Најлоши и најглупави филмови

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
StenmarC напиша:
Хммм момичето ??? wtf? Кое момиче?
Чек... за кој ring зборвиме? :shock:

Јас збовам за овој..

и за ова момиче..

ти да не мислиш на овој..?

Наташа Радио Милева Мара

Проф. Др. Маг. Мами
Член од
29 април 2005
Мислења
3.835
Поени од реакции
1.118
Најглуп филм за мене е „Спакуваната Елена„ ооодамна го имав гледано и што е најжалосно го гледав до крај што не заслужува :x

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
StenmarC напиша:
Да де да ... за истиот филм збориме. И сега што е глупото во тој филм? :?
Се е глупо. По логика филмот би требало да е „страшен“ а тој е смешен.. нема ништо што би те натерало да го гледаш.. и да те заинтересира.. :roll: :(

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
The`bItCh напиша:
StenmarC напиша:
Се е глупо. По логика филмот би требало да е „страшен“ а тој е смешен.. нема ништо што би те натерало да го гледаш.. и да те заинтересира.. :roll: :(
Ондак не си ја сватила поентата ... знаеш ли што беше финтата со лентата? Што значи прстенот и остали работи? :? :? :?
За мене, а и за други луѓе филмот беше одличен! Сепак, различен вкус си е различен вкус 8)

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
Знам Дарко! Реков само дека МОМИЧЕНО фалит во првиот дел! Без него филмот е глуп!
Сепак се работи за различни вкусови..

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
The`bItCh напиша:
Знам Дарко! Реков само дека МОМИЧЕНО фалит во првиот дел! Без него филмот е глуп!
Девојчето (Семра) го имаше во првиот дел. Како и да е, да не е тремата 8)

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
StenmarC напиша:
The`bItCh напиша:
StenmarC напиша:
Ондак не си ја сватила поентата ... знаеш ли што беше финтата со лентата? Што значи прстенот и остали работи? :? :? :?
За мене, а и за други луѓе филмот беше одличен! Сепак, различен вкус си е различен вкус 8)
сака да ти каже дека лошо е направен, со што се сложувам

The`bItCh

AdJuStAbLe mAdNeSs
Член од
22 јануари 2005
Мислења
4.605
Поени од реакции
112
StenmarC напиша:
The`bItCh напиша:
Девојчето (Семра) го имаше во првиот дел. Како и да е, да не е тремата 8)
како било бе :pos:
Знам дека момичето е во првиот дел.. морам да се повторвам..
фали на многу места.. се се врти околу него и таа касетата а него го нема во првиот дел..
Тоа „нема“ не го сфаќај буквално молим те:))))
Гижо, фала ти! 8) :wink:

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Гижо напиша:
divine напиша:
МаРиНа`Ох напиша:
најглуп - Kung Pow.... иако е БАШ напраен за да е глуп, се иам згазено од смеење гледајќи го! :D
Се ежев додека го гледаше брат ми ... како бре може да прават вакви филмови??? :lud: :zid: :pistol:
леле еј, Kung Pow не ви е смешен, ја кога го гледав со братучедите се газевме, значи ова вкусовиве колку ни се различни на сите

а дали го гледавте после на крајот како го правеле??
јас реков дека ми е смешен де! читај поубо па ти! :pos: да, го гледав то како го праеја ама то не е вистинито, и то е демек дел од филмот кај шо праеле грешки во снимањето, ама всушност грешките не се вистинити! (како објаснав а..?) 8)

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
The`bItCh напиша:
како било бе :pos:
Знам дека момичето е во првиот дел.. морам да се повторвам..
фали на многу места.. се се врти околу него и таа касетата а него го нема во првиот дел..
:wink:
Океј у право си, али тоа не е нешто што го прави филмот лош. Идејата и самата замисла на филмот е многу супер 8)

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
МаРиНа`Ох напиша:
јас реков дека ми е смешен де! читај поубо па ти! :pos: да, го гледав то како го праеја ама то не е вистинито, и то е демек дел од филмот кај шо праеле грешки во снимањето, ама всушност грешките не се вистинити! (како објаснав а..?) 8)
грешките се стварно тие, само финтата е што филмот е сниман само со еден глумец кој што е убацен у филмот :) (претпоставувам дека го занеш тоа) :) и се е снимано на плава позадина

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Гижо напиша:
МаРиНа`Ох напиша:
грешките се стварно тие, само финтата е што филмот е сниман само со еден глумец кој што е убацен у филмот :) (претпоставувам дека го занеш тоа) :) и се е снимано на плава позадина
имат некои грешки шо не се тие.. како на пример та кравата ко пиеше кафе итн итн... знам дека огромен дел од филмот е од филмој од порано со Брус Ли мислам дека се.. шознам :wink: и не сум сигурна, ама мислам дека и гласот за сите ликови го позајмуват еден чоек, така барем мене ми се чинеше... :wink: тоа женското ептем ми ојт на нерви: Да чоузен уан... уиуиуиуиуиууууиуиуи :pos: :pos: :pos:

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
МаРиНа`Ох напиша:
имат некои грешки шо не се тие.. како на пример та кравата ко пиеше кафе итн итн... знам дека огромен дел од филмот е од филмој од порано со Брус Ли мислам дека се.. шознам :wink: и не сум сигурна, ама мислам дека и гласот за сите ликови го позајмуват еден чоек, така барем мене ми се чинеше... :wink: тоа женското ептем ми ојт на нерви: Да чоузен уан... уиуиуиуиуиууууиуиуи :pos: :pos: :pos:

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

абе таа женската е будала :pos: :pos: :pos: :pos: тоа е поентата на филмот, чисто седнале луѓето и што им текнало убацувале, дијалози што немаат врска со сцената, и тоа е интересното во филмот :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom