T
Tetro
Гостин
Може, ама ќе добиеш листа на ПП.Чисто информативно, може список од десет омилени филмови?
Може, ама ќе добиеш листа на ПП.Чисто информативно, може список од десет омилени филмови?
И напишаното ти држи вода.Па шо друго да очекуваш од најголемата треш филмска компанија-Asylum?
Па во право си, како двдрипче од 1.4 гига е преценет.И напишаното ти држи вода.
Друг на листата на филмови го ставам Аватар,многу го преценија филмот а нема врска.
Од технички аспект, е феноменален.Па во право си, како двдрипче од 1.4 гига е преценет.
Ако збориме во 3д во IMAX кино.. или ај, да не збориме.
А кој очекуваше приказна, не седнавме трилер да гледаме, со толкавиот буџет се очекуваше иновативност, напредок во филмската индустрија а не приказна.Од технички аспект, е феноменален.
Приказната е ништо посебно.
Јас.А кој очекуваше приказна, не седнавме трилер да гледаме, со толкавиот буџет се очекуваше иновативност, напредок во филмската индустрија а не приказна.
Па за толку пари зар да не очекуваме приказна?А кој очекуваше приказна, не седнавме трилер да гледаме, со толкавиот буџет се очекуваше иновативност, напредок во филмската индустрија а не приказна.
Не, за толку пари очекуваме новости, 3д, феноменални специјални ефекти..Па за толку пари зар да не очекуваме приказна?
Абе дали двдрипче или 3Д не е ништо посебно.Па во право си, како двдрипче од 1.4 гига е преценет.
Ако збориме во 3д во IMAX кино.. или ај, да не збориме.
Ех, Inception има добра приказна. Mене и приказната од Wanted ми се допаѓа. Тие се први што ми дојдоа на ум. Приказнава од Аватар исто ко јас да сум ја пишувала.Не, за толку пари очекуваме новости, 3д, феноменални специјални ефекти..
Кој блокбастер со енормен буџет има добра приказна? Приказни барај во нискобуџетните, Primer, The Man From Earth, 12 angry man.. etc.
Абе дали двдрипче или 3Д не е ништо посебно.
Ке го гледам и на 3д ај ама чисто се сомневам дека ке го сменам мислењето.
Шо има посебно во филмот?цртан филм -.-
Абе не ме сфаќате, ало жени! -.- Да го гледаш во IMAX во 3д, во таа околина, опкружени со феноменални ефекти, истотака и звучни.. цело тоа е едно друго доживување, едно поинакво искуство, што и приказната не е битна. Ама такви ни се можностите, 1ипол гига на 19 инчен, и ќе викаме шо е Аватар бе? Цртан.. Јас го хејтав, ама ради како вас, а и задоволните од истиот кој го гледааа на камера снимки. Ај никој не ми сфаќа поентата.. wanted e подобар, го тепа и на иновативност.Ех, Inception има добра приказна. Mене и приказната од Wanted ми се допаѓа. Тие се први што ми дојдоа на ум. Приказнава од Аватар исто ко јас да сум ја пишувала.
Овие филмови се најдобар пример дека за добар филм доволно ти е и само една просторија, а не милијардерски буџет. Man from earth ми е еден од поомилените филмови, а 12 Angry man, постарата верзија-владее, мада и таа “новата“ е добра.Не, за толку пари очекуваме новости, 3д, феноменални специјални ефекти..
Кој блокбастер со енормен буџет има добра приказна? Приказни барај во нискобуџетните, Primer, The Man From Earth, 12 angry man.. etc.
Чек, wha..?Абе дали двдрипче или 3Д не е ништо посебно.
Ке го гледам и на 3д ај ама чисто се сомневам дека ке го сменам мислењето.