The`bItCh напиша:Се е глупо. По логика филмот би требало да е „страшен“ а тој е смешен.. нема ништо што би те натерало да го гледаш.. и да те заинтересира.. :roll:StenmarC напиша:Да де да ... за истиот филм збориме. И сега што е глупото во тој филм? :?
Девојчето (Семра) го имаше во првиот дел. Како и да е, да не е тремата 8)The`bItCh напиша:Знам Дарко! Реков само дека МОМИЧЕНО фалит во првиот дел! Без него филмот е глуп!
Сепак се работи за различни вкусови..
сака да ти каже дека лошо е направен, со што се сложувамStenmarC напиша:Ондак не си ја сватила поентата ... знаеш ли што беше финтата со лентата? Што значи прстенот и остали работи? :? :? :?The`bItCh напиша:Се е глупо. По логика филмот би требало да е „страшен“ а тој е смешен.. нема ништо што би те натерало да го гледаш.. и да те заинтересира.. :roll:StenmarC напиша:Да де да ... за истиот филм збориме. И сега што е глупото во тој филм? :?
За мене, а и за други луѓе филмот беше одличен! Сепак, различен вкус си е различен вкус 8)
како било беStenmarC напиша:Девојчето (Семра) го имаше во првиот дел. Како и да е, да не е тремата 8)The`bItCh напиша:Знам Дарко! Реков само дека МОМИЧЕНО фалит во првиот дел! Без него филмот е глуп!
Сепак се работи за различни вкусови..
јас реков дека ми е смешен де! читај поубо па ти! да, го гледав то како го праеја ама то не е вистинито, и то е демек дел од филмот кај шо праеле грешки во снимањето, ама всушност грешките не се вистинити! (како објаснав а..?) 8)Гижо напиша:леле еј, Kung Pow не ви е смешен, ја кога го гледав со братучедите се газевме, значи ова вкусовиве колку ни се различни на ситеdivine напиша:Се ежев додека го гледаше брат ми ... како бре може да прават вакви филмови??? :lud: :zid: :pistol:МаРиНа`Ох напиша:најглуп - Kung Pow.... иако е БАШ напраен за да е глуп, се иам згазено од смеење гледајќи го!
а дали го гледавте после на крајот како го правеле??
Океј у право си, али тоа не е нешто што го прави филмот лош. Идејата и самата замисла на филмот е многу супер 8)The`bItCh напиша:како било бе
Знам дека момичето е во првиот дел.. морам да се повторвам..
фали на многу места.. се се врти околу него и таа касетата а него го нема во првиот дел..
:wink:
грешките се стварно тие, само финтата е што филмот е сниман само со еден глумец кој што е убацен у филмот (претпоставувам дека го занеш тоа) и се е снимано на плава позадинаМаРиНа`Ох напиша:јас реков дека ми е смешен де! читај поубо па ти! да, го гледав то како го праеја ама то не е вистинито, и то е демек дел од филмот кај шо праеле грешки во снимањето, ама всушност грешките не се вистинити! (како објаснав а..?) 8)
имат некои грешки шо не се тие.. како на пример та кравата ко пиеше кафе итн итн... знам дека огромен дел од филмот е од филмој од порано со Брус Ли мислам дека се.. шознам :wink: и не сум сигурна, ама мислам дека и гласот за сите ликови го позајмуват еден чоек, така барем мене ми се чинеше... :wink: тоа женското ептем ми ојт на нерви: Да чоузен уан... уиуиуиуиуиууууиуиуиГижо напиша:грешките се стварно тие, само финтата е што филмот е сниман само со еден глумец кој што е убацен у филмот (претпоставувам дека го занеш тоа) и се е снимано на плава позадинаМаРиНа`Ох напиша:јас реков дека ми е смешен де! читај поубо па ти! да, го гледав то како го праеја ама то не е вистинито, и то е демек дел од филмот кај шо праеле грешки во снимањето, ама всушност грешките не се вистинити! (како објаснав а..?) 8)
МаРиНа`Ох напиша:имат некои грешки шо не се тие.. како на пример та кравата ко пиеше кафе итн итн... знам дека огромен дел од филмот е од филмој од порано со Брус Ли мислам дека се.. шознам :wink: и не сум сигурна, ама мислам дека и гласот за сите ликови го позајмуват еден чоек, така барем мене ми се чинеше... :wink: тоа женското ептем ми ојт на нерви: Да чоузен уан... уиуиуиуиуиууууиуиуи