Најлоши и најглупави филмови

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Па шо друго да очекуваш од најголемата треш филмска компанија-Asylum?
И напишаното ти држи вода.
Друг на листата на филмови го ставам Аватар,многу го преценија филмот а нема врска.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
И напишаното ти држи вода.
Друг на листата на филмови го ставам Аватар,многу го преценија филмот а нема врска.
Па во право си, како двдрипче од 1.4 гига е преценет.
Ако збориме во 3д во IMAX кино.. или ај, да не збориме.

Н

'Никола'

Гостин
Од технички аспект, е феноменален.
Приказната е ништо посебно.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Од технички аспект, е феноменален.
Приказната е ништо посебно.
А кој очекуваше приказна, не седнавме трилер да гледаме, со толкавиот буџет се очекуваше иновативност, напредок во филмската индустрија а не приказна.

Н

'Никола'

Гостин
А кој очекуваше приказна, не седнавме трилер да гледаме, со толкавиот буџет се очекуваше иновативност, напредок во филмската индустрија а не приказна.
Јас.:pos:
Не, сериозно, јас сум задоволен од тоа што го гледав, како целина, е сега, дали дека првпат гледав во 3Д кино, имам добри импресии, пак ќе кажам во целина.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Па за толку пари зар да не очекуваме приказна?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Па за толку пари зар да не очекуваме приказна?
Не, за толку пари очекуваме новости, 3д, феноменални специјални ефекти..
Кој блокбастер со енормен буџет има добра приказна? Приказни барај во нискобуџетните, Primer, The Man From Earth, 12 angry man.. etc.

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Абе дали двдрипче или 3Д не е ништо посебно.
Ке го гледам и на 3д ај ама чисто се сомневам дека ке го сменам мислењето.
Шо има посебно во филмот?цртан филм -.-

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Кој блокбастер со енормен буџет има добра приказна? Приказни барај во нискобуџетните, Primer, The Man From Earth, 12 angry man.. etc.
Ех, Inception има добра приказна. Mене и приказната од Wanted ми се допаѓа. Тие се први што ми дојдоа на ум. Приказнава од Аватар исто ко јас да сум ја пишувала.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Го гледав 3Д во Софија, за ефекти и сл. супер е, ама приказната му е 0. Е сега јас кога гледам филм повеќе сум по приказните, така да и за мене Аватар е меѓу потапа филмовите. Ама има некои што гледаат само за ефекти и ним им е cool :)

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Абе дали двдрипче или 3Д не е ништо посебно.
Ке го гледам и на 3д ај ама чисто се сомневам дека ке го сменам мислењето.
Шо има посебно во филмот?цртан филм -.-
Ех, Inception има добра приказна. Mене и приказната од Wanted ми се допаѓа. Тие се први што ми дојдоа на ум. Приказнава од Аватар исто ко јас да сум ја пишувала.
Абе не ме сфаќате, ало жени! -.- Да го гледаш во IMAX во 3д, во таа околина, опкружени со феноменални ефекти, истотака и звучни.. цело тоа е едно друго доживување, едно поинакво искуство, што и приказната не е битна. Ама такви ни се можностите, 1ипол гига на 19 инчен, и ќе викаме шо е Аватар бе? Цртан.. Јас го хејтав, ама ради како вас, а и задоволните од истиот кој го гледааа на камера снимки. Ај никој не ми сфаќа поентата.. wanted e подобар, го тепа и на иновативност.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Овие филмови се најдобар пример дека за добар филм доволно ти е и само една просторија, а не милијардерски буџет. Man from earth ми е еден од поомилените филмови, а 12 Angry man, постарата верзија-владее, мада и таа “новата“ е добра.

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Paranormal Activity од ниско буџетните е добар. Посебно во кино да го гледаш:)

офф. што филмови има денес?

Kajgana Shop

На врв Bottom