Најлоши и најглупави филмови

Gixxer

Premier Сasual Dating - Verified Ladies
Член од
9 декември 2010
Мислења
131
Поени од реакции
89
Извинете ако не што не ми се свиѓал филмот, за МЕНЕ, The Stright Story е губење време, веројатно затоа што единствената возбудлива сцена беше удолницата кога "крена" 30км/ч со косилката за трева. Како и да е, не сум тип што гледа драми, веројатно и тоа си има удел....

Член од
2 февруари 2011
Мислења
26
Поени од реакции
5
ama ne mozis zaradi toa da recis deka e glup ili los filmot.......na primer ima mnogu dobri filmovi so mi se mene dosadni, ednostavno ne me privlekvaat za gledanje ....

--- надополнето ---

Извинете ако не што не ми се свиѓал филмот, за МЕНЕ, The Stright Story е губење време, веројатно затоа што единствената возбудлива сцена беше удолницата кога "крена" 30км/ч со косилката за трева. Како и да е, не сум тип што гледа драми, веројатно и тоа си има удел....
ama ne mozis zaradi toa da recis deka e glup ili los filmot.......na primer ima mnogu dobri filmovi so mi se mene dosadni, ednostavno ne me privlekvaat za gledanje ....

Gixxer

Premier Сasual Dating - Verified Ladies
Член од
9 декември 2010
Мислења
131
Поени од реакции
89
Моја грешка е, не сум ја сватил темава како што треба.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953

двојкава открива нов правец на кој ќе се темелат сериозно бедни филмови во кој фановите се луѓе кои не ги поднасаат ЛОТР,Пиратите од Кариби етц...
овај е нај нај нај нај глупиот филм што го иам гледано

Член од
19 декември 2010
Мислења
523
Поени од реакции
23
I Think I Love My Wife - залдно трошење на 31 мин. Филмот јесте да трае час и половина, али по 31 немав волја да го гледам. Ужас. Залудно потрошени 698 mb. :icon_roll

АМБРОЗИЈА

случајна минувачка
Член од
22 декември 2008
Мислења
351
Поени од реакции
74
Eternal sunshine of the spotless mind- можеби доста експониран филм и со висока оцена на ИМДБ , ама според мене е обично губење на време , посебно Џим Кери сметам дека не се комплетира во улогата,нема логика тоа со мозоците и бришење на емоциите ,депресија ме тепаше во тек на целиот филм а и нема хемија меѓу него и Кејт Винслет. Оцена од мене 2/10.
Requiem for a dream -доста реален филм ,убаво прикажан , ама ми остави гадно чувство во стомакот откако го изгледав ,немав ни енергија да станам од стол,никогаш веќе не би го гледала ,никогаш.
Српски филм- од овој само 2 сцени гледав и имав кошмари цела недела ,до каде може да отиде човечкиот ум . Инаку знам дека има такви работи,но некако не сакам да се оттргнам од сопствената блага слика што ја имам за светот ,сеуште.
Exam- Никаков крај,многу повеќе очекував , џабе трошење време ми беше.
Human centipede- ОДВРАТНООО! сеуште ми се повраќа од филмов

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Филм кој НЕ го препорачувате за гледање

Инспириран од темата Предлог за филм со кратка..., се решив да отворам и ваква.
Можеби звучи глупо, ќе испадне дека правам лоша оценка на филмовите, но сепак мислам дека и една ваква тема не е на одмет.

Модератори ако грешам,на вас оставам.

Се работи за филмови, кои навистина имаат лоша критика од јавноста, филмови од кој неможете да извлечете ни грам поука и слично.

Јас би почнал со A Serbian Film (2010) или во превод Српски филм.

Значи навистина не би го коментирал* многу тој грозотилок, но не го препорачувам за оние кои имаат проблеми со срцето, и стомакот... на крај краева, не го препорачувам на никој.

* - Ова му доаѓа како делот на мистеријата, која останува на вас дали ќе ја откриете со тоа што ќе го гледате филмот

Се надевам сфативте за што всушност се коментира во темава.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Twilight Zone: The movie
Од Спилберг очекував саглам филм, ама ова очиглдно му било во почетокот на кариерата...

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
^ филмот бил во обид за креирање некој си паметен хумор. Нешто слично на The Invention of Lying.

Него, овој, Burn after reading, Love Guru, A serious man.. значи филмови што можат да се класифицираат како филмови. Не спомнувајте твајлат и слични тинејџ срања.. тоа се знае.

Српски филм, ради експлицитноста е вака неприфатен, и оправдано, ама не е многу лош. Има такви жанрови одамна, еве во исти кош со Antichrist. Не се добри филмови ама не се ни лоши. По една 6-ка од мене имаат.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сите филмови кои се со додатокот Movie. Epic, Scary, Disaster, Date...

Kajgana Shop

На врв Bottom