T
Tetro
Гостин
Може, ама ќе добиеш листа на ПП.Чисто информативно, може список од десет омилени филмови?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може, ама ќе добиеш листа на ПП.Чисто информативно, може список од десет омилени филмови?
Па шо друго да очекуваш од најголемата треш филмска компанија-Asylum?
И напишаното ти држи вода.
Друг на листата на филмови го ставам Аватар,многу го преценија филмот а нема врска.
Па во право си, како двдрипче од 1.4 гига е преценет.
Ако збориме во 3д во IMAX кино.. или ај, да не збориме.
Од технички аспект, е феноменален.
Приказната е ништо посебно.
А кој очекуваше приказна, не седнавме трилер да гледаме, со толкавиот буџет се очекуваше иновативност, напредок во филмската индустрија а не приказна.
А кој очекуваше приказна, не седнавме трилер да гледаме, со толкавиот буџет се очекуваше иновативност, напредок во филмската индустрија а не приказна.
Па за толку пари зар да не очекуваме приказна?
Па во право си, како двдрипче од 1.4 гига е преценет.
Ако збориме во 3д во IMAX кино.. или ај, да не збориме.
Не, за толку пари очекуваме новости, 3д, феноменални специјални ефекти..
Кој блокбастер со енормен буџет има добра приказна? Приказни барај во нискобуџетните, Primer, The Man From Earth, 12 angry man.. etc.
Абе дали двдрипче или 3Д не е ништо посебно.
Ке го гледам и на 3д ај ама чисто се сомневам дека ке го сменам мислењето.
Шо има посебно во филмот?цртан филм -.-
Ех, Inception има добра приказна. Mене и приказната од Wanted ми се допаѓа. Тие се први што ми дојдоа на ум. Приказнава од Аватар исто ко јас да сум ја пишувала.
Не, за толку пари очекуваме новости, 3д, феноменални специјални ефекти..
Кој блокбастер со енормен буџет има добра приказна? Приказни барај во нискобуџетните, Primer, The Man From Earth, 12 angry man.. etc.
Абе дали двдрипче или 3Д не е ништо посебно.
Ке го гледам и на 3д ај ама чисто се сомневам дека ке го сменам мислењето.