...уметност. абе ајде ти се молам. каква уметност бараш у такви филмови човече... и баш намерно се користи нешто што е веќе видено и што се знае дека ќе донесе пари, пошо филмови као тој само за тоа и се прават.Гижо напиша:овој филм ги содржи најпатетеичните веќе видени акциони трикови, пробале да ја направат формулата за акционен филм што би се продавал без да запазат уметност
Не си го сватила затоа ти е глуп 8)The`bItCh напиша:Идеја за топиков ми дадоја многу бројните глупи и катастрофални филмови кои што ги имам гледано. :evil:
Па идеме...
Ring 1
Секоја чест за блејд 1 и 2. Ама блејд 3 е срање. Со тројчето расипаа се. Мене не ми се свиѓа.. глуп е бе и точка! :mrgreen:Mesaja напиша:Како може Блејд 3 да ти биде глуп????? :roll: :roll: :roll:
И како може Ring 1 да ти биде глуп???? :roll: :roll: :roll: :roll:
Читај погоре што напишав. :wink:StenmarC напиша:Не си го сватила затоа ти е глуп 8)
Хммм момичето ??? wtf? Кое момиче? И што подразбираш под интересност?The`bItCh напиша:Прстенот.. кецот е за никаде.
Двојката е супер.
Во кецот фали и тоа многу момичено.
Без него филмот не е интересен и е тоа што јас мислам дека е.
Читај погоре што напишав. :wink:StenmarC напиша:Не си го сватила затоа ти е глуп 8)
Мислиш на нашиот Прашина од Милчо Манчевски?Locutus of Borg напиша:Исто така во листата на лоши филмови мора да ги додадам Dust ...
Се ежев додека го гледаше брат ми ... како бре може да прават вакви филмови??? :lud: :zid: :pistol:МаРиНа`Ох напиша:најглуп - Kung Pow.... иако е БАШ напраен за да е глуп, се иам згазено од смеење гледајќи го!
Да. Ужасен филм! И пред некој да ме нападне, имајте на ум дека вкус е во прашање.StenmarC напиша:Мислиш на нашиот Прашина од Милчо Манчевски?Locutus of Borg напиша:Исто така во листата на лоши филмови мора да ги додадам Dust ...
леле еј, Kung Pow не ви е смешен, ја кога го гледав со братучедите се газевме, значи ова вкусовиве колку ни се различни на ситеdivine напиша:Се ежев додека го гледаше брат ми ... како бре може да прават вакви филмови??? :lud: :zid: :pistol:МаРиНа`Ох напиша:најглуп - Kung Pow.... иако е БАШ напраен за да е глуп, се иам згазено од смеење гледајќи го!
Со Криста Ален или старите? Пошто Криста Ален е закон.LouWeed напиша:ama edno znam filmcinjata EMANUELLE...........UZAS.......................... :? :?